Sari la conținut

Noua Dacia Duster facelift - comenzi, modalitati de plata, durata livrare

Postări Recomandate

Literele ce compun DUSTER pe barile orizontale de pe masina: pe partea soferului, T si E par sa se fi rupt la scoaterea tiplei si arata de parca au fost relipite din 2 bucati fiecare. Not a big deal, dar nici normal la o masina noua!

Mie mi se pare inacceptabil si strigator la cer, si sper sa fii de acord si tu cu mine dupa ce treci de euforia primelor zile.... Sigur nu pare "big deal" dar daca facem o lista cu Dusterele facelift livrate in noiembrie-decembrie ai caror proprietari au semnalat diverse probleme aici pe atunci imediat ne dam seama ca de fapt cam este big deal.

Uita-te un pic pe factura, apoi uita-te la acele doua litere aiurea si spune-mi cu nu te deranjeaza... Sau cand va trebui sa raspunzi la intrebari de genul: "mai vecine, da' ce a patit noua ta masinuta de literele pe bara sunt strambe?" la care tu, fara strangere de inima: "Pai asa am luat-o, cu literele strambe..."

Chiar nu vreau sa-ti stric bucuria, dar sunt de parere ca aceasta atitudine miserupista si lipsa de respect din partea Dacia nu se va schimba daca noi, posesorii de Dacii nu luam atitudine. Dupa ce masinile produse la noi in tara sunt cele mai scumpe la noi, din toata Europa de Est, mai avem parte si de acest tratament apoi cand ne exprimam indignarea ne mai iau si peste picior "da' ce, crezi ca ti-ai luat mercedes?".

Eu unul m-am cam saturat dar poate va veni vremea cand si altii se vor gandi la fel.

@77Dan, daca iti place masina si vrei sa-i faci un bine, fa o poza cu acele doua litere si trimte-o la vocea clientului (http://www.dacia.ro/...cea-clientului/) Aici nu vei putea atasa poza, dar poti sa faci sesizarea, si sa trimiti poza ulterior, consilierului care te va contacta. Eu chiar as pune factura langa bara cand fac poza...

Nu stiu ce sanse sunt sa ti se remedieze problema, dar macar la sfarsitul anului vei contribui la statisticile care pana la urma vor forta managementul Dacia sa ia masuri...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 372
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na pana la urma pe miercuri dupamasa s-a reusit sa se rezolve toate hartiile si nr. provizorii. Iar azi dimineata m-am prezentat la dealer. Acum deja masinuta se odihneste in garaj, dupa 370 km parcur

Acum 10 zile am ridicat si eu masina, Duster 4x4 dci 110 Gris Comete Laureate cu optiunea scaune incalzite. Dupa 1000 de km, pot spune urmatoarele: - radio-ul masinii merge foarte bine, inclusiv hand

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de sce

Posted Images

Mie mi se pare inacceptabil si strigator la cer, si sper sa fii de acord si tu cu mine dupa ce treci de euforia primelor zile.... Sigur nu pare "big deal" dar daca facem o lista cu Dusterele facelift livrate in noiembrie-decembrie ai caror proprietari au semnalat diverse probleme aici pe atunci imediat ne dam seama ca de fapt cam este big deal.

Uita-te un pic pe factura, apoi uita-te la acele doua litere aiurea si spune-mi cu nu te deranjeaza... Sau cand va trebui sa raspunzi la intrebari de genul: "mai vecine, da' ce a patit noua ta masinuta de literele pe bara sunt strambe?" la care tu, fara strangere de inima: "Pai asa am luat-o, cu literele strambe..."

Chiar nu vreau sa-ti stric bucuria, dar sunt de parere ca aceasta atitudine miserupista si lipsa de respect din partea Dacia nu se va schimba daca noi, posesorii de Dacii nu luam atitudine. Dupa ce masinile produse la noi in tara sunt cele mai scumpe la noi, din toata Europa de Est, mai avem parte si de acest tratament apoi cand ne exprimam indignarea ne mai iau si peste picior "da' ce, crezi ca ti-ai luat mercedes?".

