Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 269
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pam..pam.. Mi-am pus carlig fara a necesita decuparea barii. Producator AUTO-HAK. Nu s-a gaurit absolut nimic, gaurile sunt gata facute din fabrica. Un mic amanunt la achizitionarea carligului, spe

Da, pe 7 sau 13 pini

Trebuie decupat din scutul rezervorului de adblue, rezervor care trebuie golit și demontat (conform indicațiilor oficiale) . Modulul cu pricina scoate forța* din circuitele originale și în acelaș

Posted Images

Ceea ce inteleg eu ca vrea sa spuna daniel este ca la un impact de aceleasi proportii,

masina @mircea va suferi mult mai multe daune poate chiar si imposibilitatea de a pleca cu masina pe propriile roti dupa impact datorita posibilelor daune la grupul spate (diferential, planetare, etc)

Pe cand masina @daniel, desi va avea bara sparta si lonjeroane strambe.... va avea o dauna mai mica

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aceasta polemica o putem rezolva doar prin teste . Nu cred ca cineva este dispus sa incerce .....

Traversa centrala am pus-o pe suport acolo unde sprijina bine carligul pentru sarcina sporita .

Calculul de distrugere in caz de impact a trecut pe locul secund fata de scop . In caz de lovitura se va muta locul distrugerii .

Atunci cand Loganul meu a fost lovit in spate ( parcata fiind masina ) s-a indoit in asa fel incat nu a mai fost deplasabil chiar daca a avut carlig Bosal . La Loganul unui amic la lovitura din spate ( nu avea carlig ) si tot pe platforma a plecat .

Link spre post

Multumim razvanpat! Totusi noi avem nevoie daca poti sa faci poze la interior. Desfaci capacul de la cric si pipaind cu mana vei intelege cam unde sunt suruburile pe care le vrem noi pozate.

Eventual vezi putin in urma sirul discutiei.

Scuze, am fost destul de ocupat in ultima vreme si am tot uitat sa le fac cand mergeam la masina. Dar am reusit :)

post-3015-0-04703400-1406826116_thumb.jpg

post-3015-0-91091900-1406826117_thumb.jpg

Link spre post

@razvanpat - multumim! Astea erau.

Eu din pacate, desi vad pozele bine, nu inteleg... este capul surubului, urmeaza o saiba, si apoi e o chestie pe care n-o pot identifica...

In fine... pare mult mai ok decat cum e la mine. Trebe sa trimit mail la galia...

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...