Sari la conținut

1.2 Tce Pofticios De Ulei

Postări Recomandate

Daca isi monteaza instalatia GPL inapoi dupa ce isi monteaza motorul nu va avea nici o garantie pe el. Motorul nou va primi garantia de piesa de schimb, si nu garantia masinii.

CristianDuster, te-am mai rugat de mai multe ori sa verifici o informatie si nu ai venit cu raspuns concret: Duster-ele benzinare cu GPL ce se vand la voi, sunt si cu 1.2 TCe sau doar 1.6 K4M? Eu tot ce-am gasit despre Duster cu GPL vandute in Italia specifica doar 1.6, dar tu in repetate randuri sustii ca se monteaza GPL pe 1.2 TCe acolo (informatie cam ne-realista privind prin prisma pretului instalatiei GPL pe injectie directa, daca ceea ce sustii tu ar fi adevarat Dacia ar ajunge sa vinda motorul 1.2 TCe sub pretul de 1.6 16V, atunci cand vinde cu GPL).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 960
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu imi vine sa cred reactiile si concluziile unora despre forum , dar asta e, nu poti sa te intelegi cu toata lumea, unii chiar au idei fixe si atunci cel mai bine este sa renunti la efoturile de a-i

@stefanudrea te rog sa te calmezi si sa postezi pe forum , in speta in acest topic, numai cand vei avea date concrete, pana atunci iti recomand sa nu mai postezi informatii partiale sau fara surse, de

Ei na, este evident ca deja te-ai angajat, dar nu asta e ideea.   Parerea mea prietenesca, simpatizanta si pe deplin interesata: presupunand ca ar exista buna intentie si receptivitate din partea as

Posted Images

Si mi se pare ciudat ca spre exemplu in Italia,unde ma aflu acum,nici nu se aude de vreo problema de tipul esta cu consum de ulei la 1,2Tce unde mai pui ca aproape toate benzinarele au GPL made in Italy asemanator cu ce ai tu!

Eu mai degraba cred ca sunt foarte putine (daca sunt) benzinare duster 1.2tce cu GPL. Ce zici ca e "asemanator" e de fapt radical diferit ! Nu confunda injectia multipunct clasica (in galeria de admisie) cu cea directa ! Cu injectie clasica intr-adevar s-au vandut in unele tari direct cu GPL din fabrica, insa nu cu injectie directa !

Link spre post

(ca si VW fac pariu ca nu a facut asta pana nu i-a ajuns cutitul la os).

Castigi detasat, dar ca au trebuit "baieti talentati" din UK pentru asta... ca la noi Customer support de la vw e .....sau mai bine zis nu e !

S-a ajuns (pe canale neoficiale, deci nu pot sa confirm sau sa infirm zvonurile) la urmatoarea decizie, ori faceti recall ori va luati jucariile si plecati.

Stefane daca ai bafta si se confirma (pana la proces) ca motorul are un viciu de fabricatie atunci o sa se faca recall si ai rezolvat problema.

Eu unul nu pun mana in foc ca si un muncitor de la banda nu poate sa greseasca la asamblarea unui motor....

Apropo contraexpertiza privata nu are un cuvant de spus ? Sau sunt date care nu pot fi expuse public ?

Bafta.

Editat de dust16v
Link spre post

Exista GPL din fabrica la 0,9 TCe care e tot cu injectie directa. Deci se poate.

In Italia, din ratiuni de marketing, nu a existat niciodata motor 1,2 TCe la Duster si pare-mi-se ca la niciun model Dacia vandut acolo. Abia acum au introdus 1,2 TCe exclusiv la SL Black. Adica pentru snobi.. ;)

Link spre post

Eu totusi zic ca n-am gresit in niciunul din cazuri. Articolul este de la lansarea motorului 1,2 TCe pe Duster, in general. In fapt el nu a echipat niciodata un Duster vandut printr-un concesionar din Italia.

Iar legat de 0,9 TCe.. e si mai usor de verificat.

L.E. adevarul e ca am gasit si unele opinii ca ar fi injectie multipunct. Sa vina arbitrul! :) Nu de alta, dar s-o lamurim cu ideea GPL-ului total neindicat la motoarele cu injectie directa.

Editat de Stef13
Link spre post

Daca isi monteaza instalatia GPL inapoi dupa ce isi monteaza motorul nu va avea nici o garantie pe el. Motorul nou va primi garantia de piesa de schimb, si nu garantia masinii.

CristianDuster, te-am mai rugat de mai multe ori sa verifici o informatie si nu ai venit cu raspuns concret: Duster-ele benzinare cu GPL ce se vand la voi, sunt si cu 1.2 TCe sau doar 1.6 K4M? Eu tot ce-am gasit despre Duster cu GPL vandute in Italia specifica doar 1.6, dar tu in repetate randuri sustii ca se monteaza GPL pe 1.2 TCe acolo (informatie cam ne-realista privind prin prisma pretului instalatiei GPL pe injectie directa, daca ceea ce sustii tu ar fi adevarat Dacia ar ajunge sa vinda motorul 1.2 TCe sub pretul de 1.6 16V, atunci cand vinde cu GPL).

Pai nu e asa .Din luna mai 2015 au inceput sa se faca rezervari pentru Duster cu motor 1,2 Tce.Diferenta mare este acest model nu vine din fabrica cu instalatia montata asa cum vine versiunea de 1,6 si la care configurarea Gpl e cuprinsa in pretul de achizitie deja.Eu aici am fost la un dealer Renault care vinde si marca Dacia .Regulile le face Renault si e ceva diferit de Romania.Ca un exemplu simplu si elocvent ,in Italia nu poti sa asisti la interventiile masinii tale .Trebuie sa astepti pe afara sau sa vi in alta zi sa iei masina daca e gata nu mai zic ce preturi au.
Link spre post

Gresesti in ambele afirmatii:

- 0.9 TCe nu e cu injectie directa.

- 1.2 TCe s-a vandut in Italia de mult. Ca dovada - http://www.omniauto....test-drive-2014 - un articol din noiembrie 2013.

Cred ca mai realist e luna Mai 2015 http://www.quattroru...to/dacia/duster Poate la alte modele dar nu si la Duster sau....mai stii,dar pana la urma ceea ce vreau sa subliniez e ca una e sa fi client Renault in Italia si alta e sa fi client Dacia in Romania. Editat de CristianDuster
Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...