Eu unul m-am cam saturat dar poate va veni vremea cand si altii se vor gandi la fel.

@77Dan, daca iti place masina si vrei sa-i faci un bine, fa o poza cu acele doua litere si trimte-o la vocea clientului (http://www.dacia.ro/...cea-clientului/) Aici nu vei putea atasa poza, dar poti sa faci sesizarea, si sa trimiti poza ulterior, consilierului care te va contacta. Eu chiar as pune factura langa bara cand fac poza...

Nu stiu ce sanse sunt sa ti se remedieze problema, dar macar la sfarsitul anului vei contribui la statisticile care pana la urma vor forta managementul Dacia sa ia masuri...

O sa vad daca se observa defectul in poze. Literele nu sunt strâmbe si trebuie sa te uiti foarte atent ca sa observi defectul. Merci de link, chiar o sa ies acum sa fac poze. Altfel, daca pe mine nu ma deranjează, nu prea contează ce spun alții, dar, in schimb, iti împărtășesc punctul de vedere in ce privește lipsa de respect a celor de la Dacia pentru clienții autohtoni. Ma îndoiesc total de interesul lor totuși :)

Link spre post

Problemele nu sunt doar la Dacia ci si la dealeri. Ma rog de ei de un an sa-mi repare scaunul soferului si am trecut de la "asa trebuie sa fie" la "am strans putin si daca se mai repeta reveniti" apoi la "se va schimba pe garantie; acum comandam piesele" urmand "inca nu au sosit piesele dar cred ca nici nu am trimis comanda. dar daca am trimis-o sigur se va rezolva" si in final la "mai trebuie asteptat putin".

Azi, dupa un an!!! am trimis sesizare la vocea clientului si cred ca voi rezolva nimic. Acolo cred ca e doar o voce pe cand mie imi trebuie niste piese in scaunul masinii. O sa vad si mai relatez.

La fel am patit si cu usa portbagajului care de la data cumpararii se deschide ciudat de parca ar fi montata stramb.

La fel am patit si cu oglinda retrovizoare care are marginile defecte si arata ca oglinda roasa pe la colturi din casa bunucilor. Mi-au spus ca asa a iesit din fabricatie.

La fel am patit cu aparatorile de noroi fata care atarna din ziua in care mi le-au montat si au spus ca asa sunt ele, nu prea tin!!!

La fel am patit cu pozitia volanului pe care mi l-au reglat ba spre stanga ba spre dreapta si imi aratau in probe ca ce bine merge, pana cand am apelat la un alt service sa mi-l indrepte.

Adevarul e ca imi place tare masina, inca nu m-am saturat de a o conduce. In fiecare zi astept cu mare bucurie sa ma urc la volan. Dar amanuntele de mai sus te pot face sa te saturi.

• Like 1
Link spre post

Multumesc tuturor pentru urari.

Am luat Semperit speed grip 2 la 365 bucata. Maine le montez. Prafosu a venit cu jante tabla( laureate chel). La primavara voi incerca sa cumpar niste jante de aliaj.

Deocamdata am doar 50 km. In week end poate mai "acumulez" cateva sute de km.

Link spre post

ddalcu, ai ceva noutati ?

Eu inca sper ca masina mea va iesi din fabricatie saptamana asta...

Poate ai noroc si tu... Bate la cap dealerul - pana joi poate pune dealerul de un dosar RABLA...

Clar ca nu mai ai tu timp sa dai rabla veche - dar macar sa cumperi un voucher de pe piata... Insa pentru asta trebuie sa iti confirme DAREX ca a iesit din fabricatie.

Pana pe 20 dec (vineri) trebuie confirmat ca dosarul e OK, iar pana pe 23 (luni) se poate folosi nota de inscriere in program pt a emite factura cu reducere...

