Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

Eu sunt confuz deja si nu stiu ce sa fac. Cauciucurile "standard" sun M+S, adica mud + snow. Asta inseamna automat all seazon ? Nu de alta, dar multi mi-au zis ca pe langa M+S daca nu are si fulgul, politia de poate amenda. Pe langa asta, as fi curios in cazul unui accident, ce ar zice asiguratorul......

Chiar nu imi lipseste acum sa dau bani pe anvelope de iarna, dar daca pot sa am probleme, mai bine ii scot.... Cum am umblat ani la rand cu masini "normale" (tractiune fata) cu anvelope de vara si mergeam in munti la schi, cu siguranta ma descurc cu 4x4...... dar legile de la noi......

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

Eu sunt confuz deja si nu stiu ce sa fac. Cauciucurile "standard" sun M+S, adica mud + snow. Asta inseamna automat all seazon ? Nu de alta, dar multi mi-au zis ca pe langa M+S daca nu are si fulgul, politia de poate amenda. Pe langa asta, as fi curios in cazul unui accident, ce ar zice asiguratorul......

Chiar nu imi lipseste acum sa dau bani pe anvelope de iarna, dar daca pot sa am probleme, mai bine ii scot.... Cum am umblat ani la rand cu masini "normale" (tractiune fata) cu anvelope de vara si mergeam in munti la schi, cu siguranta ma descurc cu 4x4...... dar legile de la noi......

Legea cere doar inscriptia MS pe cauciucuri, asa ca cele stock sunt legale. Poate ne spune si @admin o parere despre cum se comporta, ca el nu avea cauciucuri de iarna.

Link spre post

Parerea mea este ca pe zapda afanata sunt chiar foarte ok continentalurile, o problema poate sa apara pe zonele cu gheata sau zapada batatorita unde iti da ceva emotii dar si acolo te ajuta 4x4.Cea mai mare emotie a fost la coborarea de la Rau Sadului unde nu prea reuseam sa controlez masina fiind aproape sticla pe traseu, insa frana de motor si Esp-ul si-au facut datoria cu brio. La urcare, la Raul Sadului am folosit tr 3 si nu m-am oprit decat pe teren plat. La fel la Paltinis, am avut o exp frumoasa pe zapada f mare unde anvelopele nu au fost cu mult mai prejos decat cele ale lui Daniel Cojocar, poate interrveni sa isi spuna parerea, eu unul sunt f multumit de ele, mai degraba as cumpara MT- uri decat anvelope de iarna low cost, e doar parerea mea

Link spre post

Parerea mea este ca pe zapda afanata sunt chiar foarte ok continentalurile, o problema poate sa apara pe zonele cu gheata sau zapada batatorita unde iti da ceva emotii dar si acolo te ajuta 4x4.Cea mai mare emotie a fost la coborarea de la Rau Sadului unde nu prea reuseam sa controlez masina fiind aproape sticla pe traseu, insa frana de motor si Esp-ul si-au facut datoria cu brio. La urcare, la Raul Sadului am folosit tr 3 si nu m-am oprit decat pe teren plat. La fel la Paltinis, am avut o exp frumoasa pe zapada f mare unde anvelopele nu au fost cu mult mai prejos decat cele ale lui Daniel Cojocar, poate interrveni sa isi spuna parerea, eu unul sunt f multumit de ele, mai degraba as cumpara MT- uri decat anvelope de iarna low cost, e doar parerea mea

Anvelopele stock sun o varianta de strutocamila care... sunt utilizabile vara/iarna dar, nu pot spune ca sunt BUNE vara/iarna. Te poti descurca cu ele dar daca mai ai si un set de lanturi in portbagaj (pentru orice eventualitate), e ok!

Da, intervin si pot spune ca.... la Paltinis, DOAR anvelopele mele au iesit din zapada in care ne-am bagat. Nici macar cele 2 masini echipate cu MT-uri n-au iesit.

Aici... cu "mai degraba as cumpara MT- uri" nu prea pot fi in asentiment cu tine deoarece... pot confirma si @georgechinezu dar si @droopy cum anvelopele lor (MT-uri) erau VARZA pe zapada batatorita. Totusi, daca ne uitam la o anvelopa MT, cat are de mare si neted un crampon... vedem si de ce nu sunt ft utile iarna, doar daca ai zapada afanata mereu! Mai degraba variana lui @dorucz sau @fnicolau care s-au dotat cu AT-uri. Si... ca sa mai completez putin aici... la cat costa un set de MT-uri, iti ajunge sa cumperi un set de anvelope de iarna FOARTE BUNE si-ti mai raman si bani.

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...