Sari la conținut

Dotari Dorite Pentru Viitorul Duster

Postări Recomandate

Mai exact 2350 euro. Din ce-am vazut varianta cheala nu prea se vinde. Probabil cine nu are bani pentru Laureate nou isi cumpara unul second hand sau renunta la Duster.

Si ca sa-l completez pe @danielcojocar, renuntarea la nivelele de echipare ieftine, pe langa impactul asupra celor care nu si-ar mai permite, ar putea avea un impact major la nivelul firmelor care achizitioneaza flote de Dustere, care s-ar putea reorienta catre altceva. Dacia nu vinde doar la persoane fizice.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 60
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dragi colegi. Astazi am primit o solicitare din partea Dacia pentru a afla dorintele (nevoile) posesorilor de Duster pentru a fi luate in calcul (sau nu, daca sunt dorinte aberante sau care ar implic

dupa megane 2 care avea acelasi satelit de comanda radio ca la duster, am trecut pegolf 6 cu butoanele pe volan. varianta cu satelit de la renault e muuult mult mai ergonomica si intuitiva deci nu as

1) Mi-as dori f mult climatizare automata. Din moment ce exista le Logan (care e cam 1/2 din pretul unui Duster), eu zic ca ar trebui sa existe si pe Duster. 2) As dori sa se revina la proiectoarele

1. Indicator temperatura lichid de racire...pentru mine este un mare neajuns faptul ca PH2 nu are...il utilizez mult pe camp la temperaturi ridicate vara...chiar si peste 40 grade

2. Supapa(nu stiu cum ii spune tehnic) prin care se egalizeaza presiunea in rezervorul de combustibil repozitionata(regandita) in alt loc, eventual in sau langa buson...am avut probleme cu ia...tot din cauza utilizarii intensive in mediu cu praf...sunt multi fermieri care utilizeaza aceasta masina si care au sau vor avea o astfel de problema

Link spre post

Dupa aprox. 3 ani de mers cu PH1, ce as schimba sau adauga, nu neaparat in ordinea in care le-am scris, iar daca s-au schimbat / adaugat deja la PH2, imi cer scuze :) :

- scaunele din fata care cer un suport lombar si banchetele care cer alt burete sau alt profil, nu stiu exact, dar acum sunt cam nasoale, se cam lasa si coloana se resimte

- alt design la gaura aia de incalzire picioare de la sofer, sa bata mai bine in lateral, spre pedale

- iluminarea portabagajului as face-o cumva de sus, lampita de acum este minuscula si este acoperita de bagaje, fara sa fie prea multe

- o plafoniera si pt. locurile din spate, iar cea din fata cu 3 becuri.

- prima treapta de la turometrul stergatoarelor as face-o putin mai lunga

- turometru si la stergatorul din spate, sau in fine, doua viteze, una ca acum si una cu "bataia" mai rara.

- plasticele laterale din portbagaj le-as face mai ergonomic, acum mi se pare ca se pierd niste spatii utile pt diverse, o sticla, un extinctor, trusa sanitara, triunghiul, niste scule, nu stiu, o perie, etc. Da, stiu ca pot pune diverse si pe langa roata de rezerva, dar as prefera sa le pot scoate urgentele fara sa dau jos toate bagajele :)

- ar merge sa fie din fabrica montate una sau doua mufe USB de minim 1A fiecare, cu siguranta si stabilizator, protectie, eventual montata una si in torpedou, sa-ti poti incarca telefonul sau alt device fara sa stai de paza si mai ales sa nu fie nevoie sa fie cheile in contact. Pe vreamea cand fumam am aprins de doua ori de la bricheta aia, in schimb la USB, de am pus adaptor, in fiecare zi.

Ma mai gandeam la cateva ochiuri metalice si pe lateralele porbagajului, mai sus, nu doar jos, in care sa poti prinde diverse, corzi elastice , sfori, plase, etc; acum mi se cam plimba toate alea prin portbagaj, le-am legat eu cumva de ochetii aia de la banchete cu niste corzi, dar nu stau foarte bine. Teoretic as putea sa-mi decupez si singur in plasticul ala niste profile, da' nu stiu cat de bine ar sta. In rest nu prea am, priza aia de 12v suna un pic interesant, dar nu foarte. Capacul de rezervor, asa mare, imi place. Evident, sustin, chiar daca aci nu este cu voturi :), chestii cum zisa @vsebas, cu firele alea, ca sa fie mai bune.

