Sari la conținut

Noua Dacia Duster facelift - comenzi, modalitati de plata, durata livrare

Postări Recomandate

• Răspunsuri 372
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na pana la urma pe miercuri dupamasa s-a reusit sa se rezolve toate hartiile si nr. provizorii. Iar azi dimineata m-am prezentat la dealer. Acum deja masinuta se odihneste in garaj, dupa 370 km parcur

Acum 10 zile am ridicat si eu masina, Duster 4x4 dci 110 Gris Comete Laureate cu optiunea scaune incalzite. Dupa 1000 de km, pot spune urmatoarele: - radio-ul masinii merge foarte bine, inclusiv hand

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de sce

Posted Images

• 3 weeks later...

Relativ în același domeniu, am o nelămurire:

La ridicarea mașinii eu am primit 2 lucruri:

1) Manual de utilizare

2) Carnet de garantie - conține doar niște informații de garantie si niște tabele de completat

In carnetul de garantie scrie ca ar fi trebuit sa am 3 lucruri:

1) si 2) la fel

3) Fisa de intretinere si garantie

Cand am intrebat de fisa de garantie la ridicare, mi-au zis ca nu se mai da, ca e la ei in sistem, etc.

Acum totusi mi se pare ciudat, prin manual si prin carnetul de garantie nici n-am gasit un plan concret al reviziilor, ce trebuie sa schimb si cand. Erau doar niste cazuri speciale de genul "Dacă vehiculul se folosește în X condiții intervalul de schimb al uleiului se înjumătățește față de intervalul normal".

Între timp am dat un mail fetei de la Meridian, cu care am comunicat și pentru finalizarea cumpărării, s-o întreb de chestiile astea, mai ales că aștept și CIV și certificatul de origine să vină tot la ei (Mi-au spus că vin într-o săptămână-două de la livrare).

Acum nu mi-e clar dacă ar trebui să mă alarmez și să ridic problema mai sus, la Dacia, la VC, etc, dacă fișa de garanție vine cumva cu CIV sau așa mai departe. O să aștept și răspunsul de la Meridian, dar nu mi-e clar cum exact ar trebui să fi mers lucrurile.

Aveți ceva sfaturi sau vă amintiți cum a mers la voi partea asta, la cumpărare? Mai ales cei cu FL, că ati făcut asta mai recent :).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nici mie nu mi-au dat. Cica e totul online acum. Mie mi se pare absurd.

Bine ca mi-ai amintit, sun maine la VC si intreb.

Ok, mulțumesc. Deci totuși e posibil să nu fi mințit doar la mine, din lene. Totuși, mi se pare ciudat... Ai găsit pe undeva informațiile de revizii?

Eu mi-am făcut și acel cont de MyDacia, cu mașina înregistrată acolo, dar mare lucru nu-mi arată, așa cum aș fi sperat.

Și dacă prin naivitate mă încred în ei că îmi zic când să vin la revizii, totuși aș vrea să pot anticipa dinainte când vin reviziile și cam cât mă costă...

Aștept să îmi răspundă fătuca asta de la Meridian, iar apoi sun și eu la VC...

Link spre post

Nici mie nu mi-au dat cartea de revizii, unde se treceau reviziile si se stampila. Adevarul e ca in mare nu-si mai are rostul, pentru ca, oricum primesti factura si chitanta prin care poti face dovada realizarii reviziei in sistemul Dacia. Dar era buna si carticica aia de revizii. Erau trecutii km la revizie, cand urma sa o faci pe cealalta.... eh! Alte vremuri sunt acum... totul e "IN LINIE" :)

Link spre post

Am fost azi să ridic și CIV, COC și mi-au dat și o fișă de întreținere, pe care am înșirate diferite acțiuni și numărul de km la care trebuiau făcute (exact ce doream).

Acum dilema e alta, mai îngrijorătoare, din punctul meu de vedere:

Mașina e Gris Olive. E adevărat că traducerea ar fi gri, dar practic ea e mai mult verde.

Acum ei pe factură și pe contractul de garanție au trecut Verde Olive, iar pe COC și pe CIV au trecut GRI.

Acum presupun că GRI o să scrie și în talon, și mi-e frică să nu dau de un polițist care să mă întrebe: "De ce e mașina verde și aici scrie gri?".

Poate pare o problemă caraghioasă, dar mi se pare destul de îngrijorător totuși. Ironia e că nu pot spune că oficial e o greșeală, având în vedere ca gri este traducerea corectă, și că nu puteau trece gri olive în CIV. Dar totuși e ciudat să ai mașină care arată verde și scrie ca e gri...

V-ați mai pus careva probleme de-astea? colegii care au tot Gris Olive... la voi cum scrie?

Link spre post

Pe myDacia gasesti acea fisa de intretinere. In contul tau gasesti toate datele: plan revizii, interventii chiar si OTS active pentru masina.

Eu am facut contul dupa vizita la service pentru aplicare OTS. Era curios sa vad daca aparea inainte in cont.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...