Sari la conținut

Noua Dacia Duster facelift - comenzi, modalitati de plata, durata livrare

Postări Recomandate

OFF TOPIC: Sa nu-mi spui ca lucrezi la Hidroconstructia in Irak!

.... nu spun .... spun altceva .... :)

sunt Geolog, in industria petroliera ;) si daca tot am deviat in offtopic, dar si ca fapt divers va relatez ca deja am vazut si aici (Irak / Regiunea Autonoma Kurdistan) cateva Dustere ph1, unul chiar azi, in drum de la sonda de foraj la birou.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 372
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na pana la urma pe miercuri dupamasa s-a reusit sa se rezolve toate hartiile si nr. provizorii. Iar azi dimineata m-am prezentat la dealer. Acum deja masinuta se odihneste in garaj, dupa 370 km parcur

Acum 10 zile am ridicat si eu masina, Duster 4x4 dci 110 Gris Comete Laureate cu optiunea scaune incalzite. Dupa 1000 de km, pot spune urmatoarele: - radio-ul masinii merge foarte bine, inclusiv hand

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de sce

Posted Images

Sper sa ne cunoastem la intalnirile saptamanale ale dusteristilor din Mures. Le anuntam de fiecare data pe topicul DUSTERISTI MURES

sper si eu, orarul meu e in felul urmator - o luna la lucru pe taramuri mai indepartate, dupa care o luna de stat acasa liber ca pasarea - adica "free as a bird"

Link spre post

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de scenic.Sper ca in wekendul asta sa fac cateva sute de km.La capitolul impresii,parerea mea este ca dusterul este ca o femeie frumoasa,pe care o iubesti neconditionat si o ierti de fiecare data cand mai calca uneori pe"alaturi".

• Like 5
Link spre post

Multumiri pentru urari!Va urmaresc cu mult interes de cand am hotarat sa cumpar dusterul o contributie la aceasta hotarare a avut-o si acest , care m-a edificat in a lua aceasta decizie.Singer te indragostesti de aceasta masina si credeti-ma,cand am hotarat sa-mi iau 4x4,pe primul plan era mercedes glk 2.2 sh,norocul meu ca am dat de acest .Nu stiam nimic despre masina,o vedeam pe strada imi placea cum arata si atat.Acum uite ca am intrat in aceasta comunitate frumoasa,si astept cu nerabdare urmatorul IND sa va cunosc

• Like 2
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...