Sari la conținut

Noua Dacia Duster facelift - comenzi, modalitati de plata, durata livrare

Postări Recomandate

@ i96nds

navigatia nu era inclusa in echipare ca si cadou? Mie asa mi s-a spus la dealer-ul din Tg Mures despre comenzile facute pana in decembrie (inclusiv) se da cadou sistemul medianav.

poate iti aduce Mos Craciun Duster-ul in fata casei??? :thumbsup: Ar fi o chestie.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 372
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na pana la urma pe miercuri dupamasa s-a reusit sa se rezolve toate hartiile si nr. provizorii. Iar azi dimineata m-am prezentat la dealer. Acum deja masinuta se odihneste in garaj, dupa 370 km parcur

Acum 10 zile am ridicat si eu masina, Duster 4x4 dci 110 Gris Comete Laureate cu optiunea scaune incalzite. Dupa 1000 de km, pot spune urmatoarele: - radio-ul masinii merge foarte bine, inclusiv hand

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de sce

Posted Images

zaco ce baftos esti... Eu si cu ddalcu - trebuie sa fim mai rabdatori... Sunt multe zile libere si de acceea nu se stie exact cum se face cu livrarea.

ddalcu, am eu drum spre Suceava, poate iti aduc eu si masina :)

Intr-adevar, MediaNav nu se plateste separat in aceasta perioada. Doar harta Europei a trebuit sa o platesc extra.

Eu as avea o mare indoiala ca vor pune Media Nav la plata separata dupa anul nou, mai ales ca nici RABLA nu intra prea repede in 2014... si ar trebui sa faca si ei ceva sa pastreze pretul un pic mai jos.

Link spre post

i96nds, din fericire pentru mine asteptarea a luat sfarsit (ce-i drept am fost si ajutat putin cu livrarea de o cunostinta care lucreaza la Dacia). Duminica noaptea a sosit masina, iar luni la 9 m-a sunat de la reprezentanta sa-mi spuna ca daca pana in 10 jumate fac plata, o pot lua in aceeasi zi. A inceput o goana nebuna ca intr-un film de actiune... cu final prost. Fiind transfer interbancar, oricat m-am straduit eu, banii nu au aparut in sistem la Dacia in aceeasi zi. Asa ca am facut toate procedurile necesare, mi-au predat masina, dar a trebuit sa o las la ei, cu promisiunea ca daca intra banii pot s-o iau a doua zi, cu toate ca ei nu lucrau (cheile le-au lasat la portar :) )... A doua zi pe 24 a venit in sfarsit Mos Craciun :) , asa ca m-au sunat ca pot sa-mi iau masina. M-am dus la ei, portarul mi-a dat cheiile si am plecat IN SFARSIT cu Dusterica!

Impresii, peripetii (da, au fost deja) si altea alea, am sa le impartasesc ceva mai tarziu in topicul Duster Facelift.

post-1672-0-15808100-1388043029_thumb.jpgpost-1672-0-13221600-1388043047_thumb.jpg

• Like 1
Link spre post

Felicitari si multi km fara probleme.

O rugaminte am si eu: am cautat insa nu am gasit o curba cuplu/putere pentru 1,5 dci 110. Daca ar fi si de la varianta facelift, ar fi super.

PS: Craciun Fericit!!!

Link spre post

Gata, inca un duster facelift pe strada. Am ridicat masina azi, drept cadou de Sf. Stefan :)

Pe la pranz am inceput plimbarea.

Acum am 500 km la bord - iar masina nu mai e gri deschis ci e negru pamantiu, de la drumurile patriei cu nisip si sare. Modelul e laureate 1.5dCi 4x4.

Am mers doar pe modul ECO, doar 2WD - viteza medie de 70 km/h din cauza cetei dense. Consum mediu 5.4 litri/100km - deh, e rodaj acum.... Dupa ce trece rodajul ma voi astepta cam la 6.5 litri/100km, la stilul meu de mers, in afara localitatii - dar asta vorbim la topicul despre consum.

Interesant e ca garantia cica incepe de la data facturarii, nu de la data livrarii... ma rog, nu conteaza asa mult - dar bine de stiut.

Link spre post

Gata, inca un duster facelift pe strada. Am ridicat masina azi, drept cadou de Sf. Stefan :)

Cu ceva intarziere... La Multi Ani! pt Sf Stefan... asa ca de la Stefan la Stefan...

In cealalta ordine de idei... Felicitari si... La Multi Kilometrii fara evenimente (neplacute)!

Poate iesi in Februarie cu ea la munte la Bran la Intalnirea Nationala a Dusteristilor, Editia VI.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...