Sari la conținut

Duster - Protectie Rezervor Fara Scut

Postări Recomandate

P.S. Nu prea ai cum sa constați scăderea consumului de carburant când treci de pe all-season pe BFG, dimpotrivă. Doar dacă mergeai înainte cu presiunea 1 în cauciucuri fără să îți dai seama, ceea ce nu cred că se întâmpla.

Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.

Editat de DonQuijote
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 40
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Domnul @Cain, cred ca suntem multi pe aici care citim ce spui tu pe forum si cu greu ne abtinem sa mai zicem ceva, ca am vazut ca te superi repede si judeci cam superficial lumea ( scuze daca si ast

Cei de la Mudster mi-au spus ca e de plastic (banal) si nu mi-am pus problema sa ii verific... nici sa arunc cu vorbele in tine. Cat despre spart asta a fost si impresia mea ca nu se poate, dar cum av

Salutare ,   Cu privire la protectia rezervorului , eu ramand totusi adeptul protejarii lui .Nu cu antifon , ci cu un scut . Ideea nu este de a nu-l lovi , la lovituri rezista , protectia eu o reco

Posted Images

Mi-as dori uneori sa fiu mai putin incapatanat, dar urasc sa acept norma... mereu tre sa existe o rezolvare :)

Ceea ce e suprinzator e ca de fiecare data cand modific ceva major pe dedesubt cavitatia se muta la alta viteza... dar intre rangeul 55 Km/h la 75 Km/h. Stiu ca daca le schimb cauciucurile - dispare :) ceea ce imi doresc eu e sa nu le schimb si sa dispara, si ma ambitionez pana reusesc (*m-am saturat sa schimb mereu iarna/vara sau acum off-road cand vreau sa ma dau cu el prin noroaie), bine ca am descoperit in sfarsit de unde vine majoritatea hamaitului lor, pana acum credeam ca din conul telescopului, cand colo e tablia de conserva de sub scaune, si cinserva suna mai solid cand dai cu unghia in ea.

Legat de trecerea la BFG, teoretic ai dreptate, practic insa nu a fost asa. Am pus ruleta intre ele si da.... parca BFGurile 215/65/16 au 2,5 cm mai putin pe trenul de rulare, asta din cauza schemei lor cu crampoanele laterale. Din orice unghi te uiti se si vede la ochi ca sunt putintel mai mici.

Deasemenea am simtit instant cum pe loc volanul se invartea mult mai usor.

Editat de Cain
Link spre post

poze atasate, chiar ma gandeam de ce Nigrin a renuntat la produsele cu fosfor/apa de tratare rugina si are doar acid acum... parca cumva sub vopsea si tratament a ramas un filon mic de rugina

post-4805-0-46762500-1470121039_thumb.jpg

post-4805-0-33580200-1470121043_thumb.jpg

Editat de Cain
Link spre post

..........

Legat de trecerea la BFG, teoretic ai dreptate, practic insa nu a fost asa. ....

.....

Deasemenea am simtit instant cum pe loc volanul se invartea mult mai usor.

Domnul @Cain, cred ca suntem multi pe aici care citim ce spui tu pe forum si cu greu ne abtinem sa mai zicem ceva, ca am vazut ca te superi repede si judeci cam superficial lumea ( scuze daca si asta suna a judecata a mea despre Dvs., nu va cunosc suficient).

Daca masina a fost ok si cauciucurile erau ... cauciucuri, nu .. altceva, inainte de trecerea la BFG, nu are cum sa se invarta volanul mai usor, acum cu BFG, din simplul motiv de bun simt ca sunt mai grele decat cauciucurile de strada ( mult mai grele). Acelasi lucru e valabil si la consum.

Scuze de off-topic.

