Sari la conținut

Duster Masina Pentru Romani?

Postări Recomandate

Nu pot sa cred .... sper doar ca nu ai votat !

Cand am zis eu ca Dacia foloseste site-ul ala ca sa-si calculeze pretul ?!? L-am dat exemplu ca sa vezi ce intra intr-un pret " cu toate taxele incluse" ...

Dealerul din ce traieste nene? Din subventii de la stat ? Cum sa nu intre costurile dealerului in pretul masinii ? Livrarea pe tren sau autotren cine o plateste nene, e donatie? ...

Editat de dust3radmin
Sters exprimare neconforma (injurii). Aplicat sanctiune.
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 93
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

astea is basme si povesti...asa era pe vremurile trecute.   acum Dacia e detinuta de Renault, care Renault, ne place sau nu, lucreaza in stil occidental. Adica lucreaza dupa niste norme/standarde, t

Este foarte interesanta mentalitatea romanilor vs straini referitor la dacii, daca te uiti pe forumuri din afara, din diverse tari, gasesti cei mai mult oameni multumiti de dacia, chiar daca pentu ei

Nu e ma vorba de PR. Io nu am nici un incentiv de la Dacia sa afirm daca is multumit sau nu de masina. M-am inscris pe forumul asta sa schimb opinii, probleme si solutii cu cei de aici. Daca vroiam sa

Posted Images

Cand am zis eu ca Dacia foloseste site-ul ala ca sa-si calculeze pretul ?!? L-am dat exemplu ca sa vezi ce intra intr-un pret " cu toate taxele incluse"

hahahahahaha deci site-ul respectiv nu calculeaza pretul insa tu l-ai dat exemplu ca sa vad cum se calculeaza pretul....hahahahahaha

Editat de dust3radmin
Sters extras injurios, aplicat sanctiune.
Link spre post

Black touch in italia este 18700 eur. aceeasi varinta in romania este 17850 eur. binenteles ca acest lucru nu-l convinge pe stef13 pt ca in fond este vorba de aceleasi cifre:1,7,8 doar ca sunt aranjate altfel in italia...

Black touch in Italia include camera video marsarier si cruise control, pe cand la aceeasi varianta din Romania acestea sunt echipamente optionale, iar daca le adaugam ajungem la un pret de vanzare de 18295 euro.

TVA-ul in Italia este 22%, in Romania 20%.

Fa un calcul si-o sa vezi ca preturile-s la fel.

Link spre post

A se produce masini dedicate pentru piata RO si dedicate pentru piata EU, ar insemna piese diferite pentru EU fata de RO, lucru ce ar duce la costuri per toatal mai mari (de achizitie, de stocare, de gestionare si introducere pe linia de productie) decat daca s-ar produce cu aceeasi calitate a pieselor.

Asa ca ar fi bine sa lasati la o parte astfel de povesti.

Link spre post

Trebuie sa-l bagam in seama ca... omul nu are, inca, un Duster al sau! Este un prieten al nosttu care, probabil, dupa ce-si va vinde Feroza va deveni un Duster-ist! Este doritor sa-si ia un Duster dar, exista pe undeva, in subconstientul sau, o prejudecata! E-adevarat ca nu s-a documentat suficient din multe puncte de vedere dar... de aia suntem aici, sa ne ajutam semenii care inca nu- sa luminati!

Ar trebui sa-l cunosti destul de bine tinand cont ca a participat la IND IX si... este si jn membru destul de implicat pe forum 4x4 (tot sub acelasi pseudonim)

Editat de danielcojocar
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...