Sari la conținut

Noua Dacia Duster facelift - comenzi, modalitati de plata, durata livrare

Postări Recomandate

Clar merg pe cotiera. Astazi mi s-a cerut in avans 5% + contravaloare Remat ca sa imi pastreze masina pe dreapta pana vin cu restu de bani de la banca :) De acolo imi zicea de treaba aia cu certificatul fiscal pt remat. Mi se pare cam aiurea ca nu pot folosi certificatul fiscal pe care l-am scos ieri de la fosta masina (bmw) pe care doar ce am dat-o. Habar nu am ce certificat fiscal e asta special de Remat :(

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 372
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na pana la urma pe miercuri dupamasa s-a reusit sa se rezolve toate hartiile si nr. provizorii. Iar azi dimineata m-am prezentat la dealer. Acum deja masinuta se odihneste in garaj, dupa 370 km parcur

Acum 10 zile am ridicat si eu masina, Duster 4x4 dci 110 Gris Comete Laureate cu optiunea scaune incalzite. Dupa 1000 de km, pot spune urmatoarele: - radio-ul masinii merge foarte bine, inclusiv hand

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de sce

Posted Images

Clar merg pe cotiera. Astazi mi s-a cerut in avans 5% + contravaloare Remat ca sa imi pastreze masina pe dreapta pana vin cu restu de bani de la banca :) De acolo imi zicea de treaba aia cu certificatul fiscal pt remat. Mi se pare cam aiurea ca nu pot folosi certificatul fiscal pe care l-am scos ieri de la fosta masina (bmw) pe care doar ce am dat-o. Habar nu am ce certificat fiscal e asta special de Remat :(

E special pentru ca scrie ca este eliberat pentru a fi folosit la Remat! :) Eu cand am cumparat masina am folosit un voucher de la cineva si mergand la un notariat pentru declaratia de rigoare (ca voi folosi voucherul pentru a achizitiona un autoturism nou) a trebuit sa prezint certificatul fiscal pe care scria ca a fost eliberat pentru a fi folosit la notariat! :) Curata birocratie, de parca ai putea folosi voucherul in alta parte, de ex. sa cumperi cartofi din piata...

Link spre post

Din cate imi amintesc trebuie certificat fiscal pt remat (sa scrie pe el pt PSIPAN) pe numele persoanei pe care e rabla, si inca un certificat fiscal pe numele tau, si dupa predarea rablei la remat trebuie facuta copie legalizata dupa certificatul de distrugere, deoarece originalul acestui certificat se depune la politie pt radiere - sa nu sari peste pasul asta ca dupa ce depui la politie certificatul de radiere nu mai poti sa-i faci copie...

Mie mi-a dat de la dealer o lista cu tot ce trebuie facut.

Link spre post

Prea complicat pt mine, din pacate nu am timpul necesar pt a merge la autoritati sa fac toate treburile astea. Trebuie sa vad pe cine pot sa deleg sa faca asta in numele meu.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...