Sari la conținut

Noua Dacia Duster facelift - comenzi, modalitati de plata, durata livrare

Postări Recomandate

Dar oare nu se desprind la spalatorie? Cu siguranta ati vazut cateodata cat de aproape dau aia cu jetul ala cu presiune pe suprafata masinii, mai ales cand spala noroiul de sub aripi..

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 372
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na pana la urma pe miercuri dupamasa s-a reusit sa se rezolve toate hartiile si nr. provizorii. Iar azi dimineata m-am prezentat la dealer. Acum deja masinuta se odihneste in garaj, dupa 370 km parcur

Acum 10 zile am ridicat si eu masina, Duster 4x4 dci 110 Gris Comete Laureate cu optiunea scaune incalzite. Dupa 1000 de km, pot spune urmatoarele: - radio-ul masinii merge foarte bine, inclusiv hand

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de sce

Posted Images

Si eu imi doresc pachetul acela de protectii, dar pentru aripi + usi mi-au cerut undeva la 1700 de lei si parca le doresc mai putin dupa ce am aflat pretul :)

Poate o sa merg pe o varianta aftermarket si le montez eu. Am vazut oferte mai rezonabile. Dar momentan le-am pus pe pauza fiindca imi doresc un suport de biciclete pe carlig profi care imi cam ciuruieste buzunarele :)

Link spre post

Altceva ce as vrea sa știu este legat de capacitatea de citire a navigației. Am un stick de 64 GB, îl citește sau trebuie sa cumpăr unul mai mic? Totodată pot sa partajul muzica din telefon prin Bluetooth?

M-am interesat și trebuie sa merg la circa financiara din care aparțin sa îmi dea un certificat fiscal în vederea programului remat. Merg mâine sper sa mi l dea pe loc.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Link spre post

Pentru inceput, incearca sa cauti prin lista de topic-uri cel care se potriveste problemei/intrebarii tale. Daca, dupa ce l-ai gasit si l-ai rasfoit, nu gasesti raspunsul, pune in topicul respectiv intrebarea. Vei primi raspuns mult mai repede (apropo, exista un topic dedicat sistemului Medianav, topic ce acopera tot ce tine de sistemul multimedia).

Daca tot suntem aici, iti raspund la intrebarile legate de Medianav.

1. 32 GB sigur merge ca am eu (64 n-as putea sa-ti spun dar poate gasesti raspunsul in topicul dedicat)

2. Merge sa conectezi telefonul prin bluetooth si sa asculti muzica stocata in telefon sau chiar cea redata in timp real de pe youtube, de exemplu. Vezi ca dupa ce ai conectat telefonul, ca sa asculti muzica stocata pe cardul de memorie, trebuie sa apesi pe butonul MEDIA si acolo, in stanga sus, ai un derulant cu optiunile de conectare. Trebuie sa alegi BT.

Link spre post

Poti asculta muzica de pe telefon prin bluetooth. Despre stico, nu stiu ce sa zic sigur. Sunt sanse mari sa mearga. Sa fie numai formatat in FAT32 nu NTFS.

Sent from my Star Kingelon G9000 using Tapatalk

Link spre post

Cei care au montat si/sau au experienta mai mare decat mine :) (nu ca as fi greu de depasit la acest capitol), ar trebui sa fiu atent la ceva anume cand montez acele protectii pentru usi ? Parca-parca nu am rabdare pana saptamana viitoare, sa mai fac si programare, nu mi se pare nu stiu ce montarea lor, dar nici surprize nu as vrea sa am sa se dezlipeasca ulterior..... Ce recomandari ati putea sa imi dati ?

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...