Sari la conținut

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 404
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Senzor supraalimentare turbo, ăsta te interesează, restul nu contează. E motor K9K658.

Din păcate unii confundă forumul cu grupurile de feisbuc, postând cu un total dezinteres pentru regulament și etichetă (profil, topic prezentare ), așteptând să li se repare mașina singură sau să repa

Am rezolvat dupa mai multe incercari si chiar si test la Dacia. La ei aparea eroarea DF054, dar a trebuit luata problema prin testare. Initial inlocuit traductorul de presiune EGR, apoi se depistase

Posted Images

• 4 weeks later...

referitor la aceasta eraore -

1: - verificati la fiecare orata firele de la senzorul abs sa nu aiba ciupituri sau alte semne ca firul ar ptuea fi intrerupt sau sa aiba ceva probleme. ei sunt protejati dar de la zapada, noroi, iarba exista aceasta posibilita

2: ( nu stiu cum se imaca cu garantiai chesti asta) sa desfaceti senzorii ABS de la fiecare roata ( este nevoie doar de un torx 25 parca) si curatati- ei "citesc" viteza fiecarei roti - iar acolo poate sa mai intre noroi, pietre , apa - nu este bineizolat - ii stergeti, curatati locasul unde sta , eventula si acea dantura de pe care citeste viteza - si ii puneti la loc. verificati aceadanturia sa nu existe pietricele . pamant intre dinti.

acei martori se aprind toti in cazul in care este vre-o problema /eroare detectate la sistemul abs/esp.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu Nu va sfatuiesc sa umblati pe la fixarile capetelor senzor ABS.La Logan au fost probleme chiar la aceasta etanseitate in primele luni de la vanzare si s-a introdus un buretel spongios care impiedica noroiul/nisipul sa ajunga pe fata de citire senzor.Acesta se zgarie( elemente abrazive in interior locas) si va da eroare la bord.Singura solutie schimbare senzor...

Link spre post
  • 2 months later...

Am patit si eu in urma cu o saptamana sa mi se aprinda martorii pe ABS, ESP si frana,am fost la service si au spus ca trebuie schimbat bloc presiune abs.

Salut, am raportat si eu de mai multe ori problema cu martorii luminosi ABS, ESP, frana de mana si de fiecare daca au raspuns in doi peri, fara a rezolva ceva. La ultima revizie am raportat si problema respectiva, dupa o asteptare de o zi si jumatate a venit si raspunsul de la uzina ca ar trebui schimbat ceva de genu, bloc presiune abs/esp.

Din punctul meu de vedere abs-ul functioneaza, esp-ul m-a ajutat la o situatie delicata, iarna au functionat bine, pana cand se dezactivau de tot.

Au gasit problema, este respectiva piesa solutia, are sens schimbarea piesei, a mai schimbat cineva aceasta piesa ?

Link spre post
  • Mak changed the title to Martor "dinti fierastrau " aprins in bord.
  • Mak pinned this topic
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...