De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.
Inregistrare/Autentificare
Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.
Dupa aproape 5 ani de asteptare, a fost montata flansa noua pe masina.
In sfarsit este liniste in masina si intre vitezele 65-70, respectiv 94-105km/ ora!
Ce ar trebui inlocuit pentu colegii care nu au garantie:
Brida iesire transmisie (acea flansa optimizata) 332218589R
Piulita 38216U301A
Simeringul 38189CA000
Optional pot fi inlocuite suruburile de prindere a cardanului (cod 8201016492) - eu mi le-am comandat separat, sunt aproximativ 80 ron 4bucati.
Cuplul de strangere la suruburile cardanului 62Nm. (pentru piulita flansei nu cunosc cuplul de strangere)
Operatiunea dureaza aproximativ o ora si nu este necesara demontarea totala a cardanului sau scoaterea uleiului din grupul spate.
Va multumesc tuturor pentru ajutor!
Buna seara! Locuiesc in orasul Tulcea si orasul nostru este de ceva ani in reparatii, deci va mai fi ceva timp de acum incolo. Am o Kia Ceed 2008 careia, oricat i-as schimba de des bucsele, trosneste din toate incheieturile, din cauza ca orasul este in modul "off-road". Ma gandeam sa achizitionez un Duster 2, cu speranta ca as rezolva aceasta problema cu articulatiile, cel putin pana se reabiliteaza orasul.
Ma intereseaza cat de rezistent ar fi pe partea de articulatii un Duster 2.
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.