Link spre post

mai simplu, mai ieftin, mai rapid, pentru a rezolva problema ta (zgomotul de la roti) e sa schimbi BFG AT-urile cu ceva mai putin zgomotos... cum ar fi Cooper AT3 ... acei 3-4dB in minus declarati pe foaie se simt bine de tot la ureche... BFG AT-urile noi a lui @vsebas fac zgomot pe asfalt la fel cu niste Cooper STT 31x10.5x15 vechi de 4 ani (si alea is MT-uri, nu AT, deci mai agresive)... zic si eu...

in materie deAT-uri, BFG-urile nu mai sunt de mult "gaura la macaroana", dar mitul/legenda inca le vand... la fel cum e cu VW..

Editat de kidu79
Link spre post

iar ca sa-ti raspund, cum am rezolvat problema ruginei aparuta sub bitum .... simplu...am ignorat-o...am desfacut placile de bitum, si am lasat tabla expusa, la aer, sa fie ventilata si implicit uscata.... si nu mai am rugina :-)))

Link spre post

Daca masina a fost ok si cauciucurile erau ... cauciucuri, nu .. altceva, inainte de trecerea la BFG, nu are cum sa se invarta volanul mai usor, acum cu BFG, din simplul motiv de bun simt ca sunt mai grele decat cauciucurile de strada ( mult mai grele). Acelasi lucru e valabil si la consum.

Scuze de off-topic.

Stai linistit, nu mai ma supar, orice om se mai supara dar ii trece, anway unele idei ale mele sunt bune altele nu... de aia sunt idei, doar ca eu nu pot sa accept idei fixe, un fel de Toma necredinciosul :) sau poate cand eram mic imi demontam jucariile mai mult ca altii :) Daca va deranjaza ce scriu eu si nu se poate concepe altceva decat dogma sau schimbari cu piese de fabrica... poti oricand sa nu citesti topicurile mele... desii sincer apreciez feedbackul tau. probabil cand o sa pun senile o sa imi iau iarasi mustrari... dar acolo sper sa nu consum mai putin... lol. Naiba sa le ia de cauciucuri... o halucina computerul de bord... am luat si asta in calcul.

Nici eu nu ma asteptam sa fie invers dupa ce am pus BFGurile si totusi a fost. Poate nu a fost ok masina? poate e din cauza ca erau noi de 4 luni, poate au formula noua, poate e de la dimensiuni, orice e posibil. Cine a mai pus BGFuri in Bucuresti de aceleasi dimensiuni dupa all season de fabrica, poate si el sa zica daca a simtit-o ceva mai lejer. Sau poate ne vedeam in zona si ne testam volanele unul la altul desi acolo unghiul de cadere joaca si el un rol important. :) whatever.... testarea e mama adevarului.

Pana atunci raman eu oaia neagra a turmei fara probleme... si cum zicea Daniel... o sa o fac A380 :)))

Kidu79... si eu lasam asa daca nu trebuia sa antifonez putin.

Editat de Cain
Link spre post

( scuze daca si asta suna a judecata a mea despre Dvs., nu va cunosc suficient).

Tot off-topic.

Uite ma gandeam la problema asta mentionata de tine - Cain.... zic cum sa fac sa stie cum gandesc... si uite asa imi vine ideea sa atasez o poza cu uscatorul care l-am facut pe balcon.

E rabatabil/reglabil pe inaltime (sa ajunga si soacra, sau sa te misti mai usor pe sub rufe)

Bara e demontabila la nevoie ca bonus de la rabatare.

Poti sa agati de el un hamac, pana la 150 kg

Tratat sa nu rugineasca, inclusiv in interior, plus sosete de condens la picioruse :)

Sarmele se dau jos usor dupa fiecare spalare, daca deranjaza vizual. Sau se pot pune doar 4 in loc de 8.

Trandafirii sunt pt nevasta sa nu se streseze prea mult la pus rufe si sa ma plictisesc eu de moarte dand rufe din cos... cand sunt chemat la datorie de pus rufe in doi.

Culoarea e din gresala.

Si uite asa un uscator banal acum ma face mereu sa zambesc cand ies pe balcon. Cam asa gandesc eu :) genul de om care se bucura cand afla lucrui noi - ca de exemplu ca unii covrigi sunt rumeniti cu SodaCaustica.... Hope it helps

post-4805-0-80577700-1470132781_thumb.jpg

Editat de Cain
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...