Sari la conținut

fred

Members
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de fred

  1. Pa, pa,garantie...la 99000 probleme fluctuatie relanti,tratat cu o noua resoftare.
  2. Nu stiu ce sa mai cred despre"marii''softisti de la dacia.Range-ul e varza,la mine scaderea range-lui e din 10 in 10 km Cand ajunge la o autonomie de 120 km piu piu vezi ca mai ai o autonomie de 50 km si lucrul asta e standardizat la dusterul meu si asta dupa celebra si mult asteptata resoftare.Ultima data alta surpriza 120km autonomie si piu piu piu 50 km dupa cateva sute de metri de mers,vezi ca mai ai 40 km,fuguta la peco.Verific range-ul la scenic -surpriza- scaderea se face din km in km si nu din 10 in 10 km.Asa ca nu va mai bateti capul cat consum e pe o pavela ca realitatea e alta si nu
  3. Sistemul de monitorizare pneuri la ph2 va functiona ca si range-ul,dupa resoftare,un mare fiiiss!!!!!!
  4. Cel mai sigur sistem de monitorizare pneuri.Alimentarea se face din plafoniera.
  5. O plimbare la service si se rezolva,probabil nu e activata din soft.
  6. Am facut resoftare,care a durat 4 ore pe fisa de reparatie scrie: 1.Aplicare O.T.S-O.B.V.C.,calibrare T.B. 2.Golire umplere instalatie A.C-350ml freon 3.Reinitializare injectoare. 4.Test rutier- 14 km
  7. La Galati se sta la rand pentru resoftare!!!
  8. forum dacia duster-italia
  9. https://www.youtube.com/watch?v=zgQiEr4sbl8 asta ce-o mai fi!!!!
  10. @sealife, Ieri am fost la apan dacia cu"dansul" relantiului,raspunsul a fost sec nu avem nici o solutie asteptam indicatii pretioase de la departamentul tehnic pana atunci asteptati!Azi am sunat la vocea clientului,raspunsul tot sec asteptati va vom contacta.Cam la asta s-a rezumat rezolvarea relantiului.
  11. La dusterul meu pana apare softul nou,folosesc softul meu,avaria cateva secunde si am rezolvat relantiul.Pe langa alte probleme si partea de ecranare a componentelor electronice lasa de dorit.
  12. Revin cu filmul. http://youtu.be/uCVbXYixUIA http://youtu.be/dh4iY9fbJyg
  13. scuze! nu se incarca filmul cu oscilatii relanti.
  14. cred ca aici e problema de ecranaj!!!!
  15. O!!!Sunt prea multe si nu merita sa le enumar,dar langa o sticla de bere se poate. Pana am reusit sa setez reflexul conditionat am lasat de n ori dusterul fara sa trag frina de mana,scenicul are frana electromagnetica.De cand am dusterul in scenic nu m-am mai urcat,asta spune totul. Dusterul vecinului a facut o tumba de 360 grade in zapada. La cum arata dupa asa isprava poti spune ca dusterul e o masina tare!!!
  16. Daca cei de la Dacia stiu de acceasta problema la a carei rezolvare se lucreaza e un lucru bun,pana atunci solutia e o noua reinitiere soft a turbinei.Am facut acest lucru si sunt incantat de cum merge sprintenelul,cat va tine minunea ramane de vazut.Asa ca mergeti cu incredere la service sa va rezolve problema pana va aparea un ots.Procedural ei nu fac nici o ei interventie la motor fara acceptul celor de la Dacia numai ca ei trebuie sa ceara acest lucru. p s cei care mergeti la reinitiere sa aveti motorina in rezervor ca o forjeaza de-i ies fulgii!!!
  17. Nici eu nu am avut film.La proba in mers, specialistul mi-a spus ca el nu a condus duster si nu poate sa se pronunte.Dar din punctul lui de vedere motorul este ok la verificarea pe calculator Eu am cerut reinitilizarea injectoarelor dupa ce am vazut postarea lui sealife cu acceeasi problema.
  18. Ai aceeasi problema.Eu am observat rezultatul in bine de la prima accelerare a masinii Acum pot face diferenta din ce-a fost si cum este acum. Trebuie sa-ti faci resoftare!
  19. Ce comentariu ai despre nemtii si englezii care cumpara dustere?
×
×
  • Creează nouă...