Sari la conținut

Postări Recomandate

@cristina_sto - Bine ai venit in clubul nostru. Si ca o gluma nesarata: Ia un bilet de ordine si stai la coada cu noi, cei cu FL diesel pana ne vine randul sa ne resofteze masinile cei de la Dacia :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 75
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

cristina_sto. un sfat de la unul patit.nu-i lasa sa-ti faca update la soft. in afara de faptul ca nu se va intampla nimic, o sa ai o masina lenevoasa. nu va avea nervul , puterea dinainte. pe mine m-

daca se aude asa ceva mergeti la service mai ales ca aveti garantie- poate fi ceva care in timp mai scurt sau mai lung sa se transforme in ceva grav gen rupere curea distrib ( si de aici mai mult

Auzitul fasaitului/scartaitului este si motivul pt care am fost si-am schimbat distributia. Initial mi-au zis ca am 82 kkm si ca n-o sa mi se-aprobe schimbarea. Am zis "OK, nu-i nici o problema! Dar

Posted Images

@cristina_sto - Bine ai venit in clubul nostru. Si ca o gluma nesarata: Ia un bilet de ordine si stai la coada cu noi, cei cu FL diesel pana ne vine randul sa ne resofteze masinile cei de la Dacia :)

Asta-i viata! Cineva trebuia sa fie cobai pt Dacia! Pana atunci ne bucuram de ea asa cum e!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post

Esti din Buc? Da-mi pm daca vrei si iti recomand un electrician bun la o reprezentanta. E cam singurul pe care l-am intalnit care stie ce vorbeste. Nu scriu aici ca parca n-am voie sa fac reclama :)

sunt din Buc, dar astept totusi sa vad ce imi zic astia de la reprezentanta la care merg eu deobicei.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post

cristina_sto. un sfat de la unul patit.nu-i lasa sa-ti faca update la soft. in afara de faptul ca nu se va intampla nimic, o sa ai o masina lenevoasa. nu va avea nervul , puterea dinainte. pe mine m-au cemat ei, si acum sunt foate nemultumit de cum merge. practic am o alta masina fata de cea dinainte. parca gafaie dupa ce te dai la ea.

Link spre post
  • 10 months later...

Hai sa mai reinviem un pic postul:)

De vreo luna, cateodata cand motorul e rece se aude un "scartait". Dupa ce se incalzeste nu mai are nici o treaba. Nu mai scartaie toata ziua.

Am fost deja la Dacia de 2 ori....odata or desfacut cureaua de accesorii si au montat-o inapoi si nu a mai sunat o saptamana, dupa care pb a revenit. A doua oara am fost cu aceeasi pb, am lasat la ei masina peste noapte, si evident ca nu a sunat in acea dimineata asa ca solutia lor a fost:"mai mergi cu ea pana se pronunta sunetul, ca nu avem ce-i face"...asta da solutie de reprezentanta....mergi cu ea pana nu mai merge si dupaia poti sa iti iei alta:))

Azi a sunat ceva mai tare, asa ca m-am ambitionat si am reusit sa ajung cu "sunetul" la reprezentanta(fara ca sunetul sa dispara). Au filmat si au zis ca fac raport la uzina. ....Ca telefonul meu nu e autorizat de Dacia sa filmeze...Am tot mers cu video-uri ca asta, dar nici nu or vrut sa se uite la ele. Azi or filmat ei, si sunt curios ce va iesi. Luni sunt programat sa duc iara masina in service

Colegul de servici, un prieten si un mecanic au zis din start:e intinzatorul curelei de accesorii.

Mai precizez ca masina imi iese din garantie in 27. Sa fie oare si asta un motiv de amanare?

Link spre post

Cere sa iti deschida (daca nu au facut deja) fisa de service pentru zgomotul pe care il auzi. Fisa ramane deschisa, nu semnezi de inchiderea ei pana cand nu esti convins ca problema (daca este o problema) s-a reparat. Astfel, sunt nevoiti sa repare in garantie, indiferent de data cand vor primi raspunsul de la uzina.

Link spre post

Luni imi vor deschide cand las masina in service. Asa au zis. Ca trebuie sa aiba masina in service cand trimit raportul, ca sa o poata desface la raspunsul uzinei.

Mentionez ca mi-a fost inlocuita cureaua de accesorii in ianuarie in Alba, cand am avut pb cu pompa de servo.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...