Editat de Negura
Link spre post

7. buton in portbagaj pentru intreruperea luminii interioare (plafoniera din habitaclu si lampa din portbagaj) astfel incat daca se sta mult timp cu hayonul dechis (la pescuit sau camping) sa nu se descarce acumulatorul

Editat de abc
Link spre post

1. parbriz incalzit (pentru asta as fu*e un ciocan in al meu doar ca sa-l schimb)

2. alt sistem/elice la aeroterma (ca sa fie eficient nu te mai intelegi cu nimeni in masina)

3. "virgule" pentru toata bancheta spate (e penal sa iei atat din suprafata pe spate mai ales ca nu e cine stie ce mare luneta)

4. led-uri peste tot la interior (nu sunt scumpe)

5. activate toate functiile din UCH din moment ce le are! (eliminarea statutului de Cenusareasa grupului)

La pct.5 ma gandesc ca s-o gasi cineva asa de inteligent la Renault si sa faca ceva la Captur si Kadjar incat sa nu se mai teama de Duster.

Daca te uiti mai atent la masinile astea 3 se vede cu ochiu' liber de ce are Dusteru' functii dezactivate.

Link spre post

1. Scaune mai confortabile + reglaj pe inaltime pt scaunul copilotului (doar mie mi se pare ca e muuult prea cocotat scaunul din dreapta?)

2. Volan reglabil pe adancime (grupul detinatorilor de craci lungi sufera profund din cauza lipsei acestui reglaj)

3. Un CB adecvat anului de gratie 2016 (display mai mare, mai mult de 1 linie de informatie, termometru interior si exterior)

4. Climatizare automata

5. O cotiera mai sanatoasa

6. Suporti de pahare mai adanci sau cu ceva sustinere laterala, ca m-am trezit cu sticle si doze pe sub pedale pana m-am prins ce nu merge pus acolo. (si cu niste capacele la suruburile alea nenorocite)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Știe cineva dacă se pot activa și alte funcții în afișajul de bord? M-ar interesa de ex temperatura ulei, presiune exacta roti etc.
    • Salutare, Amortizoarele se inlocuiesc pereche pe axa,asa ca trebuie sa le schimbi pe ambele punte spate. Te sfatuiesc sa pui amortizoare OE sau Monroe.Ambele sunt agreate de Renault.La 4x4,amortizorul are flansa fixa cod 543A06915R, trebuie 2 bucati.Se inlocuiesc cu masina pe elevator sau pe canal.Operatia dureaza in jur de o ora per roata.Se lucreaza sub autovehicul spate si in portbagaj.Atentie la scoaterea arcului de pe amortizorul vechi si montat arc pe amortizorul nou.Trebuie presa si banc de lucru pentru evitarea accidentelor de munca.                                                Service „Bun si Ieftin” nu exista.Ieftin doar la un mecanic care ti le schimba in fata porti ,cu lucru pe genuchi.                   Atentie, dupa inlocuirea amortizoarelor pe axa spate,la 4x4,este recomandat sa se faca geometria rotilor si vei vedea ca sau schimbat valorile fata de cele din fabrica.   Spor la treaba    
    • Salutare! Am o Dacia Duster 2 1.6 SCE 4×4, fabricată în 2018, și am observat că un amortizor de pe puntea spate are scurgere de ulei, deci cel mai probabil este compromis și trebuie înlocuit. Situația curentă: Amortizorul spate prezintă pierderi de ulei/gaz și necesită înlocuire. Întrebări pentru comunitate: Ce coduri OE originale ați folosit sau știți sigur că sunt corecte pentru amortizoarele spate la Duster 2 4×4 (2018)? – Am identificat ca posibil corecte codurile 562107298R și 562103964R; confirmă cineva din experiență? Ce producători aftermarket recomandați pentru amortizoarele spate pe acest model? – Mă interesează experiențe reale legate de fiabilitate și comportament în timp. La schimbarea amortizorului spate, ce alte piese ați înlocuit sau recomandați să fie verificate / schimbate preventiv? – flanșă superioară? – burduf de protecție și tampon de limitare? – bucșe de prindere / șuruburi? – alte elemente specifice punții spate la Duster 2 4×4? Recomandați un service bun și ieftin pentru înlocuirea lor în București? Orice informație din experiență directă este binevenită. Mersi mult!
    • Iar pentru cine doreste atasez si procedura din care au fost date cele doua poze, dar sunt mai multe:
    • Am un bun prieten care lucreaza pentru un producator de transmisii /cutii de viteze, mi-a oferit multe date, cifre si cazuri concrete referitoare la schimbul de ulei, span, uzura componentelor, reclamatii, etc. ..., ceea ce am scris (inclusiv cu bold) ramane valabil. Repet, depinde care este cauza acelui "zgomot deranjant", functie de aceasta se poate schimba si demonta /monta mai putin sau mai mult si sper sa nu ajungi la acele saibe =pozitia 17 (pe care le-ai mentionat si insistat cu ele) pentru ca atunci destul de probabil ca vei mai avea cateva "provocari" (si nevoie de mai multe extrase din Dialogys), iti doresc sa fie ceva simplu si usor de identificat si schimbat, plus ca important poate sa fie asa cum am scris si identificarea cauzei radacina (nu doar "constatarea" si schimbarea componentei defecte). Spor si bafta!
  • Creează nouă...