Sari la conținut

Postări Recomandate

N-am idee de unde ai informatiile pe care le-ai dat, insa au am in fata contractul meu de casco full fara fransiza de la allianz, si este fix 2.5% din valoarea asigurata. Contine casco in afara, accidente in offroad, vandalism, asistenta rutiere... Poate la Passat o fi 5%. Am un prieten cu un bmw 318 din 2010, care dupa mine ar avea valoare maxim cat un duster nou, si are casco de 7500 ron/an. Eu platesc 1750 ron/an.

Cat despre piese de schimb, n-am idee prin magazine cat sunt, 5 ani cat am garantie nu ma prea intereseaza, insa pot sa-ti spun ca gasesti noi si de origine la preturi foarte rezonabile (compresor la 650 ron, kit distributie 250 ron), iar pentru ce nu este foarte important gasesti echivalente superieftine (am luat de ex. oglinda completa de logan din magazin cu 85 ron). Si mai e un mare avantaj ca sunt multe repere comune duster - logan. Prietenul cu bmw a schimbat la reprezentanta discurile pe fata si placutele de frana - a costat 1000 de euro. M-as mira daca la duster ar fi mai mult de un sfert din suma asta...

P.S. la injectorul de passat diesel ai gasit pretul ?

Editat de ambvision
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 311
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

[/th][th]Pentru Romania Pentru Romania Alte tari Alte tari [/td][td]Diesel Benzina Diesel Benzina Revizii / filtru ulei 15 000 km sau 1 an 20 000 km sau 1 an 30 000 km sau 2 ani 30 000 km sau 2 an

Am facut si eu revizia saptamana trecuta - masina: 1.5 dci, 110 hp, 4X4 din 2010 avand putin peste 80.000 km.  Toate filtrele, ulei + cea mai mare parte a pieselor de mai jos luate de la colegul

Atasez fisierul pentru 1.5dCi 110 CP Aramis, asta cautai tu ?. 

Posted Images

OK, cred ca ne-am facut fiecare cunoscute parerile. Propun sa ne intoarcem incet doar la costuri revizii Duster, pentru a fi un topic util celor care cauta informatii despre costuri, intervale de revizii, eventual piese si coduri folosite.

Link spre post

Ai dreptate. Fiecare sa-si ia ce considera ca-si permite, ca altfel pateste ca vecina mea cu XC90 care se plange ca o costa reviziile cate 1000 de euro, si de fiecare data cand ploua fuge sa mute masina ca i se pare ca e prea aproape de copaci, si nu-si permite casco... (chiar este reala situatia)

Link spre post

N-am idee de unde ai informatiile pe care le-ai dat, insa au am in fata contractul meu de casco full fara fransiza de la allianz, si este fix 2.5% din valoarea asigurata. Contine casco in afara, accidente in offroad, vandalism, asistenta rutiere...

intrebare: in caz de dauna se monteaza piese originale sau allianz are contract cu vanzatori de piese after market?

preturile le-am luat de pe situri romanesti care se ocupa cu comert de piese.preturi de la prieteni nu am...

Link spre post

Agentul care mi-a facut casco mi-a spus ca in caz de dauna se repara in service-ul dacia, si nu pierd nici garantia.

Daca e sa revenim on-topic - ce pret ti s-ar parea rezonabil la revizie daca 650 ron ti se pare mare ?

Totusi, se pune un ulei semisintetic, filtre, dintre care la motorina filtrul e 150 ron, si pe langa asta, totusi e vorba de un suv 4x4...

Editat de ambvision
Link spre post

Uite, am un caz concret. Am fost la prima revizie de 1 an (caci asta a venit prima data, dintre 1 an sau 20.000 km) la Dacoserv, cu piesele lor plus manopera m-a costat 711 lei. Cam mult daca ma gandesc acum, din suma asta manopera este 120 de lei, (la "cantitate / timp" scria 170 - cred ca este...minutaj ? 'abarnam..). In fine, la data /nr km. reviziei urmatoare, ei au scris 30.04.2015, respectiv peste inca un an de la prima revizie. Eu ajung luna asta la 20.000 km, daca mai stau pana cand au scris ei acolo creca fac 25.000. Ar trebui sa ma duc acum la 20.000 sau ar trebui sa merg la data pe care au scris-o ei acolo ?

Link spre post

Ei au scris maximul 1 an sau citi km ai avut la revizie + 20.000 km ca sa pastrezi garantia. Insa conform manualului de intretinere, s-a mai mentionat aici pe forum , timpii ( de fapt km d la care trebuie sa mergi la urmatoarea revizie ) se reduc la utilizare urbana si/sau conditii grele. Deci tu trebuie sa mergi la revizie la nr. km ultima revizie + citi km consideri tu intre 10 si 20.000 km dar sub un an de la ultima revizie

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...