Sari la conținut

Postări Recomandate

Daniele...tu si inca cativa daca ar fi masina muci, nu a-ti recunoaste.Iti dau un ex.: la windows cand iei un virus si iti deregleaza softul, ai dai repair, nu mai merge windows-ul ca prima data,cam asta este si cu masina. Au rezolvat-o (vb. vine ca are aceleasi simtome ca din fb., cand e frig) dar au ramas ceva sechele. De ce nu au pus imediat softul de fb.?cand au vazut ca apar fluctuatii. Si treaba cu analizat-ul produului ininte, greseala mea...ca nu am citit pe forum . Aflam... ca treaba cu troncanitul casetei e boala veche, de la ph1., ca iarna bat injectoarele, asa o fi si la Nissan ,Hyundai sau Kia. Stiu... o sa spui ca este peste 20000 de euro. Eu am ales dacia ca produs romanesc si am fost multmit de logan.Dar m-am inselat. Eu nu o sa inteleg pana o sa scap de ea, cum poate un producator sa-ti dea o masina perfecta si dupa nici o una ,sa ti-o dea peste cap.Si ce e mai denenteles, sa nu mai fie in stare sa resolve problema in scurt timp.Ramane n mister.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Oameni buni !

Nu vreau sa va intrerup galceava :-) dar poate ma lamureste si pe mine cineva daca e normal ca pana ce se incalzeste motorul sa bata injectoarele. Tare.

Masina are 112000 km si am cumparat-o sapt trecuta , de aceea am o gramada de intrebari, nestiutor fiind.

Dimineata erau vreo 3-4 grade la Cj si peste noapte a fost mai rece.

E normal ? Sa stiu daca sa ma agit sau nu.

Merci anticipat !

Link spre post

Am peste 1 mil de km la 30 si ceva de ani km facuti cu mai toate tipurile de masini asa ca nu ai cum sa ma convingi, asta e una dintre masinile mele nu singura am luat o ca e ieftina dar nu ca e si buna si nu m-am inselat. Subiect inchis, i-mi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu comentariile mele.

As vrea sa te cred ca ai 1 mil de km in 12 ani si ceva de cand ai permis, dar matematica este universala in orice colt al pamantului, in orice oras al Romaniei, pe orice bord de masina. Dupa socoteala mea, ar iesi , hai sa spunem 83000 km pe an, apoi daca imparti la 356 de zile cat are anu, ar iesi 233 km pe zi. asta numai in cazul in care tu ai condus fara nici o exceptie in fiecare zi. Sunt sigur ca macar o zi nu ai avut chef sa conduci ca sa nu spun ca nu ai avut poate benzina in ziua aia, asadar ar insemna ca in alta zi sa conduci 466 km. Nu mai spun ca poate au fost in cei 12 ani , 2 zile la rand cand nu ai condus. Ce inseamna asta? ca dupa pauza asta ai condus in ziua respectiva 700 km. Ce urmeaza mai departe , da cu rest. E posibil ca pilotii de F1 sa aibe mai mult ca tine. Nu vreau sa fiu ironic dar nu am cum sa te cred

• Like 2
Link spre post

La dacia e normal. Asa bate injectia la toate nu numai la a ta stai linistit, ei spun ca ar trebui sa schimbi peste 2500 de ture sa nu afectezi turbina dar la peste 2500 de ture zici ca iese motorul prin capota. Stati un pic sa se incalzeasca sa vedeti probleme atunci cu turatia am vazut ca au problema asta o groaza de oameni pe aici, mie asta i-mi mai lipsea ca i dadeam foc.

Link spre post

alo domnul fac si 7000mii de km pe saptamana barcelona romania sau anglia romania nu stii cu ce ma ocup mai bine taci. Nu stau eu sa ti dau explicati tie la 18 ani la primul job am lucrat pe distributie faceam 400 500 km zilnic. Crezi ca toata lumea merge ca tine cu masina sambata sa te duci la tara sa ti iei oua.

Link spre post

Daca nu va bateti nu rezolvati nimic. Io zic sa renuntati la atacul la persoana si sa atacati idei... Back to 1.5 dci ? Please?

• Like 1
Link spre post

Cam lasa de dorit vocabularul tau...... :ahappy: Cat despre condusul Barcelona -Bora Bora via London,te cred. Probabil ca urci in masina si cobori la destinatie fara sa apuci sa mai schimbi vreo vorba cu lumea civilizata de la care poate ai mai invata bunele maniere. Daca te-a deranjat faptul ca nu te cred, spune ceva despre realitatea ta. In fine .. :ermm:

Editat de bmcpst
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...