Eu am emotii pentru mine, scuze, nu vreau sa te agit degeaba, dar poate merita incercat sa mai intrebi...

Eu am comanda 1018C.

Link spre post

Eu am renuntat si mi-am luat gandul de la RABLA... Subiect inchis pentru mine.

In legatura cu masina, am informatii controversate. O cunostinta care lucreaza la Dacia mi-a spus ca masina mea iese din fabrictie joi pe 19 acum si ca am mari sanse sa o primesc saptamana viitoare. In schimb cei de la DAREX mi-au spus azi ca masina iese din fabricatie pe 27 (deci slabe sanse sa o vad anul asta).

Acuma nu mai stiu pe cine sa cred... Oricum, cunostinta de la Dacia mi-a promis ca ma suna cand pleaca masina de la ei.

Eu inca sper ca Mos Craciun sa-mi aduca masina :)

Link spre post

Mie cei de la vocea clientului mi-au spus ca masina a iesit azi (17 dec) din fabricatie si ramane sa fie planificata pentru transport. In schimb dealerul mi-a comunicat ieri ca nu o sa vad masina decat pe 3 ian :(. Chiar sa ia atat de mult transportul?

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Salut /bun venit in aceasta comunitate.  Poate sunt de folos si altora:
    • Am si eu aceeasi problema cu aceeasi mesaj si mi s-a spus ca 2 senzori nu functioneaza dupa verificarea cu testerul. Am cumparat altii din China si nu s-a rezolvat nimic. 2pcs 284389618R Blind Spot Parking Sensor. Ce model de senzori aveti va rog ca la mine nu au functionat si masina am cumparat-o second hand si nu am siguranta ca sunt senzorii oficiali? Detin un Duster 1.6 cu GPL din 2019. Multumesc. Un sfat ar fi apreciat.
    • Mulțumesc tare mult, Gil! Încerc să „descifrez” detaliile generoase pe care mi le-ai dat. Mecanicul meu mi-a recunoscut deschis că nu se pricepe la partea electrică/electronică dar, cum se mai zicea într-un banc, poate să arunce o privire. De fapt așa mi-a și recomandat: să apelez la un electrician auto care poate traduce rezultatele testului și să ia măsurile care se cuvin. Zi bună tuturor!
    • Legat de motorasul stergator spate vezi discutiile si detaliile (schema electrica, mufa cu descrierea pinilor, verificare, demontare si montare, cod OE, etc.) pe care le-am oferit si in topicul acesta: https://forumduster.ro/topic/7666-pin-out-uch-dacia-duster/ inclusiv procedura de diagnosticare a erorii DTC95A064 = Mecanism de acţionare ştergător geam spate pe care o ai in UCH. Despre celelalte coduri de eroare din calculatoarele masinii doar ca observatie toate sunt intermitente si au un factor comun: tensiunea de alimentare a calculatoarelor . Referitor la cele din injectie iti atasez doar ca exemplu procedura de diagnosticare pentru DTC056016 si DTC00871C, celelatre trei se refera tot la rampa de injectie (si trebuie verificate cateva componente), DTC1525F3 este o consecinta a acestora, iar despre DTC038096 gasesti foarte multe experiente, informatii, detalii (pe care le-am oferit si eu) pe acest forum, fiind o eroare destul de des intalnita. Tot doar ca observatie acel “mecanic” la care ai apelat (“… merg la mecanicul meu să îl pună pe calculator și eventual să rezolve problema cât de repede se poate”) si care a facut diagnoza cu acel tester multimarca putea foarte bine sa faca si cateva verificari simple si sa elimine din variabile, pentru ca aceste coduri de eroare pot avea cauze de natura atat electrica cat si mecanica. Sugestia mea este sa vezi ce spune, face, rezolva sau nu si acel electrician la care vei apela (“Cred că trebuie să merg la un electrician.”), iar daca mai ai nevoie de ajutor, informatii si detalii pot sa le ofer punctual cu mare drag. Bafta!
  • Creează nouă...