Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut.

Am schimbat distributia si accesoriile si dupa 2000 km fasaiala a revenit. Pompa de apa nu am schimbat-o. O fi de la ea?

Am scoc capacele de la distributie si zgomotul se aude de pe acolo de undeva.

Am si eu o intrebare! La cati km ai schimbat distributia?

Eu am schimbat si pompa si nu se mai aude (am facut aprox 5000 de-atunci)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 75
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

cristina_sto. un sfat de la unul patit.nu-i lasa sa-ti faca update la soft. in afara de faptul ca nu se va intampla nimic, o sa ai o masina lenevoasa. nu va avea nervul , puterea dinainte. pe mine m-

daca se aude asa ceva mergeti la service mai ales ca aveti garantie- poate fi ceva care in timp mai scurt sau mai lung sa se transforme in ceva grav gen rupere curea distrib ( si de aici mai mult

Auzitul fasaitului/scartaitului este si motivul pt care am fost si-am schimbat distributia. Initial mi-au zis ca am 82 kkm si ca n-o sa mi se-aprobe schimbarea. Am zis "OK, nu-i nici o problema! Dar

Posted Images

Am schimbat distributia la 75000 pe garantie, dar zgomotul a reaparut si este tare enervant . Cred ca o mai las vreo 10000 si schimb din nou distributia si pompa de apa .

Cat ar fi costul schimbului distributiei?

Sent from my A501 using Tapatalk 2

Link spre post

Am schimbat distributia la 75000 pe garantie, dar zgomotul a reaparut si este tare enervant . Cred ca o mai las vreo 10000 si schimb din nou distributia si pompa de apa .

Sent from my A501 using Tapatalk 2

Pai... cam trebuia sa schimbi si pompa...

Dar este interesant ce spui... acum poti merge, din nou la Service, sa le-arati ca inca face la fel si... sa-ti schimbe si pompa! Nu te lasa dus de nas de catre service! Nu e vina ta!

Este posibil ca si la mine sa fi fost tot din pompa zgomotul dar eu am ales sa schimb pompa, pe banii mei (gandindu-ma ca 170 kkm nu rezista).

Este posibil ca eu sa fi luat o mica plasa tinand cont ca Dacia mi-a schimbat cureaua iar eu am schimbat pompa. Dezavantaj eu, ca pompa-i mai scumpa!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...