Sari la conținut

tavy72

Members
 • Număr conținut

  11
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

3 Neutral

Despre tavy72

 • Rang
  Dusterist

Vizitatori Recenți Profil

326 citiri profil
 1. tavy72

  Bloc lumini duster

  Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_populum argumentul că la majoritatea mașinilor comutarea fazei lungi se face prin împingerea manetei este o eroare de argumentate. Eu am venit cu argumente ce țin de persoana mea, nu am afirmat că este valabil pentru toată lumea, pentru mine este mai ușor ca la Logan și în această idee mă interesam dacă aș putea face acestă modificare la mașina mea. În ce privește jignirea cu problema dintre volan și spătar nu știu are loc aici, mie nu mi se pare fair-play. Am spus foarte clar că folosesc un Logan de 10 ani, pe care încă îl folosesc și că mai am și un Duster, alte mașini nu conduc. În condițiile acestea este firesc să încerc să aduc Duster-ul la sistemul cu care sunt obișnuit.
 2. tavy72

  Bloc lumini duster

  Păi ținând cont că de Luni până Vineri folosesc Logan-ul (naveta, ce să faci, nu merită folosit Duster nou la asta) pe care-l am de 10 ani, și în weekend folosesc Duster-ul, dacă mut claxonul pe manetă ca la Logan nu poate fi decât bine, aplicând raționamentul lui 22DCI.
 3. tavy72

  Bloc lumini duster

  Mă întreb dacă merge înlocuită maneta de lumini de la Duster cu cea de pe Logan. Mai exact mă deranjează modul de comutare de la fază scurtă la fază lungă. La Duster se face trecerea la fază lungă prin împingerea manetei și revenirea la faza scurtă prin tragerea manetei. La Logan trecerea se face în ambele sensuri prin tragerea de manetă spre tine. Mai mult, pentru că maneta de Logan ale și buton de claxon ar fi interesant să funcționeze claxonul și de pe volan și de la manetă. La Duster este deranjant că poți atinge uneori maneta și să treci în fază lungă fără sa vrei sau să declanșezi semnalizarea atunci când împingi de manetă, mai ales dacă vrei să faci manevra fără să ridici măna stângă de pe volan.
 4. tavy72

  Ștergătoare Duster SL 2017

  Salut, Scuze de răspunsul întârziat, nu am nituit, bolțul format intră putin forțat în elementul interior al ansamblului (cel căruia i-am tăiat cele două urechi). Nu aș folosi șurub pentru că celălalt element trebuie să se poată roti câteva grade pe bolț, filetul șurubului bănuiesc că l-ar uza. Oricum nu ai loc pentru nituire și cu atât mai puțin pentru piulită,
 5. tavy72

  Ștergătoare Duster SL 2017

  Dusterul meu este SL Explorer din iulie 2017
 6. tavy72

  Ștergătoare Duster SL 2017

  Am reușit să montez ștergătoare Valeo, cu puțină manoperă ...
 7. tavy72

  Ștergătoare Duster SL 2017

  Ar fi bine să se potrivească, doar că din ce am văzut ștergătoarele pentru modelele anterioare sunt amândouă de 50 cm pe când la al meu unul este de 60 cm și celălalt de 45 cm și s-ar putea să conteze.
 8. tavy72

  Ștergătoare Duster SL 2017

  Din nefericire nu sunt de tip Top-Lock Cam scumpe cele de reprezentanță, și asta nu ar fi o problemă dacă ar fi de calitate, dar îmi este frică să nu fie tot proaste ca cele care le-a avut de nouă mașina pe ea. Să sperăm ca se vor potrivi cele Bosh, te rog să-mi spui și cât au costat, dacă vrei. Destul de urât din partea Dacia că au montat un astfel de sistem care este destul de rar.
 9. tavy72

  Ștergătoare Duster SL 2017

  Salut, știe cineva unde găsesc ștergătoare compatibile cu cele din imaginile atașate? Eventual cum se numește sistemul de prindere?
 10. tavy72

  Duster SL 1.6 16v 4x4

  Salut, din iulie anul acesta sunt fericitul posesor al unui Duster SL 1.6 16V 4x4. Sunt foarte mulțumit de mașină care se comportă excelent. Până în weeked-ul acesta când ... am constatat că ștergătoarele din fabrică sunt deosebit de proaste. Nici o problemă zic, dau fuga și cumpăr două Valeo când ... surpriză ... sistemul de prindere de la Duster nu aste compatibil cu nici unul din cele care vin ștergătoarele Valeo. În consecință aveți idee cum se numește sistemul de prindere din imaginile atașate? Nu știu cum am reușit dar se pare că am postat de două ori același lucru, nu știu cum să șterg dublura.
×