Sari la conținut

Duster 1.2 TCe 125 cai

Postări Recomandate

De obicei problemele de fiabilitate apar de la inceput. Adica daca e ceva sa crape... crapa in primii 30.000 km. Rar mai apar defecte ulterior - care sa nu fie cauzate de uzura sau folosire necorespunzatoare.

1.2 TCE e mai nou - nu se stie cat de rezistent va fi - vezi TSI de la VW care a avut si el diverse probleme in timp pana sa se stabilizeze.

Totodata motoarele cu injectie directa cam cer benzina curata, cu cifra octanica mare, asa ca ar cam tb benzina de 98 / 99 / 100 ... Asta mai ridica cumva costul pe termen scurt la exploatare dar scade costul pe total ca nu dai in probleme cauzate de calitatea carburantului.

Deci ramane de vazut cine are curajul sa comande asa ceva. Probabil vor fi ceva persoane, care merg mai putin de 20.000 km/ an si care prefera confortul unui motor pe benzina cu zgomot redus.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 weeks later...
  • Răspunsuri 342
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

diferenta de 1,1 sec este MAXIMA. mi se pare ca ajungi de la TM la Lugoj cam cu... 30,5 secunde mai repede. Hai sa fim putin seriosi si sa ne dam seama ca analizele nu se fac asa. Motorul de 1,2 Tce e

Șanse 50% să nu ai probleme

Am fost ieri si am testat eu 1.2 in Ungaria. Am comandat-o deja si in 2 saptamani vine de pe stock din Viena. Se misca fantastic. Consum mediu 7l/100 km. Sunt fascinat de ea. Am platit 3600000 forinti

Posted Images

Dacă se mocăie cu 4×4…la fel cum s-au mocăit cu ESP pe 1,6 16v 4×4…

N-ai vrea tu sa faci strategia de vanzare a lui Dacia?

Nu credeti ca o masina trebuie testata bine ana s-ajungi s-o vinzi publicului?

Daca o scot pe piata maine si poimaine vine unul suparat ca... are 125 CP degeaba ca nu poate sa urce nici macar un delusor...

Link spre post

Nu neapărat. Sunt persoane specializate la VC care au susţinut că ESP-ul şi 1,6 16v sunt total incompatibile. Şi au fost preţ de câteva luni bune.

De ce nu ar avea 1,2 TCe cuplul necesar, atât timp cât plaja de cuplu este „peste” 1,6 16v care primeşte 4×4?

Link spre post

Nu neapărat. Sunt persoane specializate la VC care au susţinut că ESP-ul şi 1,6 16v sunt total incompatibile. Şi au fost preţ de câteva luni bune.

De ce nu ar avea 1,2 TCe cuplul necesar, atât timp cât plaja de cuplu este „peste” 1,6 16v care primeşte 4×4?

HA HA, persoane "specializate" care sustin asta...

Crezi ca intotdeauna cei (cele) care raspund la telefon la VC sunt suficient de pregatite pt a da o informatie. Eu am ajuns la concluzia ca nu si de prin 2006 am inceput sa conversez numai pe mail cu ei.

Eu nu ma gandesc decat la faptul ca e un motor mic... care se poate sa cam moara la o urcare... chiar si cu cuplu mai mare decat cel de la 1,6 16V. Eu am vazut si ca acest motor (1,6 16v)... a ajuns repejor la limita imposibilitatii urcarii si... pana la urma, s-a-ntamplat necazul... s-a prajit ambreiajul.

Link spre post

Cred ca persoanele respective aveau dreptate. Eu am ESP si nu mi-a intrat decat de vreo doua ori in conditiile in care iarna pe auto fuge spatele intr-o veselie. O sa-i mai fac teste dar cred ca e cam degeaba. :)

Eu nu ma gandesc decat la faptul ca e un motor mic... care se poate sa cam moara la o urcare... chiar si cu cuplu mai mare decat cel de la 1,6 16V. Eu am vazut si ca acest motor (1,6 16v)... a ajuns repejor la limita imposibilitatii urcarii si... pana la urma, s-a-ntamplat necazul... s-a prajit ambreiajul.

Orice motor va ajunge odata la limita imposibilitatii urcarii (daca vorbim de cutii de viteza identice). SI aceasta limita va fi atinsa mai devreme sau mai tarziu. Nu cred ca ar fi un impediment pentru lansarea motorului de 1,2 pe 4x4. Eu cred ca e mai degraba o cauza de natura comerciala.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...