Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

Eu am Continental CrossContactWinter si sunt f multumit de ele. Tocmai ce le-am testat pe o zapada proaspata de 30 cm grosime. Pe un urcus de 12 km lungime si o panta destul de mare. Valea Cornii de langa Adrud jud Alba, cine stie zona. Am iesit pana in varf fara nici o problema. Eu le recomand. Eu le-am prins la oferta cu 450 bucata.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

mie inca nu mi.a venit masina, deci nu dati cu parul pt urmatoarea intrebare : eu speram ca daca ea vine cu m+s all season din fabrica, sa nu mai trebuiasca sa imi iau cauciucuri de iarna. Cu 4x4 pe auto si cele de pe masina, nu face fata in majoritatea situatiilor de Bucuresti? Nu ma duc la vf omu cu ea.

Link spre post

@tico98 - mergi linistit cu ele o perioada - atata timp cand conduci prudent e totul ok.

Eu cu Michelin-urile all season mi-a derapat masina de 2x ori in oras, odata pe Valea cascadelor venind spre Preciziei si odata pe la bloc. Si nu mergeam cu viteza (mai ales pe langa bloc).

@psystem - nu mi se deschide link-ul - insa in descriere vad "summer" - e vb de cauciucuri de vara?

Link spre post

http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2012_Sommerreifen_Test_215_65_R16.aspx

Vorbeam de cele cu care vine masina ca sunt bune vara. Acum am vazut ca sunt cele UHP.

Eu vroiam sa iau ceva dedicat de iarna. Nu stiu daca exista vre-un test de iarna cu anvelopele allseason insa pe youtube diferentele fata de cele dedicate sunt evidente.

Link spre post

Asa e, se poate merge si cu cele stoc dar e riscant. Probleme apar la franare (mai ales), distante mai mari si usoara instabilitate. Plecarea de pe loc, din nameti etc n-ar trebui sa puna in dificultate transmisia 4x4, sigur nu ramai in zapada. Am incercat frana la prima zapada din Bucuresti si se cam duce sanie:( Intra ABS-ul foarte repede si nu prea mai ai ce face (doar ocolire daca ai pe unde). Nici sa te misti precum melcul nu e confortabil. Si azi, pe sosea usor umezita, a intrat ABS-ul. Si cum toata lumea (sau aproape) este incaltata de iarna trebuie sa ma echipez si eu corespunzator. Spun asta deoarece oscilez intre Goodyear Ultragrip + SUV, Dunlop WINTER 3D si Goodyear UG8. Nu-mi place profilul Blizzak-ului LM-80 (campion in testul ADAC), seamana prea mult cu Kleber Transalp HP de care n-am fost impresionat.

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...