Sari la conținut

Duster 1.5 dci 4x4 - Zgomot ciudat de la motor între 1800 și 2000 RPM (în special în viteza a 6-a)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 142
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Renault are deadline maine, 28. Dupa aceasta data, voi cauta / folosi asistenta juridica.

Dupa aproape 5 ani de asteptare, a fost montata flansa noua pe masina. In sfarsit este liniste in masina si intre vitezele 65-70, respectiv 94-105km/ ora! Ce ar trebui inlocuit pentu colegii

Am fost sunat de la Dacia, vor fi schimbate acele flanse la ambele Dustere, RAR de asemenea m-a informat ca a primit adigurari de la Renault Romania ca se va face... sa vedem cand si cum...

Posted Images

Nu stiu inca data la care voi fi chemat si cu siguranta nu voi fi lasat langa masina. Nu doresc decat sa imi ating scopurile cu cele 2 (...) Dustere si daca ca ajuta pe cineva poza de pe documentele de service, vi le voi pune la dispozitie, chit ca va fi năvală pe ei. :D Sau poate ma vor pune sa semnez ceva confidențialitate...

• Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 weeks later...
La 27.02.2023 la 17:16, PPV a spus:

Dupa cum am promis, revin cu detalii dupa vizita in service:

Zgomotul/rezonanta/frecarea (depinde cine o asculta) a fost confirmata si suna asemanator cu ceea ce exista pe nota tehnica TN 62915. 

A fost deschisa o fisa incident client catre colegii de la Dacia.

Va anunt cand primesc noutati pe aceasta tema.

Va multumesc tuturor pentru ajutor!

Doar de info:@Snailking  @ACJ zgomotul de la mine e identic cu ce aveti voi in inregistrarile voastre.

@PPV si eu am acelasi zgomot ca cel din inregistrarile lui @Snailking si @ACJ

sunt curios daca aceasta problema afecteaza cu ceva masina sau e vorba doar de o rezonanta inofensiva. 

EDIT: abia acum am vazut ca au zis ca schimba, @ninoniculescu nu cred ca sunt confidentiale documente de service... sper! Multumim mult pentru implicare, cred ca eforturile tale vor ajuta si alti oameni.

Am o rugaminte, tine-ne te rog la curent, si fa poze la documente , pentru ca daca rezolva la tine ma duc si eu sa imi rezolve. M-as duce la aceeasi reprezentanta ca sa nu existe riscul sa zica ca nu stiu de problema.

Editat de CristiPopescu
Link spre post

Nu cunosc pe nimeni sa se fi plâns ca ar fi rămas în pana din acest motiv. Dar nu cunosc nici pe cineva sa fi demontat si analizat componentele transmisiei. 

Cert e ca ii reduce valoarea de revanzare a mașinii, de aceea astept cu interes (si speranta:) ) un răspuns din partea celor de la Dacia/Renault.

Link spre post
  • 3 weeks later...

Am fost sunat de la Dacia, vor fi schimbate acele flanse la ambele Dustere, RAR de asemenea m-a informat ca a primit adigurari de la Renault Romania ca se va face... sa vedem cand si cum...

Link spre post
  • 1 month later...

S-a schimbat acea flansa, totul este ok acum! In plus, ca bonus (a se citi garantie...), si ca sa imi retrag reclamatiile de la Protectia Consumatorului si RAR, s-a inlocuit complet ambreiajul (hm, pedala tot a ramas tare...) si timoneria, plus filtre aer si polen gratuite la revizia (gratuita... am 5 ani de revizii gratuite) de 3 ani. Nu am nici un fel de alte documente decat ordinele de reparatie si decizia RAR si inca nu as vrea sa le public, poate Dacia se tine de cuvant si imi inlocuieste flansa si la al doilea Duster...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...