Sari la conținut

Duster 1.2 TCe 125 cai

Postări Recomandate

nu inteleg dece criticati atita motorul de 1,2 eu zic ca nu osa aiba nici o problema. eu conduc acum ia franta un ford fiesta cu motor de 1,2 din 95 are 240.000 de km si credetima ca nu se simte masina merge foate bine.Avind in vedere ca 1,2 tce este un motor de generatie noua nu vad dece sa aiba probleme chiar si fortat

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 342
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

diferenta de 1,1 sec este MAXIMA. mi se pare ca ajungi de la TM la Lugoj cam cu... 30,5 secunde mai repede. Hai sa fim putin seriosi si sa ne dam seama ca analizele nu se fac asa. Motorul de 1,2 Tce e

Șanse 50% să nu ai probleme

Am fost ieri si am testat eu 1.2 in Ungaria. Am comandat-o deja si in 2 saptamani vine de pe stock din Viena. Se misca fantastic. Consum mediu 7l/100 km. Sunt fascinat de ea. Am platit 3600000 forinti

Posted Images

Tocmai m-am uitat pe fisa tehnica oficiala de la Dacia - pt Duster-ul actual.

Acolo zice ca la 4x2, motorul 1.6 16V pe benzina, are un consum extraurban de 6.4 litri la 100 km.

Asa ca un consum la noul motor de 1.2 TcE - anuntat cum ca ar fi cam pe la 6 l / 100km... nu mi se mai pare asa de impresionant, mai ales ca inca e cu vreun litru peste cel oficial de la 1.5dCi.

Asadar mie mi se pare ca acest motor ar trebui sa coste cam maxim 500-700 euro peste 1.6 16V, ca sa merite. Daca e cu mult mai scump, atunci deja te apropii de pretul de 1.5dCi...

Mie oricum consumurile astea oficiale mi se par cam minciuna pe fata.... Cel putin la stilul meu de mers extraurban, nu la Duster ci la alta masina, imi consuma macar un litru la 100 km in plus fata de ceea ce scriu ei pe foaie. Deci si la acest Duster cu 1.2 TcE - nu ma astept sa consume sub 7 la suta de km la drum intins prin tara.

Iar pe autostrada... peste 120 km/h... motoarele cu capacitate cilindrica mica incep sa manance mult mai rau benzina, comparativ cu cele cu cilindree mare... Parerea mea !

Link spre post

Mie oricum consumurile astea oficiale mi se par cam minciuna pe fata.... Cel putin la stilul meu de mers extraurban, nu la Duster ci la alta masina, imi consuma macar un litru la 100 km in plus fata de ceea ce scriu ei pe foaie. Deci si la acest Duster cu 1.2 TcE - nu ma astept sa consume sub 7 la suta de km la drum intins prin tara.

Iar pe autostrada... peste 120 km/h... motoarele cu capacitate cilindrica mica incep sa manance mult mai rau benzina, comparativ cu cele cu cilindree mare... Parerea mea !

Din nefericire pentru noi, consumurile anuntate de orice producator, nu sunt raportate la stilurile noastre de mers ci la un anumit mod (cel economic) de condus. Iar consumurile nu sunt anuntate la o viteza de 120 km/h pentru nici o capacitate cilindrica. Am Intalnit o gramada de persoane care afirmau, extrem de indignati, ca la o viteza de 160 km/h masina lor consuma foarte mult si ca n-are nimic in comun cu consumul declarat de producator...

Link spre post

La consum nici sa nu visati sa manance sub 10 % in oras(cel putin daca e vorba de Bucuresti) iar legat de pret daca este la doar 5-600 euro sub 1.5dci parca tot pe diesel as merge. Daca era doar putin mai scump ca 1.6 16v atunci ar fi fost ok dpmdv dar asa e diferenta prea mare fata de fratele benzinar si ajunge mult prea aproape de diesel(care personal imi place ca si motorizare indiferent de masina).

Link spre post

Din experienta altor oameni care au condus mai mult timp motoare Renault Tce... ce parere au avut de fiabilitatea lor? Au fost probleme cu turbina ? NU neaparat sa fie tot 1.2 motoarele, orice cu 4 cilindri peste 1.0 l e OK - ca banuiesc 0.9 Tce are alta turbina...si acolo injectia e indirecta. Modelele astea sunt mai recente - nu stiu daca au trecut inca proba timpului pe sosea, in conditii reale de Romania....

M-am uitat pe net si mie mi s-a parut ca 1.2 TCE e cam la aprox. acelasi pret cu 1.5dCi 90 CP... Deci ma astept ca oficicial sa se anunte pretul pt 1.2TcE cam cu 1200- 1500 euro peste 1.6 16V... Asa vi se pare si voua ?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• SUnt produse de Mont Blanc Suedia.
    • Vand Duster 4x4 - AD blue 2019 ARCTIC WHITE Tapiterie „COMFORT” 6 Viteze Geamuri electrice fata Geamuri electrice spate Bancheta spate rabatabila 1/3 - 2/3 Scaun sofer reglabil pe inaltime si lombar Oglinzi retrovizoare reglabil electric si dejivrate Conducte aer pentru locurile din spate Sistem de iluminare de tip LED pentru luminile de zi Jante 16 Cyclade cu anvelope vara Continental Jante 16 tabla cu anvelope iarna Continental Navigatie Camera marsarier USB-uri de pe modelul nou Grila fata modelul nou plafoniera leduri OEM Renault pachet Protectii laterale in partea inferioara a portierelor si extensii de aripi fata si din spate Aparatori roti fata si spate Covorase cauciuc interior si porbagaj OEM Bare de pavilion din aluminiu pe barele longitudinale OEM Pachet gri eleron si capace oglinzi Carte service de la 0 Km 213000 Km Toate reviziile facute la Dacia reprezentanta. Tel.0754.724.283    14900 Euro negociabil    
    • Senzor la care urmeaza sa moara bateria - nu se poate schimba, trebuie cumparat unul nou Senzorul a fost rupt de catre cei de la service Se apropie intervalul de revizie
    • Tel. 0765 192 270
    • Salut grup, Am și eu o problema...in urma cu doua săptămâni am făcut până...după schimbarea cauciucului cu rezerva inițial mi s a aprins martorul de presiune...lucru normal deoarece roata de rezerva nu avea senzorul montat pe ea....după ce am schimbat cauciucul după aproximativ 10km sa aprins din nou martorul de presiune și martorul de bujii incandescente (cel in zig zag)...ce poate fi?...Duster an 2016 motor 1.5 dci
  • Creează nouă...