Sari la conținut

Dotari Dorite Pentru Viitorul Duster

Postări Recomandate

V-as ruga, in special pe @abc sa lase comentariile (pe acest topic) la adresa dorintelor membrilor aceste comunitati si sa faca niste propuneri concrete si... pe cat posibil reale. Sa nu ajungem sa traim cu impresia ca vom putea pune vre-odata se vor pune pe masina Duster Acess dotarile unui Laureate si sa ramana la aceeasi bani.

Aici se doreste aflarea strict a ceea ce doresc oamenii (in general) pe o masina Duster viitoare.

Dupa cum am spus si in primul post dorintele exprimate ar cam trebui sa fie realiste si in costuri "de bun simt" pentru a putea tine cont de ele la viitorul Duster

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 60
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dragi colegi. Astazi am primit o solicitare din partea Dacia pentru a afla dorintele (nevoile) posesorilor de Duster pentru a fi luate in calcul (sau nu, daca sunt dorinte aberante sau care ar implic

dupa megane 2 care avea acelasi satelit de comanda radio ca la duster, am trecut pegolf 6 cu butoanele pe volan. varianta cu satelit de la renault e muuult mult mai ergonomica si intuitiva deci nu as

1) Mi-as dori f mult climatizare automata. Din moment ce exista le Logan (care e cam 1/2 din pretul unui Duster), eu zic ca ar trebui sa existe si pe Duster. 2) As dori sa se revina la proiectoarele

eu cred ca propunerile noastre trebuie sa tina cont de targetul marcii Dacia cat si de faptul ca in continuare se vor reutiliza piese de pe renault. astfel, desi dezaburirea parbrizului este absolut geniala la majoritatea Ford-urilor, eu nu am vazut renault cu acest sistem.

imbunatatiri pentru noul duster:

- medianav mai sus amplasat si mai inteligent = sa relationeze cu masina si sa aduca informatii despre motor si eventual sa afiseze care usa e deschisa (acum becul din bord arata in general ca e o usa deschisa)

- cotiera civilizata, care sa nu geama din toate colturile, de care mai mult sa te lovesti si care se lasa cand te sprijini in ea. mi se pare o chestie elementara sa ai o cotiera la o masina in anul 2016.

- conceptia ramei usilor : faptul ca s -a tot refolosit la nesfarsit usa de clio 2, genereaza aberatia in care la orice deschidere de usa fie iarna ( cade toata zapada inauntru), fie vara ( cade tot praful de pe cheder). la 99% din masinile moderne usa nu mai imbraca cantul de sus al plafonului ci usa este sub el.

- boxe mai de calitate, cele de pe spate erau de toata jena, nu zic sa fie bose sau ceva, dar macar sa se auda ca in megane 2

- eliminarea cheii care este foarte foarte invechita. fie sa puna una briceag c pe megane 3 nivel base, sau cartela ca pe megane 2 & up

- sa nu modifice dimensiunile caroseriei cu idei gen 7 locuri. cine vrea asa ceva isi la dokker sau lodgy. dusterul e bine proportionat si nu tb umblat la asta.

- evident, o imbunatatire a scaunelor este binevenita, mai ales reglajul pe inaltime la sofer care momentan este ca o catapulta. asa sistem eu nu am mai vazut. totodata, maneta de reglare unghi spatar este imposibil de invartit daca ai cotiera.

- !!! sa puna si pe varianta Dacia, butoanele geamurilor electrice de la usile spate pe o consola si nu pe cotiera. in prezent daca sta cineva in spate sigur atinge butoanele. eu merg cu butonul lock vesnic apasat.

- rapoartele treptele 4,5,6 mAi luni. eu personal as vrea si treapta 1 mult mai lunga dar siu ca multora le place pt offroad

Link spre post

@abc masinile din clasa premium care nu au proiectoare de obicei au faruri cu led. La farurile cu led posibilitatile de iluminare sunt mult mai mari decat la cele cu becuri cu halogen, si atunci probabil ca nu mai au nevoie de proiectoare pt a ilumina drumul in lateral sau pt o lumina suplimentara pe drumuri neiluminate (ma refer aici la drumuri forestiere).

