Sari la conținut

E posibila modificarea unui 4x2 in 4x4?


Postări Recomandate

Salutare! Detin un Duster 1.5 dci laureate 4x2 si as vrea sa stiu daca poate fi modificat in 4x4. Pe langa costurile pentru piese(cutie viteze, punte spate,cutie trasnsmisie etc) caroseria poate fi adaptata pentru noua tractiune? 

Multumesc!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Simt ca mi se ingreuneaza pleoapele cand te citesc Mariane. Dupa judecata ta chiar n-are nimic de pierdut? Nu mai induceti omul in eroare si nu mai vorbiti in necunostinta de cauza.  Ovidiu Flori

Părerea mea este sa o vindeți pe aceasta și să luați una 4x4 . Că și preț de omologare pentru seria de șasiu ajunge undeva la 4000 Ron . Trebuie omologare individuala pe seria de șasiu , aceasta

Acum am citit un articol pe un alt forum despre modificari ulterioare. Unele se pot face altele la orice serie de sasiu altele efectiv nu se pot face fiindca montajul la acea ora si minut nu permite a

Părerea mea este că, teoretic ar fi posibil. Practic costurile vor fi imense, dar dacă ai cunoștința de mecanică și un prieten mecanic cred că vei ieși mai ieftin. Părerea mea. Acum faci cum vrei. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut pe toti Dusteristii,

Ovidiu sa stii ca se poate.Eu iti recomand sa faci lucrarea numai in service Dacia ,NU este gluma ceea ce vrei sa faci.Cel mai greu va fii cu modificarea de pe axa spate, unde in locul puntii vei avea suspensie independenta (separata) pe cele doua roti.      Caroseria este identica si platforma.Trebuie sa muti roata de rezerva.Eu te sfatuiesc sa vezi pe la dezmembrari un Duster 4x4 avariat sa scoti de pe el tot ce iti trebuie,cu un mecanic.Spor la treaba.

Scuze revin.Dupa modificare trebuie mers la RAR pentru omologare si modificare CIV:Masa totala maxima autorizata (1875 kg) si Tractiune INTEGRALA precum si Nr.de omologare se modifica.Iti trebuie Factura eliberata de service autorizat RAR care care a facut lucrarea.Numai bine.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Uita de ideea asta pentru ca nu e o operatiune pe care sa o poti face cu un prieten la el in curte sub nuc. Nici in reprezentante nu ii vad in stare sa faca asa ceva cu rezultate ca din uzina. De costuri nici nu mai vorbim dar vor fi imense, mult mai mult decat ai fi platit la achizitia de nou diferenta dintre 4X2 si 4X4.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Omu.l a intrebat daca este posibila modificarea.Banuiesc ca stie ce costuri il asteapta.Eu am recomandat ca lucrarea sa fie facuta numai in service Dacia.Kidu are perfecta dreptate.Nu este o joaca.

Apropo diferenta dintre 4x4 si 4x2 la cumparare de noua este cam 3000 E

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sandule, in cazul de fata eu estimez mult peste 3000 de euro. Nu vreau sa o dau intr-un 4X2 vs. 4X4 insa daca nu esti off-roader nu are sens sa te agiti pentru 4X4.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am posibilitatea de a achiziționa un duster 4x4 lovit care sa fie masina donatoare. Vroiam doar să stiu dacă caroseria poate fi adaptată pentru noua suspensie si transmisie nefăcînd improvizații.

Va multumesc pentru sfaturi!

 

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...