Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

Nu vreau sa-ti stric placerea, dar Debica navigator au pe langa inscriptia cu M+S si simbolul cu varful de munte cu fulgl de zapada? Prin ce poze cu navigator si navigator 2 gaseste google n-am vazut decat MS-ul.

Edit: sunt la fel de "de iarna" ca si Continentalurile stock, adica all-season

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

fnicolau ma uit si-ti spun nu am fost atent decat la m+s atat dar e profilul ala in v daca pot sa zic asa,oricum din experienta am din 2010pe logan si foarte multumit,iar colegul care intreba de motrio sa stii ca si astea sunt bune se aseamana la profil cu debica am avut motriope un hyundai 2ierni si chiar si-au facut treaba daca nu ma insel sunt facute de pirelli sau oricum o firma consacrata

Link spre post

@marinel: am fost azi pe la dealer si fiinca tot aveau pe acolo, m-am uitat pe eticheta la un Motrio: consum clasa E, franare pe ploaie, clasa C. Mai multe nu stiu despre ele, dar din ce auzisem sunt produse de Michelin. Tata are pe Sandero si zice ca e multumit.

Link spre post

Iarna trecuta am inceput-o cu cauciucurile cu care am cumparat masina vazand ca sunt M+S. Am circulat in oras si foarte putin pe afara cu atentie si nu am avut probleme. Dupa o luna cu nameti un prietem m-a convins sa cumpar totusi niste anvelope de iarna. Am luat semperit speed grip2. Nu stiu cum se clasifica in comparatie cu alte marci. Ce pot sa spun e ca inca de la primul drum dupa ce am iesit de la vulcanizare am observat o imbunatatire radicala a stabilitatii pe zapada batatorita si aderenta buna la urcare in panta maricica acoperita cu zapada.

Link spre post

Pana sa apara la dealerii Dacia nici eu nu auzisem de ele. Daca sunt la fel ca si Kleber-ul (produs tot de Michelin, in Romania) de care iar nu auzisem pana a trebuit sa iau cauciucuri de iarna si sa schimb cauciucurile de vara la masina sotiei (altceva nu gasisem pe dimensiunile de care aveam nevoie) si care sunt bune, este bine.

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...