La exemple date de mine: Mercedes Benz GLE SUV are in standard faruri halogen si doar pe lista de optionale LED; iar Range Rover (Evoque) are standard halogen si optional xenon; la ambele proiectoarele sunt optionale. Probabil ca sunt exceptii si probabil ca toate masinile (premium) care nu au proiectoare au faruri cu Led...

Link spre post

V-as ruga, in special pe @abc sa lase comentariile (pe acest topic) la adresa dorintelor membrilor aceste comunitati si sa faca niste propuneri concrete si... pe cat posibil reale. Sa nu ajungem sa traim cu impresia ca vom putea pune vre-odata se vor pune pe masina Duster Acess dotarile unui Laureate si sa ramana la aceeasi bani.

Chiar nu m-am gandit vreodata sa se puna mai multe dotari pe un Duster nivel de echipare Duster si sa ramana cu pretul neschimbat.

Punctul meu de vedere este ca avand in vedere ca probabil aproximativ 90% din vanzari reprezinta Duster Laureate, sa se scoata din productie nivelele de echipare Duster si Ambiance.

Argumentul meu este ca prin reducerea diversitatii se reduc costurile de productie.

Clientii care nu doreau Laureate se vor reorienta "de nevoie" spre acest nivel de echipare. Foarte putini dintre acestia vor renunta sa mai cumpere Duster.

Editat de abc
Link spre post

@abc, guys,

Nu e vorba de asta in ce spune @danielcojocar - el cere sa nu poluam topicul cu comentarii inutile. Adica sa ne spunem optiunile si sa ne abtinem de la a le comenta pe ale altora.

Daca va trebui sa stea sa le centralizeze va fi nevoie de munca multa ca sa filtreze zgomotul. Ori nu cred ca vrea cineva sa faca de lucru inutil unui om care chiar vrea sa duca mai departe dorintele comunitatii.

Poate ca n-ar fi rau ca un moderator sa curete orice post-uri care nu contin optiuni concrete ci doar comentarii la adresa unor optiuni.

Altcineva va decide oricum daca sunt fezbile sau nu.

Editat de Killer82
Link spre post

Eu sper ca esti constient ca intre un Acces si un Laureate este o diferenta de 3000 eur care inseamna cam 30% din costul unui Acces. Iar cine are posibilitatea sa scoata doar 10900 eur, nu-si poate permite sa scoata mai mult si... atunci, probabil se va reorienta catre un SH (care va fi si mai ieftin). Eu cred ca pentru nimeni (nici macar pentru Dacia) asta nu este o varianta fericita.

Hai sa fim muuult mai realisti si sa vedem realitatea acestei masini si sa nu incercam sa ne imaginam noi mai mult decat este cazul.

Si... ca sa-nchei prea multele comentarii inutile, spun ca acest topic este un topic deschis pentru a afla dorinte (nevoi) benefice si care sa nu fie aruncate la gunoi doar pentru ca n-am fost capabili sa exprimam ceva concret si palpabil

Link spre post

Eu sper ca esti constient ca intre un Acces si un Laureate este o diferenta de 3000 eur care inseamna cam 30% din costul unui Acces. Iar cine are posibilitatea sa scoata doar 10900 eur, nu-si poate permite sa scoata mai mult si... atunci, probabil se va reorienta catre un SH (care va fi si mai ieftin). Eu cred ca pentru nimeni (nici macar pentru Dacia) asta nu este o varianta fericita.

Mai exact 2350 euro. Din ce-am vazut varianta cheala nu prea se vinde. Probabil cine nu are bani pentru Laureate nou isi cumpara unul second hand sau renunta la Duster.

Link spre post

1. scaune mai confortabile

2. butoane pentru incalzirea scaunelor amplasate pe consola centrala sau intre scaune

3. prize in portbagaj (12V si 220V)

4. roata de rezerva in portbagaj la 4X2, fara sa se reduca volumul porbagajului - cum s-a facut la Sandero 2

5. climatizare automata

6. torpedou refrigerat

Editat de abc
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...