Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 269
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pam..pam.. Mi-am pus carlig fara a necesita decuparea barii. Producator AUTO-HAK. Nu s-a gaurit absolut nimic, gaurile sunt gata facute din fabrica. Un mic amanunt la achizitionarea carligului, spe

Da, pe 7 sau 13 pini

Trebuie decupat din scutul rezervorului de adblue, rezervor care trebuie golit și demontat (conform indicațiilor oficiale) . Modulul cu pricina scoate forța* din circuitele originale și în acelaș

Posted Images

Probabil ca a pus instalatia simpla fara protectie CANBUS. Acelasi carlig vreau si eu sa il montez insa eu as lua instalatia electrica originala de la Dacia si montajul tot in service Dacia.

Am intrebat la Dacia si cica ar iesi din garantie daca se monteaza alta instalatie.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Interesant. Pe site-ul lor, carligul e listat la 466 RON + cea mai ieftina instalatie 200 RON. Ti-au facut ceva discount sau au in oferta si altceva decat pe site?

El a zis...

Producator AUTO-HAK.

Asta nu-i cumparat din reteaua Dacia.

El a mai zis ca...

"Pus in regie proprie cu ajutorul unui amic de la un service agreat Dacia."

Link spre post

No, sa zic de unde l-am luat? L-am luat exact de unde l-a luat si vsebas pe al lui (daca doriti www vi-l dau aici dar cu acordul moderatorilor).

Pai bye-bye la instalatia electrica am din prima saptamana de cand am luat masina, ca mi-am pus alarma Viper tot in regie proprie (la cineva in care am incredere mai mare decat in orice alt electrician autorizat sau scolit de Dacia).

Nu s-a luat nimeni de la Dacia de mine ca am alarma, subwoofer pe masina puse in afara retelei. Acum depinde si de cat de scortos se comporta clientul cu ei, ca atunci si ei te cauta de "paduchi" :)

In tot acest timp am facut OTS-uri, rezolvat tot felul de scartaieli sau braduti de plastic ce nu erau sau erau pusi prost, revopsit scut platic fata (componenta pack-look, s-a "decolorat" de la spalarea cu jet), toate pe garantie.

Depinde mult si cum te duci sa pui problemele pe "masa" lor, daca te duci cu sex-ul sculat apai si ei isi bat sex-ul de tine (imi cer mii de scuze pentru aceasta fraza, dar cam asa este). Daca mergi "romaneste" cu o cola, cu o hartie de 10-20 lei... merge treaba bine si mai lasi loc de buna-ziua pentru alta data ;)

Link spre post

1. Nu cred ca este cazul sa repetam la fiecare postare...: Daca este util comunitatii, postati orice link catre orice chestie!

2. Nu stiu cine si cum a scos-o... dar asta cu comportamentul clientului (si cu sexu', si cu cola, etc), tine doar de CUNOASTEREA DREPTURILOR.

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...