Sari la conținut

Postări Recomandate

Si eu folosesc destul de des telefonul "conectat la masina" :) si pana acum nu am avut nici o plangere de la interlocutori in ceea ce priveste calitatea sunetului. Ba chiar se aud si cei de pe bancheta din spate (nu am avut cazuri in care sa se ceara repetarea a ceea ce s-a spus).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

Am gasit pe net de vanzare microfonul original. Oare daca voi cumpara unul, se poate monta in paralel cu celalt si sa il pun undeva mai aproape de gura mea? Gen in varful montantului "a"?

Sau mai bine caut un microfon de car-kit, mai bun si il inlocuiesc pe cel original. Asta daca as sti ce impedante are ( inteleg ca e relevant cati ohmi are).

Poti lega in paralel fara probleme. Daca le legi "in-phase" (plus la plus, minus la minus) vor genera un sunet stereo :) si s-ar putea ca rezultatul sa nu fie chiar cel dorit. Daca il legi "out-of-phase" (invers fata de celalalt) microfonul mai departat va functiona ca "noise-cancelation" (aceeasi metoda este folosita si pe telefoanele mobile) si este de asteptat ca cel de la capatul celalalt sa te auda mai clar.

Link spre post

Si eu folosesc destul de des telefonul "conectat la masina" :) si pana acum nu am avut nici o plangere de la interlocutori in ceea ce priveste calitatea sunetului. Ba chiar se aud si cei de pe bancheta din spate (nu am avut cazuri in care sa se ceara repetarea a ceea ce s-a spus).

probabil vorbesti ai tare . am vorbit cu 3 persoane care utilizeaza medianav -toate se aud fix la fel slab -daca se apropie de microfon se schimba total problema.

Link spre post

Poti cumpara harta mai tarziu, de pe site-ul firmei cu pricina. Sau am impresia ca poti cumpara chiar din softul pe care il instalezi pe calculator ?

Chiar nu mai tin minte... Dar sigur pretul era putin mai mare.

Hartile oferite de partenerul cu care lucreaza DACIA sunt acceptabile, nici prea prea nici foarte foarte. Cica sunt mai bune ca la Peugeut sau chiar LEXUS :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...