Sari la conținut

Duster Masina Pentru Romani?

Postări Recomandate

Ce tratament vedeti voi in rugina aparuta pe muchiile metalice unde s-a curatat grundul? tratament cu oxid de fier !!!

Nu am folosit nici un cleste ca nu prea poti si in afar de asta cele de pe interior nu ajungi1

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 93
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

astea is basme si povesti...asa era pe vremurile trecute.   acum Dacia e detinuta de Renault, care Renault, ne place sau nu, lucreaza in stil occidental. Adica lucreaza dupa niste norme/standarde, t

Este foarte interesanta mentalitatea romanilor vs straini referitor la dacii, daca te uiti pe forumuri din afara, din diverse tari, gasesti cei mai mult oameni multumiti de dacia, chiar daca pentu ei

Nu e ma vorba de PR. Io nu am nici un incentiv de la Dacia sa afirm daca is multumit sau nu de masina. M-am inscris pe forumul asta sa schimb opinii, probleme si solutii cu cei de aici. Daca vroiam sa

Posted Images

Pai pana sa te apuci de bricolat la usa, faci rost de banda aia de mastic si de braduti de schimbat. N-am desfacut la mine, tot ph1 am, dar parca sa zic ca usa lui teopes este cam prea cheala. Sau asa sta situatia ?

Link spre post

@teopes: exista leviere de desfacut clipsuri de diferite lungimi. Exista si levier suficient de lung ca sa ajungi la mijlocul usii. Uite un exemplu de seturi de leviere de desfacut clipsuri:

http://www.sculemag....eviere-bgs-9137

Legat de intrebarea din titlu... raspunsul meu este : " NU " ... La fel este si Dusterul vandut in RO, cu Dusterul vandut in DE, F, A, calitatea e aceeasi, doar dotarile (optionalele) pot fi diferite.

Asta cu "Dacia ptr export... Dacia ptr Romania" este un mit urban ramas de pe vremea Daciilor vechi. Atunci era valid, se facea o selectie/verificare suplimetara a masinilor destinate exportului, iar ce era respins si inca era acceptabil se baga la vanzare interna.

Editat de kidu79
Link spre post

Nu se refera titlul la vechile povesti ci la faptul ca ideia de rebrenduire a fost din start la gandul cu o calitate pentru zona ! noroc cu criza ca au inceput si altii sa cumpere in lipsa de bani, evident ca exista truse ..dar pt o singura ocazie nu se preteaza nici macar sa-mi ocupe locul in atelier !

Link spre post

Asaaa ..alta ! .. in urma unui qiuit in urma franarii cu barca dupa mine m-am hotarat la o revizie la sist de franare ,siii... aceiasi dacie , tamburi pe spate care ies tot cu ciocanul , tot ruginiti de sar aschii , in sfarsit au trecut la cilindri de al , saboti tot lipiti de talerul din spate functineaza !,oare de ce nu avem discuri si pe spate?,curatat ,smirgheluit vopsi ,uns ,aersit ,vas sil sub garnit de cilindru!, fara capac la planetara

Fata , disc cu sist de raciere plin de rugina , nu am umbat la coloanele de ghidaj ,daca zgomotul persista desfac si ung (nu am avu vaselina rezistenta la tempratura inalta),tot fara capac la planetare , aceiasi rugia in solzi pe fuzete!

ATENTIE UNDE PUNETI CRICUL! AM INFUNDAT USOR TRAVERSA LA ,,CRATITA "!! :angel:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...