Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 181
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

E carantină bre!! Ce tot Lacu Roșu si offroad.. Drojdie aveti pe site-ul ăla?

Salut.  As mai recomanda o bucata de scandura mai groasa, ce se aseaza sub cric, in off-road.   Iar daca tineti la aspectul masinii, o foarfeca de taiat crengi, cu brate telescopice. 

Sau esti intepenit intr-un sant pe care voiai sa-l treci, sau ai alunecat lateral si esti cu curu' spre prapastia de langa drum (experimentat fara troliu in dotare, s-a lasat cu suc de morcovi, noroc

Posted Images

Daca ai troliu cum are Dtel sau timekruzer alea parca vin cu suport demontabil la placa de inmatriculare. sunt facute special ca sa nu trebuiasca sa stai cu troliu montat tot timpul

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din cate imi amintesc, suportii lui @dtel sau @timekruzer sunt facuti la comanda de niste baieti care se ocupa cu diverse accesorii de pickup-uri & 4x4 de la Tg Mures.

Deci nu exista "de cumparat", sunt "unicat" sau "handmade" :P

Din cate am vazut sistemul efectiv de "prindere" este similar cu "terminalul" de la partea din spate de la pickup-urile americane (adica o teava cu sectiune patrata sudata de suportul transversal care inlocuieste fagurele de dupa spoiler). Se vede destul de clar in pozele postate de @dtel la topicul de montare troliu.

Link spre post

Din cate imi amintesc, suportii lui @dtel sau @timekruzer sunt facuti la comanda de niste baieti care se ocupa cu diverse accesorii de pickup-uri & 4x4 de la Tg Mures.

Deci nu exista "de cumparat", sunt "unicat" sau "handmade" :P

Din cate am vazut sistemul efectiv de "prindere" este similar cu "terminalul" de la partea din spate de la pickup-urile americane (adica o teava cu sectiune patrata sudata de suportul transversal care inlocuieste fagurele de dupa spoiler). Se vede destul de clar in pozele postate de @dtel la topicul de montare troliu.

nu este nimic sudat sau gaurit pe masina , ba chiar am insistat foarte mult pe subiectul asta; bara aia patrata din locul fagurelui exista, dar ea in final capata mai mult un fel de forma de U, bratele acelui U fiind prinse cu suruburi de lonjeroane in gauri deja existente;

exista de cumparat, il au in oferta/catalog; intr-adevar este facut si proiectat de ei, dar n-as merge chiar pe "unicat/handmade"

Link spre post

Eu la pickup.ro am intrebat dupa discutia cu tine si raspunsul a fost ca deocamdata nu au si nu stiau nici cand se va putea comanda...

Asta nu mai stiu... nici al meu nu era pe stoc la momentul cand l-am vrut dar a fost facut la comanda dupa plata unui avans parca (factura proforma).

Link spre post

Moment :)

Nu am vrut sa insinuez ca ar fi ceva improvizat sau sudat pe masina, doar ca suportii respectivi nu provin din productie de masa, ci sunt confectionati in serie limitata :) de multe ori calitatea lucrurilor "handmade" executate cu atentie si pasiune se stie ca este mult peste a celor de productie de masa ;)

Oricum solutia mie unuia mi se pare excelenta, iar detaliile date de tine @dtel pe topicul respectiv mi se par foarte faine pt cine vrea sa isi faca o idee: http://forumduster.r...__30#entry38863

Cand ziceam de sudura ma refeream strict la suportul pe care se monteaza efectiv troliul (am refolosit poza si am marcat la ce ma refeream...)

post-4304-0-61357800-1462373927_thumb.png

Ala este ca la pickup-uri in partea din spate (loc de montaj carlig)

post-4304-0-34483100-1462374121_thumb.png

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...