Sari la conținut

Duster - Protectie Rezervor Fara Scut

Postări Recomandate

ok nu imi vine sa cred ca intervin eu... recapitulez... nimeni nu si-a spart inca rezervorul... nici nu facem excursii in Donbas. Ce am pus eu pe rezervor e ce aveam la indemana, mai mult cat sa il fereasca de zgarieturi sau sa aiba pe ce sa alunece.

Deasemenea ca sa lovesti rezervorul e destul de greu pt ca trebuie sa lovesti altele pana sa ajungi la el... mai bine ne focusam pe traversa... pt ca aia s-a indoit de multe ori la multi si a afectat directia masinii la unii... o am si eu putin pocnita... iar daca ii faci skid plate risti sa aluneci peste piatra si sa cada in DPF... iar daca acoperi DPFul iti ia foc mizieria ce se va strange acolo... singura solutie care o vad e sa intaresc traversa... desi am o presimtire ca aia e facuta sa se miste putin...

Editat de Cain
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 40
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Domnul @Cain, cred ca suntem multi pe aici care citim ce spui tu pe forum si cu greu ne abtinem sa mai zicem ceva, ca am vazut ca te superi repede si judeci cam superficial lumea ( scuze daca si ast

Cei de la Mudster mi-au spus ca e de plastic (banal) si nu mi-am pus problema sa ii verific... nici sa arunc cu vorbele in tine. Cat despre spart asta a fost si impresia mea ca nu se poate, dar cum av

Salutare ,   Cu privire la protectia rezervorului , eu ramand totusi adeptul protejarii lui .Nu cu antifon , ci cu un scut . Ideea nu este de a nu-l lovi , la lovituri rezista , protectia eu o reco

Posted Images

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...