Sari la conținut

Bara transversala (pentru suport schi)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 235
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe ultima suta de metri inainte de a pleca in concediu s-a rezolvat si problema barelor...   Multumiri lui @magyari pentru aceasta solutie care nu numai ca este singura in momentul de fata pentru Du

Eu am cautat sa fac ceva mai rapid si ieftin.   Sent from my SM-G360F using Tapatalk    

Am rezolvat. Am folosit barele Thule pentru scara care erau deja pe masina. Multumesc pentru sugestii.

Posted Images

• 4 weeks later...

Salut,

Am trecut zilele trecute pe la Dacia Feleac pentru a ma interesa de bare transversale pentru Duster 2.

Desi am zis ca vreau bare pentru Ph2, au cautat in baza de date modelul 738200208R, pe care-l aveau pe stoc undeva la >500lei (nu mai retin exact suma pentru ca nu ma interesa). Am cerut sa verifice si articolul 8201407085, l-au indentificat ca fiind bare pentru Duster, ce poate fi adus la comanda pentru 468lei (parca).

Pana la urma, stie careva care e diferenta intre cele doua modele? La prima vedere nu vad vreuna. Sa fie mai lungi chingile de prindere?

Merci,

Alex

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Am gasit solutia barelor transversale la PH2.

Arata bine, e prima data cand vad asa ceva pe un ph2. Ar fi a treia varianta care se potriveste pe duster ph2 dupa cel oferit de catre producator (si care in sfarsit este disponibil la comanda) si cel gasit de colegul @magyari.

Parca e Thule, dar nu se vede pre clar. @c3p3 este al tau sau l-ai prins in trafic?

post-289-0-82672100-1421994335_thumb.jpg

Link spre post

Arata bine, e prima data cand vad asa ceva pe un ph2. Ar fi a treia varianta care se potriveste pe duster ph2 dupa cel oferit de catre producator (si care in sfarsit este disponibil la comanda) si cel gasit de colegul @magyari.

Parca e Thule, dar nu se vede pre clar. @c3p3 este al tau sau l-ai prins in trafic?

Un pret?

Link spre post
  • 2 weeks later...

Este al meu. Am facut poza exact in seara in care l-am montat. Am pus poza pentru cei care ca si mine nu erau multumiti de solutiile oferite de Dacia. Cred ca este cel mai elegant pentru PH2. Este Thule. 1000ron.
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...