Sari la conținut

Noua Dacia Duster facelift - comenzi, modalitati de plata, durata livrare

Postări Recomandate

• Răspunsuri 372
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na pana la urma pe miercuri dupamasa s-a reusit sa se rezolve toate hartiile si nr. provizorii. Iar azi dimineata m-am prezentat la dealer. Acum deja masinuta se odihneste in garaj, dupa 370 km parcur

Acum 10 zile am ridicat si eu masina, Duster 4x4 dci 110 Gris Comete Laureate cu optiunea scaune incalzite. Dupa 1000 de km, pot spune urmatoarele: - radio-ul masinii merge foarte bine, inclusiv hand

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de sce

Posted Images

1. De verificat poti sa iti notezi cam toate problemele pe care le-am specificat cu totii pe .

2. CASCO poti sa faci dar cu plata ratelor lunar ca dupa prima rata sa nu o mai platesti si sa-ti faci in alta parte.

RCA-ul ar fi bine sa-l faci la aceeasi societate de asigurari unde iti faci si CASCO pentru a beneficia gratis de extinderea de furt extern, altfel daca le faci separat va trebui sa ai grija cand negociezi oferta de la CASCO sa ai inclus si extinderea de furt la extern si daca se poate si fara fransiza.

3. La RAR nu trebuie sa mergi decat daca este sh pentru certificat autenticitate, in cazul tau nu este nevoie. Atentie, verifica sa ai folia pe CIV ca astia de la Dacia cam uita sa le puna.

4. Pentru Politie poti intra aici si ai toate actele necesare.

• Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

2. CASCO poti sa faci dar cu plata ratelor lunar ca dupa prima rata sa nu o mai platesti si sa-ti faci in alta parte.

RCA-ul ar fi bine sa-l faci la aceeasi societate de asigurari unde iti faci si CASCO pentru a beneficia gratis de extinderea de furt extern, altfel daca le faci separat va trebui sa ai grija cand negociezi oferta de la CASCO sa ai inclus si extinderea de furt la extern si daca se poate si fara fransiza.

- Imi pare rau dar te contrazic (cu argumente). Daca inchei contractul pentru CASCO, pe un an (cum e standard-ul, daca nu ma insel) indiferent cum alegi sa platesti ratele (lunar, trimestrial, semestrial) esti OBLIGAT sa le platesti. E gresit sa crezi ca daca nu le mai platesti, contractul se inchide de al sine. Exemplu: Taica-meu exact asa a facut (contract CASCO pe un an cu plata trimestriala a ratelor si n-a mai platit dupa al doilea trimestru) si s-a trezit cu firma de recuperare creante la usa. Contractul trebuie onorat (citeste modelul de contract inainte sa semnezi).

Mai bine negociezi de pe acum cu alte firme si neaparat ai grija sa le spui celor care se ocupa cu asigurarile la dealer :) poate obtii chiar de la ei reduceri.

- Daca ai de gand sa iesi cu masina mai des prin offroad, cere la polita CASCO si extindere pentru circulatia in afara drumurilor publice si in zone inundabile.

3. La RAR nu trebuie sa mergi decat daca este sh pentru certificat autenticitate, in cazul tau nu este nevoie. Atentie, verifica sa ai folia pe CIV ca astia de la Dacia cam uita sa le puna.

- Folia de securizare trebuie sa o pui tu peste cartea de identitate. Dealerul nu face asta.

- Sugestie: Vezi ca multi dealeri ofera GRATUIT servicii de inmatriculare. Trebuie doar sa le faci o procura in acest sens si se ocupa ei de tot. Eu asa am facut si n-am avut batai de cap. M-au sunat peste 10 zile sa ma duc sa iau actele si numerele. Intreaba ca nu te costa nimic.

Link spre post

La CASCO te referi? sau la partea cu folia?

Daca e vorba de CASCO, eu am expus patania tatalui meu... 100% reala si relativ "proaspata" (vara lui 2012). Si am uitat sa mentionez ca nu a avut absolut nici o dauna. Pur si simplu a ajuns la concluzia ca plateste degeaba 2000 ron pe an.

Nu stiu procedurile din domeniu insa daca o firma de recuperare creante a acceptat cesionarea contractului presupun ca n-a facut-o decat daca era sigura ca o sa castige. Plus ca in momentul in care semnezi un contract, iti asumi toate clauzele, inclusiv durata contractului si platile iar compania de asigurari isi asuma potentialele despagubiri (De data asta eu lucrez in domeniu si stiu ce spun. Daca se ajunge in instanta, intotdeauna, fara exceptie, firma de asigurari / firma de recuperare creante va avea castig de cauza).

Se prea poate sa existe alte cai de "evitare" insa cred ca pot fi trecute la categoria "chichite" :)

Link spre post

La ambele.

Dacia este singura care "uita" sa puna folie pe carte.

CASCO, asa cum spuneai si tu trebuie citit cu atentie contractul, fiecare asigurator are clauzele lui. "Eu" ca Broker de asigurari daca nu mai platesc ratele, masina nu mai este asigurata. Intr-adevar daca beneficiezi de polita ea trebuie achitata pana la final.

Hai sa-l lasam sa-si culeaga informatiile si apoi poate ne spuna cum a fost cu inmatricularea, pas cu pas.

Poate deschide un topic cu pasii pe catre trebuie sa-i faca un cumparator de Duster.

Stiu cazuri cand un asigurator nu a vrut sa asigure masina pana nu este inscrisa pe noul prorietar, astia fac ce vor ei...

Link spre post

... in extern am mers si cu 130 km/h (maximul cat scrie in carte sa nu depasesti in perioada de rodaj).

Pai dac-ai mers cu 120 n-o sa scoti niciodata 5,6. Incearca sa mergi 80-90... mai bartraneste (FOARTE) si o sa-ti iasa!

• Like 1
Link spre post

Se pare ca DACIA are de acum reduceri si pentru noul duster in versiunile mai ieftine,.

Pana acum doar Media NAV se oferea gratuit la LAUREATE.

De acum insa, din cate pricep pe site, avem o reducere de 500 de euro la orice comanda.

Daca ma uit la preturi... se pare ca noul DUSTER s-a scumpit deja cu 100 de euro.

Asadar ne facem ca il scumpim cu 100 de euro, oferta e de 500 - castigul real e de 400 euro.

Oricum, mai bine decat cei 300 de pana acum, pe care erai obligat sa ii folosesti la achizitionarea MediaNav.

Acum fiecare are o flexibilitate mai buna la configurarea masinii. Spor la comenzi !

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...