Sari la conținut

Postări Recomandate

@vsebas: true ... mai am si acuma sms-urile cu coordonate si explicatii :-)))

o fost interesant sa explic pe sms un traseu de la coordonatele lu vsebas catre "destinatie"... ar fi fost asa de simplu daca avea macar un GPRS sa-i trimit un kml/kmz ... dar nici macar sa vorbim nu puteam ...

@mugur: mare dreptate ai cu "ce ai mancat cand ai fost mic" :-))))

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 181
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

E carantină bre!! Ce tot Lacu Roșu si offroad.. Drojdie aveti pe site-ul ăla?

Salut.  As mai recomanda o bucata de scandura mai groasa, ce se aseaza sub cric, in off-road.   Iar daca tineti la aspectul masinii, o foarfeca de taiat crengi, cu brate telescopice. 

Sau esti intepenit intr-un sant pe care voiai sa-l treci, sau ai alunecat lateral si esti cu curu' spre prapastia de langa drum (experimentat fara troliu in dotare, s-a lasat cu suc de morcovi, noroc

Posted Images

Da, asta ziceam, ca nu cred ca e suficient. O sa-mi iau unul manual de care ai si tu si poate pe viitor o sa iau in calcul ceva mai serios.

Tu cred ca te referi la asta: https://www.norauto.ro/cricuri-accesorii-ridicare/1466-troliu-electric-12v-2-tone.html

Editat de BlaueCorsa
Link spre post

...O sa-mi iau unul manual de care ai si tu ...

Deci care ar fi ala? ca se tot vorbeste de el insa nu il vad referit concret nicaieri...

Revin cu rugamintea - daca se poate - sa oferiti ceva detalii despre troliul ala manual... adica - un link ceva? daca nu a fost luat de pe net - un nume de producator / model / pret? Eventual o poza daca nu e prea mult?

Tot ce am vazut uitandu-ma in urma ar fi un exemplu de la @DonQuijote de aici si am mai gasit cautand pe net o varianta de la Yato - poloneza aici

Plus - ceva impresii mai in detaliu legat de... cum "se simte" la mana? cum e sa lucrezi cu el?

Cum ziceam...

... m-ar interesa evident detalii legate de acest subiect, inclusiv un link sau specificatii (brand/model) pt cel cu care v-ati jucat, plus o întrebare legata de siguranță in exploatare, având in vedere ca vorbim de cablu de otel foarte aproape de operator, cu lungime relativ mica (din ce am văzut majoritatea au cam 3m).

Pe de alta parte vad utilitatea acestei scule si prin jurul casei, asa ca ma tenteaza sa achizitionez asa ceva...

Ma gandesc ca si altii ar fi interesati de video-urile cu troliul manual... ar fi problema sa le postati pe youtube ne-listate (cum sugerau colegii in celalalt topic)?

LE @BlaueCorsa, multumesc de link

Editat de Killer82
Link spre post

Dupa ce am dat kics cu troliul electric din dotare, ( cind a intins coarda se incalzeste si deblocheaza automat ) si am fost scos din piriu cu un Palan cu maner, am achizitionat unul de la ALFA SRL Cluj tel. 0264 415662 ( undeva zona CUG ): Lever Block HSHZ-0,75 YAL Type. Profi, de tinichigiu. Acolo poti comanda si lant de tractiune pentru el, cit doresti. si de grosimea lantului pe care o doresti; eu am cerut 10m. La vremea respectiva am relatat pe forum .

post-965-0-38425600-1457517366_thumb.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...