Sari la conținut

Duster 1.5 dci 4x4 - Zgomot ciudat de la motor între 1800 și 2000 RPM (în special în viteza a 6-a)

Postări Recomandate

Fără postările colegului @PPV nu as fi reusit nimic, ii mulțumesc mult! Nu mai stiu cine a gasit si discuțiile de pe forumul nemțesc legate de nota tehnica, mulțumesc tuturor si va indemn sa faceți demersurile necesare. Eu inca nu sunt intru-totul mulțumit, mai am la al 2-lea Duster si cred ca voi avea probleme si la cel nou al lui fiu-meu. Dar avand in vedere ca nu mai am fiere si sunt mult mai calm, pot infiera Dacia. :twisted:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 142
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Renault are deadline maine, 28. Dupa aceasta data, voi cauta / folosi asistenta juridica.

Dupa aproape 5 ani de asteptare, a fost montata flansa noua pe masina. In sfarsit este liniste in masina si intre vitezele 65-70, respectiv 94-105km/ ora! Ce ar trebui inlocuit pentu colegii

Am fost sunat de la Dacia, vor fi schimbate acele flanse la ambele Dustere, RAR de asemenea m-a informat ca a primit adigurari de la Renault Romania ca se va face... sa vedem cand si cum...

Posted Images

Dragi colegi de suferinta, ma bucur nespus pentru victoria colegului nostru. Insa, fara a transmite mai departe cateva detalii, ma tem ca victoria va ramane una singulara. Sunt multi dintre noi care si-ar schimba ei singuri flansa cu cea care trebuie. Insa fara sa avem o poza sau codul piesei aferente nu putem face nimic. 

Pe forumul german de unde am gasit nota tehnica, era un tip care zicea ca Dacia i-a reparat masina, a pus omul poza cu flansa care am trimis-o si la noi si a ramas sa mai puna codul piesei fotografiind flansa. Insa acest lucru nu s-a mai facut, omul a disparut de pe forum, si colegii lui nemti au ramas cu buza umflata si multe intrebari si rugaminti postate.

Sper sa nu se intample si la noi acelasi lucru. 

Link spre post

Cat timp aveti numarul buletinului tehnic, se poate face plangere la ANPC si RAR daca aveti impresia ca vi se aplica si voua.

Mai mult, deja exista cel putin un caz confirmat in Romania, deci n-au cum sa spuna ca nu s-a facut/aplicat si pe la noi, cu atat mai mult este documentat de catre RAR.

Cel putin se poate trage Dacia de mana pentru a primi macar codul piesei, daca se refuza constatarea si implicit inlocuirea pe baza garantiei.

Dar asta ar insemna sa faceti niste sesizari scrise, nu telefonice sau verbale, intai la Dacia ( Vocea Clientului ) si dupa la RAR/ANPC in cazul refuzului.

Link spre post

E clar ca daca Dacia ar inlocui flansele la atatea Dustere vandute in ultimii ani ar avea un cost semnificativ. Deci nu sunt asa de doritori sa remedieze defectul.

Link spre post

Sesizari la Dacia si VC s-au facut de mai mult forumisti. Fara nici un rezultat. 

Ceea ce as dori sa stiu este codul piesei care trebuie inlocuita si o inlocuiesc singur sa nu mai pierd o gramada de vreme pe la ei sau in stare de stand-by, telefoane, reclamatii, nervi etc. 

@ninoniculescu Help us please :)

Link spre post

Fara nici un rezultat direct din partea Dacia.

Dupa ce s-a facut sesizare la ANPC/RAR, s-a rezolvat.

Dureaza 5 minute sa formulati o cerere (asa e posibil ca firma Dacia sa fie pasibila de amenda si sa fie luata in vizor pe viitor), dar e mai simplu sa va plangeti aici si sa asteptati mura in gura de la cineva care-si vede propriul interes.

Link spre post

In spiritul "fiecare cu treaba lui", am trimis si eu reclamatie la RAR. La cat timp anticipez ca voi pierde as fi preferat sa scutesc timpul si sa o schimb singur.

Daca mi-o rezolva promit ca voi posta toate detaliile, poze cu piesa cu pricina, cod etc. pt cei care doresc sa aplice singuri solutia.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...