Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 75
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

cristina_sto. un sfat de la unul patit.nu-i lasa sa-ti faca update la soft. in afara de faptul ca nu se va intampla nimic, o sa ai o masina lenevoasa. nu va avea nervul , puterea dinainte. pe mine m-

daca se aude asa ceva mergeti la service mai ales ca aveti garantie- poate fi ceva care in timp mai scurt sau mai lung sa se transforme in ceva grav gen rupere curea distrib ( si de aici mai mult

Auzitul fasaitului/scartaitului este si motivul pt care am fost si-am schimbat distributia. Initial mi-au zis ca am 82 kkm si ca n-o sa mi se-aprobe schimbarea. Am zis "OK, nu-i nici o problema! Dar

Posted Images

Ce m-a facut pe mine sa ma ingrijorez este faptul ca in primele sute de km n-am auzit sunetul asta. Poate din cauza ca motorul era mai "strans" si acuma si-a mai dat drumul?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca este vorba despre zgomotul ce aduce ca un turuit de mitraliera(altceva nu imi vine in cap :-) ) , atunci este normal , vine de pe partea de injectie . Sa vezi cum se aude cand sunt -15, - 20 daca incerci sa o turezi mai tare , zici ca incepe razboiul .

Sent from my A501 using Tapatalk 2

Link spre post

Daca este vorba despre zgomotul ce aduce ca un turuit de mitraliera(altceva nu imi vine in cap :-) ) , atunci este normal

Da, cam asa suna :)

Să vezi cum e după ce se lasă motorul bine de TOT (după 30 kkm)...

Pe bune? Se amplifica odata cu miile de km?

Link spre post

zgomotul acela vine de la jocul termic lasat pentru dilatari, ale pieselor, se aude la turatie mica pentru ca acolo nu este regimul motorului de lucru in mod normal este doar o zona de tranzitie si vibratiile sunt mai mari plus uleiul mai vascos - sunt mai multe elemente coroborate duc la acel zgomot- oricum pt aceste motoare recomandarea este pana se incalzesc sa mergi mai usurel cu ele - uzura motorului se face cand potorul este rece si turat - dar nici statul la relanti cand e motorul rece gen sa asteti sa se incalzeasca nu e recomandat . ce incalezeste otorul corect este mersul constat fara accelelrari bruste, sau turatii mari.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...