Sari la conținut

Postări Recomandate

Am ales si eu medianav, insa nu am cumparat si harta, mi s/a parut cam maricel pretul de 100 euro pt o harta. Merge adaugata harta europei, ulterior sau chiar imi trebuie softul original?

Daca intrebarea ta este de fapt daca exista harti "sparte" pentru Medianav atunci raspunsul este nu. Pe softul original nu ai cum sa pui alte harti decat cele oferite de producator. Hartile functioneaza doar pe un singur aparat, o harta platita nu se poate muta sau multiplica si instala pe alte unitati. Daca vrei alte solutii trebuie sa schimbi tot softul - vezi Menavrus, dar atentie la riscurile la care te expui.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 666
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@SCM apoi dupa verificarea hardware si achizitionarea multiplexorului trebuie activata temperatura exterioara (C) si DrivingECo2 din Micom si\sau un program de diagnoza. Pentru ambele se pot gasi dest

Din ciclul dacă eu nu am văzut nu există, o informare oficială la lansarea 1.0.13.2 - Un appareil ULC4 a des problèmes de lecture de fichiers audio sur des clés USB. Ce n'était pas le cas sur ULC

Am completat ca pe langa verificare si acel multiplexor  mai trebuie si activarea functiilor din MICOM si/sau diagnoza (fara de care colegul  achizitioneaza degeaba acel multiplexor). Am scris destul

Posted Images

Player, radio si telefon conectat prin bluetooth (conectezi telefonul la instalatia audio a masinii si vorbesti "hands free").

Ultima facilitate e cool daca ai plan de date nelimitat pe telefon.. Cauti pe youtube o melodie si o asculti in timp real in masina. Practic ai la dispozitie tot ce poti gasi pe internet in materie de muzica, fara sa fie nevoie sa pui fisierele audio pe stick.

Link spre post

Asta de urmă o pot avea în orice mașină care are ieșire auxiliara. Foarte simplu prin intermediul acestui mic device pe care nu regret niciodată cei 50 euro pe care i-am dat pe el.

post-2381-14061742341828_thumb.jpg

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Link spre post

Aceleasi functionalitati le are si cd-ul standard de pe Duster: mp3 de pe usb, aux in, bluetooth prin care telefonul se poate folosi ca player audio si functie de hands-free prin boxele si microfonul de pe masina, si in plus ai si posibilitatea de a asculta cd-uri, audio sau mp3, care nu o ai pe media-nav. Daca functia de gps nu iti este necesara, vad mult mai util unitatea audio din dotarea standard.

Pentru mine pozitionarea defectuoasa a MediaNav-ului a fost cea care m-a determinat sa nu mi-o doresc de fel. Nu vreau sa ma gandesc ce se poate intampla cand rulez cu 130 km/h pe autostrada, ma uit la navigatie pentru 3 secunde ca sa identific banda pe care trebuie sa ma incadrez pentru urmatoarea iesire si masina care se afla la 100 m in fata franeaza brusc dintr-un motiv sau altul. Asa ca prefer sa merg cu GPS agatat de parbriz, la nivelul ochilor cand privesc la drum.

Link spre post

cu putina conducere "preventiva" - cum ne-au educat la scoala de soferi - se poate trece de acest neajuns, cum ca monitorul MediaNav ar fi prea jos. Eu in Polonia langa aglomeratia Katowice - Glivice am rulat cu 100-110 km/h (100 km/h viteza maxima admisa) uitandu-ma si in fata si pe MediaNav ca sa ma incadrez. Am si pastrat distanta de masinile din fata mea, si uite nu am avut probleme sa ma descurc pe cele n benzi si iesiri de autostrada.

Deci am respectat 2 reguli ai conducerii preventive - distanta pastrata, viteza cat de cat legala. Probleme 0.

Cand esti in situatia de a alege o banda de iesire nu trebuie neaparat sa zbori cu 130 (Doamne fereste 160 - 200 - ....) km/h, si foarte probabil vei avea si ceva restrictie de viteza in zona, daca e trafic intens.

Link spre post

100 km/h = 27.77 metri/secundă

Nu zic ca nu se poate folosi.

Intotdeauna conduc preventiv. Tocmai de accea nu vreau sa adaug un factor de risc suplimentar, care poate provoca neplaceri la 1 caz din 1.000.000 de utilizari.

In plus, peste doi ani hartile de pe el vor fi deja "demodate". Costurile de achizitie doar pentru un set de harti noi depasesc costul unui GPS dedicat nou. Aceleasi harti, poate chiar mai la zi (navigatia este bazata pe celebrul iGO) le am pe telefon sau pe un GPS dedicat, si le pot actualiza usor si "ieftin" oricand. Prea multe neajunsuri adunate pentru mine. Cumulat cu pierderea posibilitatii de a asculta CD-uri ...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...