Sari la conținut

Postări Recomandate

Atentie! Specificatiile de N tone sunt pe orizontala!

La cazul cind masina este in alt plan ( il trag in SUS ) se schimba situatia fortelor. O singura data l-am folosit pe al meu. A intins cablul si sistemul propriu de protectie l-a decuplat din cauza suprasarcinii. ( bineinteles de mai multe ori )

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 weeks later...
  • Răspunsuri 181
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

E carantină bre!! Ce tot Lacu Roșu si offroad.. Drojdie aveti pe site-ul ăla?

Salut.  As mai recomanda o bucata de scandura mai groasa, ce se aseaza sub cric, in off-road.   Iar daca tineti la aspectul masinii, o foarfeca de taiat crengi, cu brate telescopice. 

Sau esti intepenit intr-un sant pe care voiai sa-l treci, sau ai alunecat lateral si esti cu curu' spre prapastia de langa drum (experimentat fara troliu in dotare, s-a lasat cu suc de morcovi, noroc

Posted Images

• 2 weeks later...

Da, am in dotare troliu manual 100% portabil de 1500daN (~1.6tf) de la Yato - http://yato.com/products/11/YT-5914 plus sufe, cablu metalic pentru extensie troliu, ocheti si scripeti (3 buc @ 2tone fiecare).

Pana acum l-am folosit doar "demo" in sensul ca am tras Dusterul dintr-un sant unde il bagasem pentru a testa uneltele de recuperare. Eram mai multi si la nevoie puteam sa ies si singur, dar scopul era sa testez troliu. A mers fara probleme doar cu 2 stalpi de ancorare.

Problema cea mai mare care am intalnit-o eu - patit fiind dupa ce am aunecat odata pe niste sleauri fiind singur pe langa Calugareni, a fost cu gasirea unui punct suficient de solid pentru ancorarea sculelor. Nu aveam sufe/cablu destul de lung asa ca am chemat "depanarea'....cei mai usor bani pierduti de mine si facuti de respectivii oameni. De atunci am in portbagaj si 4 buc de 1metru lungime teava 20mmx20mm pe care sa le folosesc pe post de picheti, daca o mai patesc. Dar cel mai simplu si sigur e sa nu pleci singur - daca nu te poate trage tovarasul, macar e bun de ancora.

Editat de DenisB
Link spre post

Epzact. Asta e scula de scos. Un tarus metalic pe post de ancora. Am mai sris aici troliul electric la mine a dat chics.

Link spre post

Crezi ca e destul de puternic sa scoata Dusterul din noroi daca e suspendat? Am patit de cateva ori si tre sa ma dotez si eu cu un troliu dar nu aa instala unul definitiv iar cel portabil si electric nu stiu cat de fortos poate fi dupa grosimea firelor...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...