Sari la conținut

Noua Dacia Duster facelift - comenzi, modalitati de plata, durata livrare

Postări Recomandate

Trebuie negociat la sange cu dealerul, preferabil inainte de contractarea autoturismului. Eu am primit la ridicarea masinii de la Meridian ca bonus urmatoarele: cotiera, covorase si senzori de parcare.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 372
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na pana la urma pe miercuri dupamasa s-a reusit sa se rezolve toate hartiile si nr. provizorii. Iar azi dimineata m-am prezentat la dealer. Acum deja masinuta se odihneste in garaj, dupa 370 km parcur

Acum 10 zile am ridicat si eu masina, Duster 4x4 dci 110 Gris Comete Laureate cu optiunea scaune incalzite. Dupa 1000 de km, pot spune urmatoarele: - radio-ul masinii merge foarte bine, inclusiv hand

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de sce

Posted Images

Mie mi-a zis azi ca sa iau alarmă ca cotiera o pune cu 200 lei

Cum e cotiera aia, merge pus ceva în ea?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Diverse maruntisuri de genul ochelari, servetele si altele ca se aduna..., dar cel mai important rol al cotierei, dupa cum are si denumirea, este de sprijin al bratului drept in timpul sofatului. Este intr-adevar mult mai relaxant decat fara acest accesoriu.

Link spre post

Loc destul in cotiera aia: telefoane (2), chei, pachet de guma, diverse bonuri si rovignete .. e loc garla (e mai spatioasa decat cea de pe fosta mea masina - ford mondeo) dar principalul rol al ei este, asa cum bine zice colegul alcris01, cel de imbunatatire a ergonomiei postului soferului.

Sa fii atent la cotiera... sa nu-ti puna vreun "rebut". Aia originala e 450 ron iar un pret la jumatate nu prea e de natura sa linisteasca.

Link spre post

Pt remat îmi cere un certificat fiscal anume pt remat. Aveți idee ce act e asta? Ca nu e ca cel de radiere auto. Fără actu asta nu pot demara acțiunea de cumpărare. Mulțumesc anticipat

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Link spre post

Certificat fiscal eliberat de primarie. Cand il ceri, le spui celor de la primarie pentru ce ai nevoie de el, si stiu ei ce e nevoie. Practic atesta ca esti cu toate taxele si impozitele la zi (inclusiv cu amenzile, eu aveam o amenda mai veche la care nu dusesem chitanta la politie, aparea in sistem; noroc ca pastrasem chitanta si am rezolvat situatia repede, aratand-o celor de la primarie, care au procesat-o pe loc).

Link spre post

Loc destul in cotiera aia: telefoane (2), chei, pachet de guma, diverse bonuri si rovignete .. e loc garla (e mai spatioasa decat cea de pe fosta mea masina - ford mondeo) dar principalul rol al ei este, asa cum bine zice colegul alcris01, cel de imbunatatire a ergonomiei postului soferului.

Sa fii atent la cotiera... sa nu-ti puna vreun "rebut". Aia originala e 450 ron iar un pret la jumatate nu prea e de natura sa linisteasca.

Tocmai am sunat la reprezentanta. Cotiera casta 559 RON + 100 RON montajul :-o

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...