Sari la conținut

Postări Recomandate

"...(asta ca tot se facea comparatia intre Duster si zugravi)." Nu stiu cine, unde si cand a facut comparatia asta.. :) Eu singur nu.. Eu am facut o comparatie intre Duster si alte marci in general..Comparatia era intradevar intre zugravi dar cu trimitere la producatorii de diferite marci auto..Citeste mai cu atentie ce am scris si vei remarca faptul ca eu nu am facut comparatia pe care tu ai inteles-o asa ;)

In continuare eu iti argumentez!

Comparatia cu zugravul (postul #127):

Deci..Sa zicem ca tu vrei sa ai o camera tencuita si zugravita si ai de ales intre doi zugravi care nu folosesc aceleasi tip de materiale. Dar ambii te aduc spre final la aceeasi grosime a tencuielii si la aceeasi culoare a zugravenii. Insa unul din ei trage un tinci finisat cu o gletiera de polistiren si peste el iti da cu o varuiala fara sa ajunga si in oate colturile sau pe intreaga lungimea a muchiilor. Celalalt iti ofera si un glet finisat si o lavabila uniform intinsa peste tot. Nici una din tencuieli nu cade si ambele sunt drepte si fara abateri. Iti dai seama ca nu ai nevoie neaparat de finisajul cu glet si lavabil care desi e mai estetic costa mai mult si alegi varianta cu tinci si varuiala. Au si aceleasi culori si sunt la fel de solide si rezistente cel putin pentru aceeasi perioada de garantie. Dar vazand ca ala cu varuitul nu ajunge peste tot si raman mici zone nefinalizate..ce iti zici? La banii pe care i-ai dat (materiale si manopera) ca sa ajunga pana spre acele zone ramase nefinalizate..putea sa faca un minuscul efort ca sa rezolve si alea, nu? Sau iti e totuna? Lasi asa si te mangai doar cu faptul ca in fond ai obtinut o camera tencuita si zugravita si ca daca il alegeai pe celalalt aveai si ramasitele alea facute dar plateai mai mult? Si nu imi spune ca te apuci tu, gospodareste, sa rectifici ce a ramas nefacut..caci, pentru a respecta comparatia, niciunul din muncitori nu iti lasa materialele ramase (poti considera ca nici nu au ramas) si ca sa rectifici tu trebuie sa iti bati capul sa cauti cu ce sa faci..cum sa faci si sa nimeresti cat se poate de bine nuantele cand faci din nou un amestec de culoare si sa o faci cu atentie ca sa se potriveasca estetic..etc..Si daca vezi..tocmai despre asta se discuta aici pe acest topic.. ;) Ca nimeni nu a spus (cel putin eu sigur nu) ca e nemultumit de dotarile Dusterului sau de felul cum ruleaza pe drum bun sau prost. :)

Toate astea sunt scrise de mana ta! Iar afirmatiile mele sunt citari ale scriselor tale. Daca tin sau nu sa am dreptate, e o chestiune de nuanta! Eu zic ca daca am... AM tar daca nu am... NU AM!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

@bmcpst : E clapeta de accelerație electronică.

asadar este normal fluieratul ala in timp ce motorul nu merge.....Acum m-am mai racorit. dar cum mi-am dat de fapt seama. Am schimbat un bec de la pozitie, un bec LED care stiam sigur ca nu va fi recunoscut de CANBUS si evident nu s-a aprins becul. Abia dupa ce am pus becul original Toshiba la loc am auzit tiuitul asta. sper sa nu fi fost de la asta. Merci fain @totquemada

Link spre post

NU există multiplexare pe lumini,cel puțin la Duster ph2(și restul T4) problema e la pin out (terminalele) becului la noi e + și - pe fiecare parte( +-/ +-), iar ledurile canbus sunt de obicei ++ /- -.

Link spre post

cu alte cuvinte nu mai am ce face cu aceste becuri..t20, 7443 w21/5w post-3487-0-35472700-1436543673_thumb.jpg

Am vazut ca este deja un topic referitor la becuri. Rog un admin sa mute discutia acolo. Multumesc

Link spre post

stii cum e "celebra zicala" -semintele are(sic)acelasi gust pe plaja(aoleu) cu si fara bac luat...deci mecanicii E cu noi.... :devil:

Poate IZZY sa te sfatuiasca ca-i din zona...si are dusterul mai vechi...

Editat de melcu
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Tu ai patit cum am avut si eu o speță! La reprezentanta Skoda..la ITP..Ca de ce la cauciucurile de iarna nu am indice de viteza V sau mai mare? Eu aveam T. Mi.am dat seama ca dorea si el o mica șpagă.. Nu am mai apelat la ei! 
    • Nu Nemultumirea este pentru ca: 1. Am schimbat anul trecut bieleta (pipa) dreapta la reprezentanta cu piesa cumparata de la reprezentanta, am facut geometria si am trecut inspectia itp in ziua respectiva la statia itp din cadrul reprezentantei. Masina avea 74000 Km. Anul acesta tot la statia itp respectiva si tot inginerul acela mi-a spus ca nu ma trece daca nu inlocuiesc bieleta (pipa) drepta. Masina are 78000 Km si a fost condusa (cu grija) numai de mine. Nu mi se pare ok sa-mi ceara sa schimb piesa dupa 4000 Km; 2. Anul trecut nu mi-a spus nimic de flansele de la amortizoarele fata. Acum mi-a spus ca nu ma trece daca nu le schimb. Inteleg ca masina este veche (19 ani) dar nici anul trecut nu era noua. Putea sa ma avertizeze ca trebuiesc inlocuite si chiar le schimbam intr-un interval de un an (la reprezentanta si cu piese de la reprezentanta - cum am si facut acum). Masina este pastrata in conditii foarte bune, la temperatura de 15-20 grade tot anul si fara soare. Cat putea sa imbatraneasca cauciucul de la flanse daca anul trecut a fost cat de cat bun - dovada ca nu am primit nicio atentionare.  Mi-a spus ca ar fi bine sa inlocuiesc si amortizoarele deoarece nu mai sunt noi si tot platesc manopera pentru flanse. Aici am inteles si o sa le schimb dar nu imediat. Nu a fost o cerinta ca sa ma treca la inspectie. A fost doar o avertizare. Inteleg asta. Desi mecanicul cand a inlocuit flansele mi-a spus ca amortizoarele sun incat bune.   (Daca platesc gazele ca sa tin la caldura un Logan vechi nu are rost sa vorbim de bani.)   (Am mers cu Skoda 120 L, fabricata in 1978, prin toata tara, inclusiv pe Transfagarasan. O masina buna si sigura.)
    • in curand vinzi cu tot cu Duster Mi-am facut socotelile -raman doar la bare, cutia nu mi intra deloc in buget .  Daca cineva vrea cutia..raman in cursa:)Daca nu - spor la vanzare!
    • Cum ai vrea sa apară in anunț? Ceva mai concis. 
    • Buna ziua! As dori sa modific anuntul pentru ca nu prea gasesc bare transversale care si fie compatibile cu trpa panoramica de la Bigtser. Prin urmare am de vanzare si o cutie Thule cu setul de genti aferent: 1 x Set de genti Thule GoPack 8006 pentru cutiile portbagaj (Cod pachet: TA8006)       1 x Thule WingBar Edge gri - TA9581 (Cod pachet: TA9581)       1 x Cutie portbagaj Thule Force XT L Negru Mat (Cod pachet: TA6357)   Cutia folosita doar de cateva ori. Vand doar impreuna pentru 2000 RON tot pacehtul. Nu este negociabil.  
  • Creează nouă...