Sari la conținut

Noua Dacia Duster facelift - comenzi, modalitati de plata, durata livrare

Postări Recomandate

• Răspunsuri 372
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na pana la urma pe miercuri dupamasa s-a reusit sa se rezolve toate hartiile si nr. provizorii. Iar azi dimineata m-am prezentat la dealer. Acum deja masinuta se odihneste in garaj, dupa 370 km parcur

Acum 10 zile am ridicat si eu masina, Duster 4x4 dci 110 Gris Comete Laureate cu optiunea scaune incalzite. Dupa 1000 de km, pot spune urmatoarele: - radio-ul masinii merge foarte bine, inclusiv hand

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de sce

Posted Images

Eu am facut comanda pe 22 mai si mi-au dat termen de livrare 30 iunie. Practic masina iese din fabricatie in saptamana 16-20 iunie plus timpul pt transport catre dealer. Practic eu mi-am ales masina in functie de termenul de livrare. Am renuntat la unele optiuni doar pt ca ma grabesc si nu aveam timp sa mai astept inca 2 saptamani pana iesea din fabricatie o masina care ar fi corespuns dorintelor mele (cu harta europei si culoare metalizata). Dar si asa pot cumpara separat harta europei, iar culoarea alba mi se pare chiar ok.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am facut avansul pe 24 Aprilie si termenul oficial de livrare e sfarsitul lui Iulie. Dealerul insa mi-a zis ca cel mai probabil va fi pe la mijlocul lunii. Vreau sa sun saptamana asta la vocea clientului sa aflu o data mai exacta.

Link spre post
  • 2 weeks later...

Eu am platit avansul pe data de 02.06.2014 pentru Laureate benzina 4x2, gri-platine cu Pack Look iar dealer-ul mi-a comunicat ca va fi gata pe 3 iulie si, in functie de data transportului catre service, il voi primi cam pe 10 iulie.

• Like 1
Link spre post

Mi-a sosit si mie, 3 luni fix de la data comenzii - 1,5 dci, 4x4 laureate. Doamnele de la voce foarte amabile insa fara puterea de a putea grabi lucrurile in vreun fel. Urmeaza calvarul inmatricularii... Altfel, dupa 300 km parcursi pare ca a meritat asteptarea

Trimis de pe al meu V1_Viper folosind Tapatalk

Link spre post

La înmatriculare nu deloc calvar dacă angajezi o firma care se va ocupa, eu asa am procedat cu fiecare mașină care am înmatriculat o pe numele meu. Și nici nu costa mult. 50-100 euro..

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Link spre post
  • 2 weeks later...

Luni, 30 iunie sunt programat sa ridic masina. Este chiar termenul limita de livrare si i-am amenintat ca daca il depasesc voi solicita returnarea integrala a banilor. Ca prin minune, desi este weekend, la 5 minute am fost sunat si mi s-a facut programarea de livrare. Nenumaratele mailuri la vocea clientului au ramas fara raspuns iar dealerul Poliserv este de toata jena, nu il recomand nimanui. S-au vazut cu banii achitati integral si nu i-a mai interesat de livrarea masinii. Dar ca sa vad si partea frumoasa a lucrurilor, luni voi avea o masina noua si voi reveni aici cu primele impresii.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...