Sari la conținut

fred

Members
 • Număr conținut

  47
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

fred a câștigat ziua ultima dată pe 22 Februarie 2014

fred a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

13 Bun

Despre fred

 • Rang
  Membru

Informații profil

 • Gen:
  Nu spun
 1. Nu stiu ce sa mai cred despre"marii''softisti de la dacia.Range-ul e varza,la mine scaderea range-lui e din 10 in 10 km Cand ajunge la o autonomie de 120 km piu piu vezi ca mai ai o autonomie de 50 km si lucrul asta e standardizat la dusterul meu si asta dupa celebra si mult asteptata resoftare.Ultima data alta surpriza 120km autonomie si piu piu piu 50 km dupa cateva sute de metri de mers,vezi ca mai ai 40 km,fuguta la peco.Verific range-ul la scenic -surpriza- scaderea se face din km in km si nu din 10 in 10 km.Asa ca nu va mai bateti capul cat consum e pe o pavela ca realitatea e alta si numai domnii de la dacia o stiu dar o tin secreta.
 2. Sistemul de monitorizare pneuri la ph2 va functiona ca si range-ul,dupa resoftare,un mare fiiiss!!!!!!
 3. Cel mai sigur sistem de monitorizare pneuri.Alimentarea se face din plafoniera.
 4. O plimbare la service si se rezolva,probabil nu e activata din soft.
 5. Pornire la rece

  Am facut resoftare,care a durat 4 ore pe fisa de reparatie scrie: 1.Aplicare O.T.S-O.B.V.C.,calibrare T.B. 2.Golire umplere instalatie A.C-350ml freon 3.Reinitializare injectoare. 4.Test rutier- 14 km 5.Reprogramare U.C.F inj. Dupa o munca de peste jumatate de an speram ca domnii de la dacia au facut treaba buna la capitolul relanti ,problema A.C nu este rezolvata,inca se lucreza la ea.La capitolul impresii e prea devreme sa ma pronunt vom vedea in timp daca va mai apare buclucasul relanti.
 6. Pornire la rece

  La Galati se sta la rand pentru resoftare!!!
 7. Pornire la rece

  forum dacia duster-italia
 8. Pornire la rece

  https://www.youtube.com/watch?v=zgQiEr4sbl8 asta ce-o mai fi!!!!
 9. Pornire la rece

  @sealife, Ieri am fost la apan dacia cu"dansul" relantiului,raspunsul a fost sec nu avem nici o solutie asteptam indicatii pretioase de la departamentul tehnic pana atunci asteptati!Azi am sunat la vocea clientului,raspunsul tot sec asteptati va vom contacta.Cam la asta s-a rezumat rezolvarea relantiului.
 10. Pornire la rece

  La dusterul meu pana apare softul nou,folosesc softul meu,avaria cateva secunde si am rezolvat relantiul.Pe langa alte probleme si partea de ecranare a componentelor electronice lasa de dorit.
 11. Pornire la rece

  Revin cu filmul. http://youtu.be/uCVbXYixUIA http://youtu.be/dh4iY9fbJyg
 12. Pornire la rece

  scuze! nu se incarca filmul cu oscilatii relanti.
 13. Pornire la rece

  cred ca aici e problema de ecranaj!!!!
×