Sari la conținut

Sondaj Potentiale Imbunatatiri Dacia Duster 2

Duster 3  

100 membri au votat

1. 1. Urmatorul Duster (3) ar trebui:

• sa aiba o schimbare radicala de design atat exterior cat si interior
      16
    • sa se faca un face lift cu imbunatatiri semnificative insa sa se pastreze linia actuala
      65
    • sa se faca un face lift cu modificari minimale, actualul model fiind foarte reusit
      15
    • sa nu se schimbe nimic
      4

Postări Recomandate

Numai la renault -dacia e valabila treaba asta cu "daca o facea mai calitativ , nu se mai videa renault si nissan". La cele din grupul vag de ce nu este valabila? Sunt 4-5 marci si nu se mai vaita nimeni ca una canibalizeaza pe alta si calitate asemanatoare in functie de modele. Treaba e ca dacia a negociat prost la preluare de catre renault. Adica "sa dus cu fustita ridicata", nu au avut nici o pretentie, ce a zis renault a fost lege.

Editat de DAC
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 152
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Din punctul meu de vedere pe langa ce au zis colegii mei mai sus mi-ar place sa vina din fabrica cu carenaje spate complete si o insonorizare mai buna mai ales pe spate.

Cu siguranta multi dintre noi stiu ce inseamna o janta si o anvelopa de 19" Asadar, sa admiram pozele dar sa ramanem constienti ca asa ceva nu se va intampla vreodata la Duster. Semnalizatoarele inte

Posted Images

Orice cumperi in lumea asta, mai ales daca e un produs scump, va fi segmentat ca dotari si pret astfel incat tot timpul sa te faca sa-ti doresti produsul cel mai scump, iar daca il iei pe cel mai scump, sa ai ceva dotari care sigur nu se regasesc la ceilalti. In mod deliberat, cele mai ieftine vor avea lipsuri, vor fi mai mici, mai urate, le vor lipsi dotari. Ei stiu ca oamenii cu bani pun pret pe orgoliu, fite, exclusivitate, si folosesc asta din plin. Chiar si cei din grupul VAG :)

Si vei regasi asta la case, yacht-uri, aparate foto, rulote, haine, etc

• Like 2
Link spre post

Pai francezii aia de la Renault nu sunt prosti,si-au dat seama ca au de-a face cu fraieri...La Dacia inca acum in 2016 nu sunt capabili prostovanii sa vopseasca integral piesele ce vin montate pe masina,se procedeaza romaneste exact ca la tractoarele produse pe vremuri la UTB!

Editat de TheVolverine
Link spre post

Numai la renault -dacia e valabila treaba asta cu "daca o facea mai calitativ , nu se mai videa renault si nissan". La cele din grupul vag de ce nu este valabila? Sunt 4-5 marci si nu se mai vaita nimeni ca una canibalizeaza pe alta si calitate asemanatoare in functie de modele. Treaba e ca dacia a negociat prost la preluare de catre renault. Adica "sa dus cu fustita ridicata", nu au avut nici o pretentie, ce a zis renault a fost lege.

Este valabil la toate grupurile de peste tot, nu doar din industria auto. Scurt asa, nu-mi spune ca poti compara skoda cu vw-ul. Nu stiu daca dacia avea ce negocia, loganul este limuzina pe langa solenza :)

Link spre post

Apăi se tot schimba si astia pe parcurs. Opel era "Dacia" nemtilor, acuma se bate cu segmentul premium. E chestie de strategie si nu neapărat merg comparatiile la nivel de grupuri. Renault in sine era targetat ca low cost, insa avea la orice masina 5 stele la NCAP. Plus ca si modelele pentru piata de est erau mai "jos" pozitionate - nu erau disponibile anumite optiuni (in 2008 nu puteam nici la comanda sa iau un Megane cu keyless entry sau motor de 2.0 chiar daca in vest existau optiunile astea).

Acuma se pare ca si ei se mai schimba (se vede la noul Megane, restul vor urma). Probabil va evolua si Dacia - deja la Logan generatia 2 se vad imbunatatiri - dar tot nu poate fi un Renault cu alta sigla, oricat am spera.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...