Sari la conținut

Cheie Briceag Pentru Duster

Postări Recomandate

Montarea placutelor metalice pentru baterie nu este deloc usoara, daca faci cum spune in "carte" bateria nu face contact. Dupa montarea placuteleor se monteaza placa din cheia originala care are si butoanele aferete, dupa aplicarea acelor bureti pe butoane si montarea capacului acestea nu funcitioneaza(trebuie apasat de 2-3 sau 4 ori pentru a deschide sau inchide masina. Momentan am renuntat, ma gandesc la variante romanesti de a o monta si a functiona asa cum trebuie. Daca reusesc revin si cu poze demonstrative. Weekend placut!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 166
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Îmi doream o cheie briceag la Duster. Am căutat un pic pe net, fără a găsi o soluție ce părea a fi funcțională. Cam renunțasem la idee, până când m-am întâlnit cu @Mekkes cu ocazia scurtei sale vizite

Sambata seara am reusit sa ajung si sa iau kiturile. Undeva la 2 oct revin in tara si incep distributia.

Un mic upgrade la cheie E montata de test, nu am gasit o emblema mai mare dar merge si asta

Posted Images

Asa se intampla si la mine cu butonul de armare .. trebuie sa apas de cateva ori ca sa functioneze. Presupun ca e o problema de "tocit" pasticul butonului pentru ca ala de dezarmare functioneaza foarte bine .. da doar 1 rateu din 10.

Ai tocit stelutzele alea de pe spatele butoanelor?

Link spre post

Si eu la montaj a trebuit să am grijă ca lamelele fac contact bine (a trebuit sa le flexez puțin) si ca buretii si butoanele cad perfect pe intrerupatoarele de pe placa. La un montaj atent totul s-a privit cum trebuie si cheia merge perfect de atunci.

Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.

Link spre post

Buna seara,

Vreau sa multumesc foarte mult colegului ToranagaSama pentru implicare si promptitudine. Eu nu ma pricep foarte tare la bricolat asa ca am apelat la serviciile unor baieti de la un magazin care se ocupa cu astfel de lucruri (confectionare chei). Intr-adevar a trebuit sa modifice ceva la lamela "+", mi-a spus ca era prea lunga si risca si sa faca contact cu lamela "-", dar doar atat. Dupa ce a aranjat celelate componente telecomanda functioneaza PERFECT, la prima atingere. Multumesc inca odata!

Link spre post

Scuzati-mi ignoranta...

Intrebare 1: daca problema e de la lamele (respectiv alimentare) de ce butonul de dezarmare merge aproape perfect iar cel de armare trebuie apasat de 6-7-8-9 ori ca sa inchid masina?

Intrebare 2: Ca sa nu mai desfac cheia... lamela "+" e cea cu 2 brate? Din care dintre cele 2 brate ati taiat? cel mai mic, care vine spre lamela circulara?

Link spre post

Salut!

1. "Aproape perfect" inseamna ca este o problema totusi la baterie. Posibil ca atunci cand apesi in partea de jos a telecomenzii, sa nu mai faca contact deloc bateria.

2. Da, aceea este. Am indoit (eu) partea de lamela care se duce spre lamela "-", se vede cu ochiul liber.

P.S. Intre timp am mai facut 3 telecomenzi pentru prietenii mei, si toate in acelasi stil si la acelasi meserias, toate functionand fara probleme. Ce am uitat sa mentionez in postul anterior este ca eu nu am gasit acel buret pentru baterie de dimensiune mai mare, erau 4 buretei pentru butoane, iar meseriasul mi-a spus ca nu este nevoie de niciun buret pentru baterie. Prin urmare montajul s-a facut fara acel buret la toate cele 4 telecomenzi.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...