Sari la conținut

Postări Recomandate

Acum 12 ore, Sandel a spus:

Felicitări!

Să ne comunici consumul în urban și extraurban.

Ce consum,ca el nici nu a luat masina?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 514
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Trebuie lămurite niște lucruri: 1. există 1,6 16v cu gpl de fabrică, cod K4M616 cu instalație Landi Renzo 1a. ai 1,6 16v (K4M616) pe Duster ph1 2a ai 1,6 16v (K4M642 dar și H4M740)pe Du

Va salut pe toti. Ma bag si eu pe aici cu instalatiile GPL. In mod sigur se face economie daca se monteaza o instalatie GPL. Cei de la firma care mi-au facut montajul au spus ca masina va consuma c

O grămadă de griji aveti cu gpl-ul asta..

Posted Images

Mda, mulțumesc că ai intervenit.

Se întâmplă câteodată să trăim într-o eroare totală sau într-o realitate deformată de speranțe.

Să sperăm că va cumpăra mașina, să sperăm că ne va împărtăși impresiile.

Să sperăm ... că speranța moare ultima.

Link spre post

@tavy72 Bun venit in club ! Din poze am vazut ca baietii de la Vernesti isi pastreaza stilul. Cateva intrebari. Cat te-a costat kitul acela ? Ai fost multumit de modul cum lucreaza ? Si nu ti-au recomandat sa pui gaz de la Rompetrol ? In nici un caz Lukoil ! Drumuri bune !

Link spre post
acum 1 oră, Sandel a spus:

Pe unde am hălăduit prin țara asta nu am văzut GPL la Rompetrol.

Doar partenerii Rompetrol aveau GPL. În general acești ,,parteneri” au prețuri nesimțite

Multe benzinării Rompetrol (nu toate) au și GPL, în plus sunt multe stații Rompetrol care au doar GPL, achiziționate de Rompetrol prin 2010, din ce citesc pe net (Rompetrol Gas).

În ce privește prețul, nu este singurul criteriu, și la benzină și motorină au prețuri mai mari și tot de acolo alimentez (mai am un Logan diesel pentru navetă).

Nu toți partenerii Rompetrol au preturi mult mai mari decât Rompetrol dar, când am fost în nordul țării în concediu, am remarcat că într-adevăr pe acolo prețurile la parteneri Rompetrol sunt mult mai mari, probabil din combinația ardeleni + lipsa stații Rompetrol genuine.

Acum 4 minute, costelandrei20 a spus:

@tavy72 Bun venit in club ! Din poze am vazut ca baietii de la Vernesti isi pastreaza stilul. Cateva intrebari. Cat te-a costat kitul acela ? Ai fost multumit de modul cum lucreaza ? Si nu ti-au recomandat sa pui gaz de la Rompetrol ? In nici un caz Lukoil ! Drumuri bune !

Dacă te referi la „kit protecție supape - Flashlube”, conform facturii 500RON, este vorba de
https://gplshop.ro/accesorii-gpl/108-flashlube-kit-protectie-supape.html
care văd că este doar 252,00 lei, probabil diferența fiind manopera și faptul că este montat la Vernești.

Am fost multumit de cum lucrează cei de la Vernești dar nu am ce ce să-i compar pentru că nu am mai instalat altă dată.

La birou m-au recomandat stațiile mari, Rompetrol, Petrom, OMV. Băieții din service aveau diferite păreri.

Șeful de service mi-a zis că, în cel mai rău caz, un gaz prost duce la defectarea injectoarelor care, în cazul meu, un kit de reparație este foarte ieftin, de genu 100RON.

Link spre post

Sunt bucuros că sunt opinii diferite.

Într-adevăr stațiile mari sunt recomandate deoarece au rulaj mare de carburant.

Stații Rompetrol cu GPL ... la Drobeta Turnu Severin parcă am alimentat odată pentru că la Orșova nu mai aveau GPL.

În zona Apusenilor era un singur partener Rompetrol la Abrud și până la Ștei, Beiuș sau Gilău...pauză.

La Huedin era o stație GPL- FLAGA cu un preț descurajant.

OMV cu GPL??? nu am întâlnit încă.

GPL-ul de la LUKOIL este într-adevăr bun. 

Poate știe colegul Costelandrei20 ceva ce eu nu știu.

Cu benzină alimentez în general de la MOL sau Petrom.

Drumuri bune!

Link spre post
Acum 1 minut, Sandel a spus:

Sunt bucuros că sunt opinii diferite.

Într-adevăr stațiile mari sunt recomandate deoarece au rulaj mare de carburant.

Stații Rompetrol cu GPL ... la Drobeta Turnu Severin parcă am alimentat odată pentru că la Orșova nu mai aveau GPL.

În zona Apusenilor era un singur partener Rompetrol la Abrud și până la Ștei, Beiuș sau Gilău...pauză.

La Huedin era o stație GPL- FLAGA cu un preț descurajant.

OMV cu GPL??? nu am întâlnit încă.

GPL-ul de la LUKOIL este într-adevăr bun. 

Poate știe colegul Costelandrei20 ceva ce eu nu știu.

Cu benzină alimentez în general de la MOL sau Petrom.

Drumuri bune!

Nu stiu decat ce mi-a spus Dl Costache de la Vernesti cand am montat instalatia in 2013 : Lukoil are cel mai murdar gaz, Petrom si Rompetrom cel mai bun. Acum...eu m-am tinut de recomandare. Fratele meu, cu Gpl tot la Vernesti din 2016 pe un Opel  pune doar de la Lukoil. Si nu avem niciunul probleme. La mine ar fi grav sa se infunde injectoarele, la BRC se schimba toate si sunt vreo 1500 de lei.

Link spre post

Contrar anumitor păreri preconcepute, se pare că GPL-ul de LUKOIL este bun.

În Iași taximetriștii fac coadă la stațiile LUKOIL cu GPL.

Stațiile MOL nu sunt așa de aglomerate de mașinile galbene.

Până să ajungă la injectoare, impuritățile trebuie să treacă de cele două filtre care se schimbă odată la 6 luni.

Deci nu prea cred că trebuie să ne facem griji.

Ideal ar fi ca să alimentăm de la aceeași stație, iar operatorul care deservește skidul să ne șoptească discret când a fost umplută butelia din stație.

Cred că sunt necesare câteva ore pentru a se lăsa la fund impuritățile  din butelie.

@tavy72 Acum pricep de ce nu am dat de stații OMV cu GPL.

În Ardeal doar la Brașov și Reghin, iar în Moldova ... ioc.

Mulțumesc pentru informații.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...