Sari la conținut

Duster - Protectie Rezervor Fara Scut

Postări Recomandate

Salutare Dusteristi,

Alegand sa fac doar soft off road si pentru ca rezervoarele noastre sunt de plastic... am fost nevoit sa caut solutii mai "soft"... just in case atinge in el vre-o piatra ascutita sau creanga sau whatever. Puteam sa pun scut insa ala o sa se umple de noroi si nu imi place cum arata, asa ca am ales sa testez ce produse de protectie dedesubt gasesc.

La Dacia e un antifon frantuz pe baza de apa insa l-am vazut si decojit pe o aripa veche si e moale... iar la Nigrin sunt cateva de Bitum (*la Praktiker). Momentan astept pe cel pensulabil la cutie insa din cele Spray cel mai bun e asta cu numarul 9.

http://www.diov.ro/N...OROZIV-d442.htm

asta e cel mai dur si uniform. In poza le-am amestecat in 2 straturi. Iar asta m-a nemultumit total:

http://www.diov.ro/N...e-Auto-d435.htm este mai moale si lipisios si neuniform.

Deci recomand nr 9.

In mod normal ar trebui un epoxy mastic... dar o sa vad in timp in functie de ce lovituri raman pe el. Cel mai bun Epoxy mastic de pe piata e aici:

http://www.bilthambe...ts/epoxy-mastic

Hope it helps

post-4805-0-21683400-1469779709_thumb.jpg

post-4805-0-58845200-1469779713_thumb.jpg

Editat de Cain
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 40
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Domnul @Cain, cred ca suntem multi pe aici care citim ce spui tu pe forum si cu greu ne abtinem sa mai zicem ceva, ca am vazut ca te superi repede si judeci cam superficial lumea ( scuze daca si ast

Cei de la Mudster mi-au spus ca e de plastic (banal) si nu mi-am pus problema sa ii verific... nici sa arunc cu vorbele in tine. Cat despre spart asta a fost si impresia mea ca nu se poate, dar cum av

Salutare ,   Cu privire la protectia rezervorului , eu ramand totusi adeptul protejarii lui .Nu cu antifon , ci cu un scut . Ideea nu este de a nu-l lovi , la lovituri rezista , protectia eu o reco

Posted Images

Sansele sunt mai mult sa frece piatra decat sa o loveasca din plin, pt ca pricum puntea fata e mult mai jos. Si oricum viteza va fi foarte mica. Nu cred ca si-a spart cineva inca rezervorul, deci eu zic ca sunt safe :) plus tine motorina mai calda iarna.

Editat de Cain
Link spre post

Alegand sa fac doar soft off road si pentru ca rezervoarele noastre sunt de plastic... am fost nevoit sa caut solutii mai "soft"... just in case atinge in el vre-o piatra ascutita sau creanga sau whatever. Puteam sa pun scut insa ala o sa se umple de noroi si nu imi place cum arata, asa ca am ales sa testez ce produse de protectie dedesubt gasesc.

Nu prea stiu cine te-a pacalit ca rezervoarele sunt de "plastic" dar, tu poti alerga dupa toti "sasa cai frumosi si verzi" sa cauti toate solutiile posibile pentru "intarirea" rezervorului!

Nu cred ca ai s-ajungi tu, vre-odata, sa faci atat de HARD OFF-ROAD incat sa dai atat de tare cu rezervorul, incat sa-l spargi! Si asta-ti spune unuț care a incercat multe pietre ascutite pe rezervor.

PS: BTW: "Plasticu'" ala despre care vorbesti tu, se numeste LEXAN... studiaza dupa care arunci vorbele!

PPS: Observ ca iti place sa deschizi Topicuri cu duiumu'! Incearca mai intai sa cunosti masina, dupa care sa te bagi in "transformarea" ei intr-o masina de 50.000 eur! "Ca cam" sperii pe toata lumea pe-aici cu toate "interventiile pozitive" asupra masinii.

Link spre post

Nu prea stiu cine te-a pacalit ca rezervoarele sunt de "plastic" dar, tu poti alerga dupa toti "sasa cai frumosi si verzi" sa cauti toate solutiile posibile pentru "intarirea" rezervorului!

Nu cred ca ai s-ajungi tu, vre-odata, sa faci atat de HARD OFF-ROAD incat sa dai atat de tare cu rezervorul, incat sa-l spargi! Si asta-ti spune unuț care a incercat multe pietre ascutite pe rezervor.

PS: BTW: "Plasticu'" ala despre care vorbesti tu, se numeste LEXAN... studiaza dupa care arunci vorbele!

PPS: Observ ca iti place sa deschizi Topicuri cu duiumu'! Incearca mai intai sa cunosti masina, dupa care sa te bagi in "transformarea" ei intr-o masina de 50.000 eur! "Ca cam" sperii pe toata lumea pe-aici cu toate "interventiile pozitive" asupra masinii.

Cei de la Mudster mi-au spus ca e de plastic (banal) si nu mi-am pus problema sa ii verific... nici sa arunc cu vorbele in tine. Cat despre spart asta a fost si impresia mea ca nu se poate, dar cum aveam antifonul la indemana, l-am testat pe rezervor. Cateva benzi adezive, un maner,un spray, un tratament de rugina nu o fac de 50.000 sau A380, au altii Dustere mult mai tunate sau scumpe. Legat despre "abuzurile" mele asupra masinii unde vrei sa cer feedback? sau probabil vrei sa o cunsoc in liniste? si daca sunt prea multe topicuri deschise e un efort prea mare pt tine? Am considerat ca fiecare subiect poate fi tratat separat. Puteai si tu sa dai un PM cu un sfat in acest sens.... Anyway have fun si bye - o sa imi dau autoban maretule "admin" de pe tronul intelepciunii

Editat de Cain
Link spre post

Cere feedbackprin utilizarea functiei "Search" si... da, poti sa-ncepi sa citesti "in liniste" tot forumul (din scoarta-n scoarta).

Pentru mine, da, a devenit un efort prea mare sa citesc tot... inutil, caci atunci cand nu erau tot felul de topicuri inutile, era interesant si citeam absolut TOT! Si... daca cetesti cu mai multi ochi... nu prea inteleg de ce ma intitulezi "admin", ca nu sunt!

Si... ca un ultim sfat... incearca sa inveti sa folosesti un forum si... nu da "Quote" la ultimul post...

Trimis de pe al meu P024 folosind Tapatalk

Link spre post

O banarre de o saptamana .

Si apoi vedem daca invata sa folosesca functia search si sa vorbeasca civilizat.

Editat de PLANETARA
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...