tavy72

Members
 • Număr conținut

  7
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

2 Neutral

Despre tavy72

 • Rang
  Nou venit

Informații profil

Vizitatori Recenți Profil

55 citiri profil
 1. Dusterul meu este SL Explorer din iulie 2017
 2. Am reușit să montez ștergătoare Valeo, cu puțină manoperă ...
 3. Ar fi bine să se potrivească, doar că din ce am văzut ștergătoarele pentru modelele anterioare sunt amândouă de 50 cm pe când la al meu unul este de 60 cm și celălalt de 45 cm și s-ar putea să conteze.
 4. Din nefericire nu sunt de tip Top-Lock Cam scumpe cele de reprezentanță, și asta nu ar fi o problemă dacă ar fi de calitate, dar îmi este frică să nu fie tot proaste ca cele care le-a avut de nouă mașina pe ea. Să sperăm ca se vor potrivi cele Bosh, te rog să-mi spui și cât au costat, dacă vrei. Destul de urât din partea Dacia că au montat un astfel de sistem care este destul de rar.
 5. Salut, știe cineva unde găsesc ștergătoare compatibile cu cele din imaginile atașate? Eventual cum se numește sistemul de prindere?
 6. Duster SL 1.6 16v 4x4

  Salut, din iulie anul acesta sunt fericitul posesor al unui Duster SL 1.6 16V 4x4. Sunt foarte mulțumit de mașină care se comportă excelent. Până în weeked-ul acesta când ... am constatat că ștergătoarele din fabrică sunt deosebit de proaste. Nici o problemă zic, dau fuga și cumpăr două Valeo când ... surpriză ... sistemul de prindere de la Duster nu aste compatibil cu nici unul din cele care vin ștergătoarele Valeo. În consecință aveți idee cum se numește sistemul de prindere din imaginile atașate? Nu știu cum am reușit dar se pare că am postat de două ori același lucru, nu știu cum să șterg dublura.