Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Am o singura intrebare fata de tinerii facelifisti...daca s-a modificat ceva la rezervorul de lichisd de spalat parbriz, respectiv la fixarea capacului acestuia...sau a ramas asa ca ai nevoie de 3 miini sa nu versi lichidul?

Eu am rezolvat problema achizitionand lichid de parbriz de la Lidl. E singurul loc in care am gasit lichidul in bidoane de plastic care au atasate niste "ciocuri" (un fel de palnii).

E foarte simplu sistemul: se desigileaza gura bidonului si ataseaza (ermetic) palnia. Dupa aia poti turna lichidul din orice pozitie fara sa pierzi nici o picatura. Cum bidonul are fix 3 litri, eu il las sa curga si-mi fac de lucru pe langa masina. Cand e gata, l-am scos si am plecat. Extrem de eficient (si in ceea ce priveste cantitatea de lichid pierduta = 0 si in ceea ce priveste timpul necesar efectuarii operatiunii).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creca-mi iau o palnioara d-aia mica de plastic si-o las in masina prin lada cu accesorii sau in buzunarul de la usa, unde mai am un fes, un spray de incuietori si racleta pt gheatza :) Buna ideea cu Lidl, multumesc Cosminium.

Link spre post

Deci nu s-a schimbat. Merita un facelift, unul mare, iar cel care l-a proiectat un picior la fel de mare. Daca il fixez in partea de sus cade dupa grilaj, idem daca in partea de jos,daca il fixez pe lateral sare exact cind torn mai bine.

Link spre post

AM aflat ca la uzina Dacia au sosit cablajele proiect pentru motorul de 2000 ( nu stiu daca benzina sau diesel). Deci vom avea Dacia Duster facelift cu motor de 2000 in Romania. Asta e o veste buna. Tot vis-a-vis de proiecte am mai aflat ca Dacia Logan RS se afla in faza de SUPER-PROIECT. Asta insemnand ca nu se stie daca va fi aprobat... Dacia pregateste jucarii frumoase :)

Pe poarta de la Mioveni au iesit (pana in momentul de fata) mii de masini cu motorul de 2.0 l (este vb de cel pe benzina). Dar nici unul pt Romania.

Motorul asta nu se incadreaza la normele EU si este facut doar pt tari non-EU

Link spre post

Creca-mi iau o palnioara d-aia mica de plastic si-o las in masina prin lada cu accesorii sau in buzunarul de la usa, unde mai am un fes, un spray de incuietori si racleta pt gheatza :) Buna ideea cu Lidl, multumesc Cosminium.

Si ce faci cu sprayul de incuietori daca e in buzunarul usii in INTERIOR? :)

Capacul de la rezervor mi-a dat si mie batai de cap si pana la urma l-am scos de tot. E usor de scos, e mai greu de pus la loc bucla de fixare... O sa gasesc eu o alta solutie de fixare, nu de gatul rezervorului.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...