Sari la conținut

Duster - Protectie Rezervor Fara Scut

Postări Recomandate

Mr. Cain, feedback-ul meu este pentru ca mai pot citi si alti useri (noi si mai neinformati la inceput, cum am fost si eu) si vor trage concluzia din postarile @Cain, ca daca pui BFG pe masina, devine mai sprintena si consuma mai putin, ceea ce e complet fals. N-am nici un chef sa iti demonstrez (sau sa conving pe cineva) ca metoda de calcul a consumului la atelajul propriu are serioase deficiente. Consumul strict urban e una, cel extraurban alta si mixt e de-a dreptul SF.

In rest, ce sa zic, pace tie si eu raman ferice in ignoranta mea de ne-curios.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 40
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Domnul @Cain, cred ca suntem multi pe aici care citim ce spui tu pe forum si cu greu ne abtinem sa mai zicem ceva, ca am vazut ca te superi repede si judeci cam superficial lumea ( scuze daca si ast

Cei de la Mudster mi-au spus ca e de plastic (banal) si nu mi-am pus problema sa ii verific... nici sa arunc cu vorbele in tine. Cat despre spart asta a fost si impresia mea ca nu se poate, dar cum av

Salutare ,   Cu privire la protectia rezervorului , eu ramand totusi adeptul protejarii lui .Nu cu antifon , ci cu un scut . Ideea nu este de a nu-l lovi , la lovituri rezista , protectia eu o reco

Posted Images

PREOTUL: Pace ţie, cititorule.

CITITORUL: Şi duhului tău.

CREDINCIOŞII: Aliluia, Aliluia, Aliluia.

Cand trec pe la bunici prin Timisoara iti dau un semn daca vrei sa bem o bere.

Link spre post

iar ca sa-ti raspund, cum am rezolvat problema ruginei aparuta sub bitum .... simplu...am ignorat-o...am desfacut placile de bitum, si am lasat tabla expusa, la aer, sa fie ventilata si implicit uscata.... si nu mai am rugina :-)))

Cea mai buna protectie este cea fara nimic, tabla la vedere sau metode clasice, unsa masina cu diverse.De ce tabla la vedere? Simplu dupa o spalare se poate urca pe elevetor si inspecta zonele cu probleme dupa care se intervine local.Din cate tin eu minte la orele de practica facute prin diverse service-uri auto masinile se cam terosonau in interior Nu in exterior.Cineva spunea asa ''cele mai chinuite caroserii si sasiuri sunt cele terosonate, cand te apuci de reparat te sperii'' doar ca omul vorbea de masini trecute de 15 ani.

Link spre post

principiul aparitiei ruginii este valabil din Epoca Fierului incoace.... nu conteaza ca erau masini de 15 ani vechime sau mai mult,problema ramane aceeasi...rugina ascuna sub diverse straturi "de protectie" lucreaza in liniste. Cand o observi, deobicei e prea tarziu, adica sub coaja aia protectoare nu mai ai decat rugina si "fier putred"

Editat de kidu79
Link spre post

Mai nou baietii de pe forumul ala spun ca s-a jupuit dupa ceva timp chiar si Kelfosul.Eu am reusit sa mai tin rugina la distanta folosind spray cu vaselina sau spray de lanturi :).Pentru burta masinii am vazut produse speciale care se pulverizeaza cu pistolul dar care nu lasa un strat gros.

Am cam dat-o in offtopic, pana la urma rezervorul este sau nu este din plastic?

Editat de Caphonne
Link spre post

este sau nu este din plastic?

e din Kevlar si Spandex :) ... glumesc, apropo de Kevlar - se poate da pe el cu niste Linex si nu mai e afectat de gloante ricosate daca faci off road in Donbass.

Legat de rugina, well eu am dat deja dedesubt pe motiv de antifonare, Nigrin 9.... scrie pe el a ca are si substante antirugina... poate peste 2 ani decupez o parte mai lovita sa vedem ce e dedesubt. Se da jos usor cu o spatula.

Editat de Cain
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...