Sari la conținut

Cheie Briceag Pentru Duster

Postări Recomandate

@DonQuijote ca o prima verificare cotele sunt

• Length: 3.9 in./9.9 cm
  • Width: 1.5 in./3.9 cm
  • Hight: 0.8 in./1.9 cm

Daca poti sa masori cheia ta macar avem o prima comparatie.

Editat de Larry82
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 166
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Îmi doream o cheie briceag la Duster. Am căutat un pic pe net, fără a găsi o soluție ce părea a fi funcțională. Cam renunțasem la idee, până când m-am întâlnit cu @Mekkes cu ocazia scurtei sale vizite

Sambata seara am reusit sa ajung si sa iau kiturile. Undeva la 2 oct revin in tara si incep distributia.

Un mic upgrade la cheie E montata de test, nu am gasit o emblema mai mare dar merge si asta

Posted Images

Nu iau apararea nimanui, incerc doar sa vad in perspectiva: ar fi de luat in calcul faptul ca Mekkes mai mult ca sigur plateste taxe vamale cand le aduce (fiind mai multe bucati, si comandandu-le pe firma). De asemenea pretul pus de el la vanzare contine si TVA. Numai din astea doua, daca produsul ar fi acelasi, costul la care l-ar vinde el fara profit ar duce spre 15$. Asa ca deja, daca produsul e identic, adaosul lui e doar pe undeva la 100%.

Daca cumva Larry82 nu primeste acei bureti, mai apare si costul lor in ecuatie (Mekkes mi-a zis ceva de genul ca si el a incercat mai multe variante pana a gasit una care merge ok, la care a cerut ceva modificari si acum o comercializeaza la randul lui). Dar, daca ar fi fost sa cumpar si eu o cheie, categoric m-as fi uitat la diferenta intre 10$ si 28 € (probabil va fi un pic mai putin, mai mult ca sigur va fi un discount la o comanda de mai multe bucati).

Oricum, toti cei ce s-au anuntat ca vor cred ca vin la IND IX, asa ca pot vedea cheia mea atunci si decide daca merita. Larry82, poate primesti pana atunci si tu coletul (chiar daca nu mai e asa mult pana atunci) si le zici daca e ok.

Link spre post

Ca idee eu o sa montez in cheie doar transponderul din cheia de rezerva pentru ca folosesc pentru incuiat/descuiat telecomanda de la alarma. Dar pentru voi o sa fac un test si o sa postez poze si cu cealalta cheie si pasii de montaj exact cum a facut @DonQuijote.

Vanzatorul mi-a dat ca termen de livrare intervalul 16 septembrie - 9 octombrie. Ieri am facut comanda si astazi coletul a plecat spre Romania deci eu din experienta estimez ca va ajunge in jur de 10-11 septembrie.

Link spre post
1. BlaueCorsa

2. ToranagaSama - 2 bucati

3. danielcojocar - 2 bucati

4. fnicolau

5. gserban

6. cosminium

7. mustermann

Vreau și eu 2 bucăți. Îmi pare rău dar fiind pe tableta nu pot ordona lista corect. Mulțumesc

Sent from my SM-T555 using Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...